Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Абе тия венецуелки...
Автор: Amigo   
Дата:   25-08-09 00:12

Венецуелка спечели за пети път в историята на конкурса и за втора поредна година титлата "Мис Вселена", предаде АФП. На Бахамите, където се проведе надпреварата, триумфира осемнадесетгодишната Стефания Фернандес.

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/qemm8057.JPG

Тя получи корона с диаманти, двегодишна стипендия на Нюйоркската филмова академия на стойност 100 000 долара, която й гарантира работа в сериали и игрални филми, и редица подаръци от спонсорите.

Второто място в конкурса зае представителката на Доминиканската република Аде Аймее де ла Крус. Китайката Ванг Шинджао беше избрана за "Мис Приятност" (Congeniality), а Чутима Дуронгдеш от Тайланд грабна приза за фотогеничност. Подреждането беше решено от 12-членно жури, включващо Андре Леон Тали, редактор на американското сп. "Вог", супермодела Валерия Маца и актьора Дийн Кейн.

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/rvat8746.JPG

В последния кръг на конкурса, който тази година се проведе на Бахамските острови, участваха представителки на 83 държави. Те дефилираха по бански и вечерни рокли, след което минаха през интервю.
[smilie8] [smilie8]

Абе как ги избират тия миски, ъ?! [smilie8] [smilie8] Трябваше да се ориентирам навремето към дипломатическата кариера и да замина във Венецуела като дипломат, ама... тоя пусти докторлък [smilie8] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: 314   
Дата:   25-08-09 00:17

абе не ти трябва да си дипломат колега.
на, пускаш си сичката техника в базара и заминаваш 3 месеца в латинска америка, после кат те караме да пускаш фотки ти само мазно небрежно ше се подсмихваш[smilie21]

Re:
Дата:   25-08-09 00:41

чак пък толко... [smilie8] [smilie5] [smilie5] ама това миските са си цяла индустрия [smilie3] [smilie6] [smilie6]

Re:
Автор: promis   
Дата:   25-08-09 00:45

Ми аз съм чувал, че там във Венецуела това е като спорт - фамилията събирали луди пари да пратят малките момичета в школи, където ги учат да стават миски [smilie5] Ако това е вярно, нямам думи [smilie10]

Re:
Дата:   25-08-09 00:48

мдааа... латиносериалчета [smilie3] [smilie5] [smilie5] абе тая мацка уж на 18, ама изглежда като на 2 Х толкова [smilie11] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   25-08-09 01:14

аз бях сигурен, че ще спечели нашата мис България

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/tgwr5025.JPG
http://e-vestnik.bg/imgs/mis_bg_09/Mis_BG_2009-1.jpg

Re:
Автор: niagara   
Дата:   25-08-09 01:27

валиле[smilie10] офф.. объркАх ти името... Василе бреее,
да махаш снимката щото са стреснАх да не ми се е разкривил мониторът или ти си сбъркал победителката[smilie18]

Мноого е абстрактна[smilie23] [smilie5] [smilie25] [smilie18]

Публикацията е редактирана (25-08-09 12:45)

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   25-08-09 08:15

Ето как се избират българските миски:

МИС ''НА КОГО ДА НАПРАВЯ СВИРКА'' 2003

Както вече неведнъж съм споменавал - обичам хората, особено когато са жени. Затова предполагам ще разберете вълнението, което ме обзема всяка година малко преди и по време на конкурса (конкурсите) "Мис България". Естествено, последното, което научаваме от тези конкурси, е коя е най-красивата българка! Че на кой му пука! Влезте в петък вечер в произволна дискотека и веднага ще намерите поне 10 готини момичета, които участват в Мис "Една малка Водка" и вехнат неоткрити за света на манекенството. Не! Целта на конкурсите за красота е да разгледаме какво ново има в меюто на агенцията, организираща конкурса, и в крайна сметка - да разберем кое срещу колко можем да си го поръчаме.

