Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Ски и борд втора ръка?
Автор: exile   
Дата:   05-09-09 23:25

Човек къде може да потърси ски и сноуборд втора ръка? И автомати и обувки.
Знам, че има някакви базари, ама оставам с впечатление, че трябва внимателно да се пипа там.
Форум по темата с повечко обяви за продажба също някой ако знае ще бъда благодарен.
Май се навих да си взимам борд, оглеждам се и за ски обаче, за момиче, бюджетни работи за хора, дето тепърва ще се учат, особено ските. Аз поне имам опит със ски и с борда се надявам да се разбера бързо.

[smile]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   05-09-09 23:28

ми аз преди съм купувал от съботно неделния пазар на стадиона, сега се замислям дали да не си купя некой борд за зимата[smilie11] ще следя темата[beer]

Re:
Автор: vladimir666   
Дата:   05-09-09 23:32

http://www.befsa.com/forum/

http://www.pss.bg/forum/

Следи тези форуми.

А и сега есента ще пуснат намаленията по магазините.

В Corporide и BAS изпадат оферти към октомври.
Преди две години си взех среден клас Burton на 50% намален за 300лв.Тогава бордовете втора ръка от същия клас бяха по - скъпи.

http://www.bas-bg.com/

Corporide

http://www.corporide.com/

Re:
Дата:   05-09-09 23:34

Аз смятам до 300 кинта де се пробвам да си взема и борд и автомати и обувки. По-скоро клоня към свестни обувки и гаден борд [smile]

Re:
Дата:   05-09-09 23:35

Трудно ще си вземеш за тези пари, но все пак потърси по пазара и следи форумите. Изпадат оферти понякога.

Re:
Дата:   05-09-09 23:39

Виждал съм няколко оферти за тея пари, ама дали стават е друг въпрос... [smilie8]

На мен тези са ми интересни стават ли за някакъв шит изобщо
http://www.alpinsport-bg.com/index.php?cPath=156&osCsid=8975c7769307ec0f5a06e2e9b5d44d6c

Re:
Дата:   05-09-09 23:39

[smilie8] а колко е един нормален комплект за начинаещ[beer]

Re:
Дата:   05-09-09 23:51

написа:

> Автор: exile
Дата: 05-09-09 23:39

Виждал съм няколко оферти за тея пари, ама дали стават е друг въпрос... [smilie8]

На мен тези са ми интересни стават ли за някакъв шит изобщо
http://www.alpinsport-bg.com/index.php?cPath=156&osCsid=8975c7769307ec0f5a06e2e9b5d44d6c

Дъската е австрииска. В последните няколко години пазара се заля с този тип дъски. Разни неизвестни марки на ниски цени. Номера да не се счупи.
Познавам няколко човека с подбни и изкараха по 3 сезона с тях. Автоматите и обувките са от нисък клас ХЕД като гледам общата цена, но стават.
Аз с 10 пъти по - кофти обувки от тези карам на 10 години и пак стават.

А и ако караш на Витоша за скъпата дъска ще ти е жал, че има много камъни.

Публикацията е редактирана (05-09-09 23:51)

Re:
Дата:   05-09-09 23:52

Автор: НАСОО
Дата: 05-09-09 23:39

[smilie8] а колко е един нормален комплект за начинаещ[beer]

400 - 600лв за борд, дъска и автомати.
После обаче идват грейки, якета, ръкавици и тн

Re:
Дата:   05-09-09 23:55

Говорим за нови нали? [smilie8]

Имам прекрасни ръкавици втора ръка за 7 лева, панталони има по 10, яке си взех за 20. [smile]

Ако не държиш целия да си облечен в DC, ecko или там каквото беше гъзарско, някои неща можеш да си ги смалиш доста като разходи като ги пазаруваш на кило [smile]

Re:
Дата:   06-09-09 00:00

от къде?

Re:
Дата:   06-09-09 00:02

За нови.

