Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Това, от безработица и глад ли се прави...
Автор: hery   
Дата:   15-09-09 08:31

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=228458

http://marica.bg/show.php?id=11789

или си е типично за етноса?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Amigo   
Дата:   15-09-09 09:03

това е типично за тези примати [cool] като се съчетае и с липсата на правосъдна система в БГ... [cool] [smilie23]

Re:
Автор: zizero   
Дата:   15-09-09 09:09

При опита им да се оплачат в полицията в Хасково, им било отговорено: “Това са цигани, с тях никой не може да излезе на глава”

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Като са цигани, да ги оставим да правят каквото си искат ...

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: autosvet   
Дата:   15-09-09 09:21

Има си ред пращат се две коли барети от София без опознавателни знаци в маалата и после поне 3 месеца ни гък ни мък. Практиката е доказала, че мангала само от това разбира и трябва да бъде респектиран редовно.

Re:
Автор: 798099   
Дата:   15-09-09 09:26

Не, типично е за държава, в която беззаконието е ежедневие. Днес сутринта момче от нашия си, български етнос замалко не ме уби, преминавайки на червено през натоварено кръстовище с над 80 км/час. Просто имах невероятния късмет, че бях в дясната лента. Разминахме се на "една боя" разстояние, а "Голф"-ът се разби в колата зад мен. Разказвам го, защото се случи на 50 метра от оградата на училище. Полицаи естествено нямаше.
И още: типично е за държава, където осъждат на 15-20 години полицаите, пребили една гад, а "колегата" на тази гад получава 5 години затвор за разпространение на наркотици.
Типично е за държава, в която (цитирам пресата): "Министърът на вътрешните работи привика на разговори босовете на организираната престъпност"
БЕЗ КОМЕНТАР

Re:
Дата:   15-09-09 09:32

мдааа, правосъдие в Булгаристан [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: pmartinov   
Дата:   15-09-09 09:36

Това се прави защото държава има само по документи ...

Re:
Автор: stoyan_5   
Дата:   15-09-09 09:37

навремето циганите не минаваха по определени улици ...

... ама трябва бой, бой и още много бой ...

Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   15-09-09 09:55

[smilie8] аз съм свидетел как мой съученик цигане не искаше да минава по улиците минаващи до тогавашната Милиция

Re:
Автор: Todd   
Дата:   15-09-09 09:56

През село все още минават на пръсти !!!!

[smilie7]

Re:
Дата:   15-09-09 09:58

за ващо село и на мен ми направи впечатление на втората седмица че не живее ни един циганин и като питах на жената дедо и .. мани не е за разправяне

Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   15-09-09 10:41

....... .. .. ........, .. ........ .. .. ...., . ......, ........, ...... ..... .......... ..... .... .. .... ..... .... . ......... ..-....... .............. ...... .. ..... .........., .... . ........

. ....... .. .. ....., ........... ...... !!!

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: Rolleiflex2005   
Дата:   15-09-09 11:02

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   15-09-09 11:14

"Министърът на вътрешните работи привика на разговори босовете на организираната престъпност"

Именно! [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie24]

Колкото до циганите, едно време що не смееха да правят простотии? Щото спират после две джипки барети в маалата и жална майка... Сега съдят държавата и я осъждат... С помощта на разни правозащитни организации, разбира се...

И друго... Той ти влиза в къщата да краде и убива, ти го пребиваш, той те съди и те осъжда... [smilie23]

Ако се измъкнеш от присъда, после трябва да си смениш самоличността и местоживеенето, защото циганската вендета ти е в кърпа вързана...

Абе, какво ли пиша... Няма оправия... [smilie21] [smilie21]

Re:
Дата:   15-09-09 11:18

Абе оправия има, ама... [cool] [smilie8] [smilie8] трябва да се разкарат кривозащитните организации първо, но няма кой... с измекяри като Гоце и компания всичко е обречено [smilie23] В Унгария и Чехия са под контрол приматите, ама на онез не им пука от кривозащитници, мда [cool]

Re:
Дата:   15-09-09 11:19

да бе деба да разрешат стрелбата за защита на собствеността и да видиш как ще кротнат.. А сега не дай си боже да тръгнат да ни обират нема кво да им направя освен да гледам куче което да ги изяде, но това пък нож с две остриета, че може некой ден и мене да ме сръфа

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   15-09-09 11:23

Наскоро гледах някакво предаване на Карбовски /когото не харесвам по принцип/ за едно село, в което ромите вилнеят... Просто българите там са абсолютно безпомощни да се справят с набезите... А държавата не им предлага НИКАКВА защита... Никаква.

А онези се хилят нагло в камерата и не оставят у зрителя ни най-малкото съмнение, че ще продължат да вършат същите злодеяния... [smilie21]

Re:
Автор: Todd   
Дата:   15-09-09 14:03

Навремето кога бех млад [smilie19] или около 16-20 год циганин престрашил се да мине през селото се биеше поне на 4 места - на входа , на центъра ,на моста и на изхода !!!

И не само цигани - некой люде от околните насели места минаваха по същата процедура !!!

После държавата реши да ги засели в село - и докараха 3 семейства там в едно дере .

На третият ден побегнаха като дявол от тамян а и къщурката бе срутена до основи !!!
Лично аз съм хвърлил 4-5 артилерийски гръма по тях !!! [smilie19]

От тогаз са пробвали май още поне два пъти да ги заселят ама не са изкарали късмет ....ногу лоши ора !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

В някаква книга май бай Захари бил писал че през турско турчин не замръквал там .Замръкне ли - не осъмвал !!!

Традиции - ко да прайш !!!

[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: navy   
Дата:   15-09-09 14:06

Лъка ми стои в багажника...

Re:
Автор: falcon   
Дата:   15-09-09 14:07

Съденето според мен трябва да е само според делата...това че някои етноси са с повече такива прояви е факт,но който и да извърши такива неща си заслужава наказанието независимо от етноса[smilie23]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   15-09-09 14:07

В едно село кмета въвел вечерен час - след 18 часа каруца да не минава. Кражбите от полето намалели чувствително.

Re:
Автор: kolcho   
Дата:   15-09-09 15:03

Това, от безработица и глад ли се прави...
...........................

Нито от безработица, нито от глад.
От беззаконие е!
[smilie2]

Re:
Автор: Stoychev   
Дата:   15-09-09 15:04

Съгласен съм с идеята за интеграция на циганите, но преди всичко останало трябва да ги затегнат много. Не вярвам, че може да стане в България. По лесно е да се наливат милиарди за циганите без видим резултат, отколкото да се работи за ограничаване на престъпленията им. А тези милиарди нали всеки знае от чий джоб идват. :)

Re:
Автор: stew   
Дата:   15-09-09 15:16

Автор: slivenski
Дата: 15-09-09 11:23

Наскоро гледах някакво предаване на Карбовски /когото не харесвам по принцип/ за едно село, в което ромите вилнеят... Просто българите там са абсолютно безпомощни да се справят с набезите... А държавата не им предлага НИКАКВА защита... Никаква.

Това е село Мечка ( между Плевен и Никопол).
Полицията е с циганите там. Трябва да бъдат взривени мамка им!

Re:
Дата:   15-09-09 15:18

Много пъти сме го обсъждали този проблем тука, но най-много да се стигне до затваряне и на тази тема в един момент. [smilie8] [smilie5] [smilie5] Докато властта е пълна с измекяри и слагачи никакъв шас за нормалните българи няма да има да живеят нормално. [cool]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.