Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Варна-Каварна на стоп! Концерт на Рейнбоу!
Автор: livinginchaos   
Дата:   03-09-09 17:29

Айде още веднъж от добрите съфорумци! Как да стигна до концерта в Каварна от гарата във Варна? Варна не я познавам хич! Мерси предварително [beer] [thankyou]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: kkkolelo   
Дата:   03-09-09 19:34

Има бусчета Варна - Каварна, но тръгват от Автогарата и незнам дали минават през центъра, който е 2 спирки над гарата. Тел за тази автогара 052 500 039 - сега звънях, не отговаряха. Честотата им е поне на час. Утре ще питам (ако не забравя). Все пак кажи в колко часа си на гарата, ако ходим с колеги на концерта, евентуално би се получил стопа [beer]

Re:
Дата:   03-09-09 19:38

Ми предполагам с някой от нощните влакове! Много хора щяха да идват и когато стана въпрос за тръгване казаха Не! И останах сам... Но и сам войнът е войн и концерт трябва да има! Така че, тръгвам и си търся компания, която пие бири и има чувство за хумор [beer]

Re:
Автор: seymour_sz   
Дата:   03-09-09 20:48

Ей, аз ли нещо съм пропуснал, или наистина ще има концерт на Рейнбоу в Каварна????? [smilie10]

Re:
Дата:   03-09-09 21:01

http://kavarna.pro-rock.net/cgi-bin/index.pl?o=0&_state=CMSWindow&Table=news&ID=3701&Field=Content

Re:
Автор: ross66   
Дата:   03-09-09 21:17

от гарата вн хвани атобус31 до виница от там на стоп[smilie24]

Re:
Дата:   03-09-09 22:12

Е значи ти още сутринта ще атакуваш. ross66 не го забивай във Виница, то не е отклонение от посоката, но е "глуха линия" ... Основния поток за Каварна си е по т.н. магистрала за Златните. Утре ще видя на какви часове са бусчетата и откъде минават - единия вариант (по добрия) от гарата до автогарата със 22, 41 ... 15 мин и там от начална спирка си хващаш спокойно за Каварна, другия от някоя друга спирка в града, където спират бусчетата.

Re:
Автор: Ламята   
Дата:   03-09-09 22:17

хахах, браво, успех със стопа [smilie3]

Re:
Автор: тьма   
Дата:   03-09-09 22:41

livinginchaos, и да си сложиш къса поличка[smilie3]

Re:
Автор: Grandpa   
Дата:   04-09-09 00:17

Рейнбоу Джуниър [smilie3]

Re:
Дата:   04-09-09 11:32

Начи от частна автогара Варна (малка, срещу голямата, като се слезе на спирката с/у нея, леко вдясно). Варна - Каварна 6:50. Останалото време от 6:30 до 19:30 всеки час Варна - Балчик ... и в Балчик има връзки ...до Каварна

Re:
Автор: ahaaha   
Дата:   04-09-09 11:50

http://gtvarna.free.bg/liniq109.htm

От Жп гарата се качваш на автобус 109 и слизаш на последната спирка. Там си на главен път за Кранево, Албена, Балчик и от там Каварна - ако ще пробваш на автостоп. [smilie24]

Re:
Дата:   04-09-09 12:07

........
http://gtvarna.free.bg/liniq109.htm

Това е точен вариант за автостоп [smilie24]

Re:
Дата:   04-09-09 14:12

Мерси за инфото! Няма ли някой фен нататъка да си правим лаф. Изглежда повечето ми приятели са страшни несериозници и изобщо не държат на думата си! Пък мен тоз концерт ми е доста скъп и няма как да го пропусна [smilie19]

Re:
Автор: mantara   
Дата:   04-09-09 14:25

Скоро правих стоп от Варна през Каварна до Дуранкулак - 2 часа и 30 мин ;) И валеше свежо - супер беше като цяло ;) Ама тез метъли не ме кефят, виж ку беши нещо друго ;)
[smilie24] [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.