Най-ентусиазиращото при жените е, че те имат поне три сигурни начина да направят кариера - два отпред и един отзад. Хубавото на агенции като "Визаж" е, че те помагат на малките момиченца навреме да изберат един от тези три начина, а защо не и трите, и да осъзнаят, че няма по-голяма сила от всепобеждаващата сила на свирката.
Логиката е горе-долу следната: така и така ще правите свирки, защо пък да не ги правите на хора, които са готови да плащат за това! Ние тези хора ги познаваме и - ако слушате - ще ви запознаем с тях отблизо!
Така започва излъскването на червените ябълки и професионалната им подготовка за цел №1 - малките пръчки на големите клечки!
Човек може да оглупее, защо това по правило става с мълчаливото съгласие на мама и тати, които в началото насърчават детето си, а накрая - срамежливо вдигат рамене и някак почти разбиращо питат: "И в дупето ли, бе, мами?"
Минава малко време и в агенията разбират кои ябълки са най-търсени и си заслужава да бъдат лъскани! Всяка агенция разполага с "Книга за похвали и оплаквания", където клиентите с радост отбелязват коя гълта, коя - не, както и някой други неподозирани до момента качества!
Топ 40 от вече изпробваните момичета печелят промоция! Те ще се стъпят на голямата сцена, мечтата на всяка осъзната свиркаджийка - конкурсът "Мис България"!
Тук драстично ще се промени цената на техните услуги и - разбира се - така нареченият им живот.
Какво по-логично от това, че журито е съставено от най-редовните клиенти! Че кой по-добре би могъл да оцени качествата на претендентките! Е, може би са малко пристрастни, но какво пък - човещинка!
Затова не се очудвайте, че изборът не съвпада с вашият - вие просто сте не-миско-способен и най-добре вървете да си го завирате в безплатния задник на някоя проста селянка!
В този смисъл конкурсите за красота са 100% предрешени. Всеки член на журито ще вкара в десетката тази, в която е вкарвал и члена си!
Проблемът, обаче, идва от суетата! От мечтата на всеки редовен клиент да може утре да каже: "Ей! Ама аз съм ебал Мис България, бе ей!". Това е въпрос на престиж, на имидж, това е знак за благоденствие и за сериозен успех в бизнеса! В някои случаи може да означава, че скоро ще те застрелят, но да не бързаме с реквиемите...
Така конкурсът "Мис България" се превръща не само в определяне на ценоразписа на агенцията, но и в обществено доказване на йерархията! Вижте тройката и можете да бъдете сигурни кои трима мъже са най-добри в упражняването на власт към момента на провеждане на конкурса!
Тази еротика на властта беше демонстрирана и на последния конкурс "Мис България", организиран от "Визаж" и състоял се тази неделя. Докато конкуренцията беше заета с аутопсии и балистични експертизи, Жени и Ко врътнаха едно конкурсче като за учебник.
Не мога да се начудя на акъла на БиТиВи, която излъчи този фарс без да й мигне окото. Така те, съзнателно или не, вдигнаха още повече мизата, но кой знае - може пък да се оглеждат за водещи, за репортерки...Нали и те са хора, и те пишки носят!
Ако си сложа ръка на сърцето, трябва да призная, че сценографията беше излишно скъпа, но наистина добра. Явно буквалното копирането от световните конкурси се удава по-добре на така наречените криейтив-екипи, отколкото мисленето със собствените им глави.
Проблемът с участничките беше традиционният - на девойките не им достигаше женственост, а на жените - девственост... Но както и да е!
По правило кръгът с въпросите и заучените отговори беше най-забавен! Отново ахнахме след изказванията на малките ебливи философки, които убедено заявиха, че за тях най-важни са мира и приятелството, че ако станат "Мис" - ще спасят България и света от каквото трябва и от каквото не трябва! И забележете - винаги "ако станат Мис"! Ако не станат - никоя не ебава да ни спасява от нищо егати!
Стигаме и до гвоздеят на вечерта - Водещите!
Моля ви, посочете ми човека, който накара Ирен Онтева да говори, за да го застрелям! Ако чак толкова много държаха тя да е водеща, да я бяха пуснали гола на сцената! Тогава всички така щяхме да щръкнем, че цялата кръв от мозъка ни да слезе в куровете ни и нито щяхме да виждаме, нито да чуваме това отчаяно сричане на наглед прости думички като "здра-вей-те" и "сце-на-та".
Ирен, толкова си секси, когато мълчиш! Моля те, пускай си всеки ден песента "Замълчи, замълчи"! Ако я нямаш, ще ти я изпратя!
А човекът до нея?! Мога да го оправдая само, ако е бил надрусан. Най-смисленото нещо, което успя да каже този глуповато усмихнат младеж, беше "Уау!". Нещо като Джони Браво, само дето оня е анимационен! А този изглежда беше жив, но способността му да се ентусиазира от всяка изречена тъпотия, ме накара да се съмнявам и в този факт!
В крайна сметка очаквах след толкова напъване от страна на Водещите - на сцената да се появят две прясно изакани лайна, които, честно казано, щяха да имат почти същото сценично присъствие!
Иначе резултатът от конкурса е налице - най-скъпите свирки ще прави блондинката Ива Титова! Кво да ви кажа - русичкото си е русичко...
Пожелавам й да почне да изпитва удоволствие от това и оставам в трепет до следващия празник на интелекта и красотата, който е съвсем скоро, но май ще се проведе посмъртно...