Иначе две години карах с грейка младост и 3 години с яке менте на Ониил взето от магазаин за костюми за 65 лв. Вода не пусна. Още го ползвам от време на време.
Номера е да уцелиш [smilie5]

Re:
Дата:   06-09-09 00:09

НАСОО, ако питаш откъде на кило - откъдето намериш [smile] В Пловдив има 3 магазина, които регулярно ги проверявам и сега пак ще ги мина за още някой панталон зимен.
От единия специално съм си купувал страхотни съкровища под формата на почти неразрушим огромен оранжев дъждобран и шапка идиотка с щампа на саут парк за левче [smilie5]

Re:
Дата:   06-09-09 00:11

баси никога не съм стъпвал в такъв магазин, а май трябва[beer]

Re:
Автор: DidiAndreeva   
Дата:   06-09-09 08:55

За обувките и автоматите -да, дори и от ниския клас на HEAD стават, хората са доволни, на дъската не мога да и видя марката, но все пак е нова, зависи как ще я употребяваш самия ти, после като разбереш какво точно ти трябва ще сменяш . Офертата е добра, новите модели идват на други цени, ако ти е интересно ще поровя в офертите за новия сезон [smile]

Re:
Автор: Brummaker   
Дата:   06-09-09 09:14

Имам излишни, /само не питай защо излишни, че лошо ми става ;( / HEAD от висок клас ски и автомати с тях.
Не си спомням коя година но получиха и награда за дизайн, освен че са нещо наистина много добро за каране [smilie24]
Става дума за карвинг модел, ако искаш да се кефиш на снега а не да летиш, въпреки че за единия сезон, който ги карах, аз опитах до колко мога да вдигна с тях хе хе хе , държат се, на трябва краката ти да са здравички [smilie3]

Пиши ако те интересуват, за цена винаги може да се разберем [beer]

Re:
Автор: tonyf   
Дата:   06-09-09 12:19

Хм, до 300 лв може да уцелиш прилични ски+автомати, щеки и обувки втора ръка. Щом комплектът ще е за момиче, трябва обаче всичко да е напълно изправно и регулирано точно за теглото й (че дамите са крехки).
И борд с джунджуриите ще си намериш за тая сума.
Владо666 ти е дал линковете.
Освен тях, всеки уикенд до обяд има пазар на живо на стадион Юнак (Сф, нежду стадион В.Левски и метростанцията), но сега като направиха метростанцията, не знам дали отново ще е там, като наближи сезона, ще се разбере. Повечето активисти от базарите ходят и там да продават събота-неделя, така че с една обиколка ще огледаш доста от офертите на място.
Ти щом можеш да караш ски, с борда няма да имаш никакви грижи.

[beer]

Re:
Дата:   06-09-09 14:37

Мерси [beer]

За дамата има вероятност старите ми ски обувки да стават, те са на 15-на години модел вече, ама пък са здрави [smilie5] Барабар с автомати, щеки и едни ски, които обаче ще са й малко дълги май. Та може и само със ски да се размине поне този сезон.

Изглежда ще почакам някоя седмица с покупките [smile]

Re:
Дата:   06-09-09 15:22

Ооу, с мъжки чепици дамите се мъчат много, стискат зъби, карат, ама да знаеш, че не им е добре. Може да се получат и травми -например усуквания, разтягания, все заради мъжки ски-патъци...

Ако имаш възможност, дай твоите старите за някакви пари и й вземи дамски ски-обувки, много ще ти е благодарна, има голяма разлика в дизайна, съобразен е с анатомията на дамските крачета и ги предпазва повече от травми [smile].

Re:
Дата:   06-09-09 15:32

Ми те са дамски, аз тези обувки съм ги носил като съм бил 10 годишен [smile] Просто тогава сме намерили само дамски 37-38 номер, та така.

Абе то тоя сезон тя ако успее да стигне до детската писта ще го считаме за успех [smilie5]

Re:
Дата:   06-09-09 15:43

Е, значи нямаш притеснения с девойката.
И щеките може да ги скъсиш, а пък за съвсем начинаещи, малко по-дългите ски (до 10-15 см) даже били по-подходящи според старата ски-школа. По стабилно държат човека. [smilie5]

Късмет и леко шуз по склона! [smilie24] [smilie5] [smile]

Re:
Автор: danvan16   
Дата:   06-09-09 17:14

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: livinginchaos   
Дата:   06-09-09 18:35

Значи едно аверче продава борд и обувки втора ръка, почти нови, само един сезон изкара с тях. Росиньол е комплекта! 3-4 пъти е излизано с тях. Цената ще е около 250. Казах му довечера да ми пусне снимки. От София е. Ако имаш интерес ще ви свържа ;)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.