Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Някой да има път до Раковски днес (24.08)
Автор: docenta   
Дата:   24-08-09 10:05

[smile]

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   24-08-09 10:05

Изникна ми път до гр.Раковски с връщане веднага. Има два варианта:
1 - Някой пътува и ме взима със себе си (делим горивото)
2 - Аз пътувам и взимам някой с мен

Цената на горивото ми е около 25лв. Ако някой има път 12лв отиване и връщане е оферта.

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   24-08-09 11:39

Хм... Малко са ми змешни тези теми, изключая темите на Илски. Тя въобще не споменава за горивото. Не знам, може и 12.50 да са много пари за теб, ама аджеба ако е така - ми иди с обществен транспорт. А ако не са проблем или си решил да пътуваш с кола - ОК, покани си компания, ама не отваряй дума за пари. (Най-вероятно който дойде сам ще ти предложи.)

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   24-08-09 12:00

Що бе!? Половин Германия постоянно така пътува, има и сайт дето всеки си пише за къде и кога пътува и колко пари иска.

[smilie21]

Re:
Автор: E-3   
Дата:   24-08-09 21:16

един такъв сайт

Re:
Автор: vasil.varbanov   
Дата:   24-08-09 21:32

Хич не са смешни тези теми, наскоро пътувах до Бургас за фестивала.
Събрахме се приятна компания, през цялото време шеги и закачки, излезе по 10лв на човек, кво му плащаш?
Съчетахме полезното с приятното [smile] [smilie24]

Re:
Автор: guciguci   
Дата:   24-08-09 21:33

NeDDRaG ,а знаеш ли идеята за това съвместно пътуване или говориш колкото да се намираш на работа? Хората по света си пазят околната среда и спокойствието на живот. Вместо двама или трима души да пътуват с 3 коли и да замърсяват тройно,те се комбинират и така... Ама хората са европейци,не са българи. Тука,българина наблъскан с комплекси,си мисли,че ще го помислят за беден,ако иска да раздели с някой пътните си разходи. Аз ако реша да се присъединя към някой с неговата кола,сам ще предложа да му дам пари за гориво.

Re:
Автор: bobihot   
Дата:   24-08-09 22:53

Хубу- отивам до пазарджик, ако някой му се ходи на разходка? Може и да черпи

Re:
Автор: NeDDRaG   
Дата:   24-08-09 23:42

guciguci, идеята е ясна, знам, че се практикува, ама тук си е смешно. В 10 часа пускаш тема, че трябва да идеш до Раковски ама ако може да не дадеш тези 25 лв. А Раковски си е на около 2-3 часа път, дори и да е имало някой да пътува по работа, той сигурно вече е пътувал към Раковски. Колкото до такива пътувания, напоример за фестивала, за Каварна, за фотоваканции и др. подобни мероприятия, е съвсем друго. Тогава темите се пускат много по-рано, Тогава всеки така и така ще дава пари за път, да си направи сметката и да си избере вариант. Схващаш ли разликата?

Re:
Автор: krisss   
Дата:   24-08-09 23:45

Така е.., като си се успал за влака...

Re:
Дата:   25-08-09 00:27

Когато аз пътувам с някой винаги отварям темата за горивото и предлагам да си го разделим, затова споменавам, че искам да си разделим и моето гориво, което според мен е доста малко.
Извинявай ако съм те подразнил (NeDDRaG) следващия път ако пътувам за някъде за теб винаги ще има место без да се притесняваш за горивото.

Re:
Автор: nsirakov   
Дата:   25-08-09 00:45

защо за всяка тема се намират хора които да се изкажат негативно и заядливо....

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.