Re:
Автор: Lalinda   
Дата:   25-08-09 10:08

Венецуелката [smilie24] по нищо не прилича на наш'та мома [smilie23] - дори не си е изрусила косата...

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   25-08-09 10:10

https://photo-forum.net/static/forum/2009-08/lkfo4965.JPG
http://saga.duma.bg/images-colect/colect4.jpg

Re:
Автор: tutttifrutti   
Дата:   25-08-09 10:27

[smilie18] [smilie18] [smilie18] Самосвалдос Триос е мнооо як [smilie24]

Re:
Автор: asahi   
Дата:   25-08-09 11:21

За 18 годишна изглежда доста съзряла.

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   25-08-09 11:31

Абе.... мат'рял дет се вика. За по-заможните на живо, а за по-бедничките на спомени.

[smilie21]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   25-08-09 12:13

Автор: tutttifrutti
Дата: 25-08-09 10:27

Самосвалдос Триос е мнооо як

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: kadar   
Дата:   25-08-09 19:29

Ами да ви кажа бях цял месец по улиците на Венецуела .................и какво да ви кажа : Чудо жени има там :))) повярвайте ми :)

Имаше моменти в който буквално се обърквах накъде да гледам :))) и пъшкаааааааам [beer] [beer] [beer] [beer]

Re:
Автор: tnt   
Дата:   25-08-09 19:36

и пъшкаааааааам

[smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: sir_sky   
Дата:   25-08-09 19:46

аа, отивам у венецуела, ма'а му да...... :)[smile]

Re:
Автор: attempt   
Дата:   25-08-09 20:48

>Автор: kadar
>Дата: 25-08-09 19:29

>Ами да ви кажа бях цял месец по улиците на Венецуела .................и какво да ви кажа : Чудо жени има там :))) повярвайте ми :)

Дай снимки да ти повЕрваме [ezik]

Re:
Автор: dobriquet   
Дата:   25-08-09 20:53

А миналогодишната победителка е още по-хубава...админа да премести снимката на крокодила от 6-ти пост в раздел диви животни, все пак тук си пишем за красиви жени:)

Re:
Автор: gbdesign   
Дата:   25-08-09 21:12

NeDDRaG, написал си куп простотии, които в голямата си част са далеч от истината. Всъщност по-голямата част от журитата на конкурсите за Мис са жени! Аз съм бил в журито на един такъв /макар и регионален/ и съм запознат с хватките, с които шефката на дадена агенция пробутва своята фаворитка. Вярно е че зад повечето победителки стои по някой мангизлия, но също така е вярно че зад повечето грозни миски, стои извратената представа на жените от журито за женска красота. По едно време пробутваха /жени/ и гласуваха по де що има форум, анкета и т.н. за Мара Отварачката. Тази жаба не се харесва на нито един мъж но пък мъжките гласове се разпиляват измежду реално красиви жени. В същото време женският вот обикновенно се консолидира, около някоя свиркаджийка или поне изглеждаща, като такава.[ezik]

Re:
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   25-08-09 21:18

dobriquet , как крокодил бе, в България няма крокодили

Re:
Автор: RustyGun   
Дата:   25-08-09 21:23

Да, нали отлетяха на юг! [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Дата:   25-08-09 22:32

[smilie5] [smilie5] аре дайте снимки бе, ама не на крокозабъли, ку можи [smilie18] [smilie18] дайте венецуелкитеееееееееее [smilie24] [smilie5] [smilie5]

Re:
Автор: Grandpa   
Дата:   26-08-09 02:05

Аз бях за австралийката...

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   26-08-09 09:39

NeDDRaG, написал си куп простотии, които в голямата си част са далеч от истината. Всъщност по-голямата част от журитата на конкурсите за Мис са жени! Аз съм бил в журито на един такъв /макар и регионален/ и съм запознат с хватките, с които шефката на дадена агенция пробутва своята фаворитка. Вярно е че зад повечето победителки стои по някой мангизлия, но също така е вярно че зад повечето грозни миски, стои извратената представа на жените от журито за женска красота. По едно време пробутваха /жени/ и гласуваха по де що има форум, анкета и т.н. за Мара Отварачката. Тази жаба не се харесва на нито един мъж но пък мъжките гласове се разпиляват измежду реално красиви жени. В същото време женският вот обикновенно се консолидира, около някоя свиркаджийка или поне изглеждаща, като такава.

А, това е цитат. За точно определен конкурс. Ама пък аз имам инфо от друго място, което се покрива с написаното.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.