Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Върнах се от Севлиевското село Богатово.. Максимална резултатност по отношение на 10 годишна балканска ракия.
Автор: cameraman   
Дата:   23-08-09 23:15

Ще отседна в Богатово... Искам да снимам, а не познавам района.

Отговори на това съобщение
 Re:
Дата:   23-08-09 23:33

На телефон 0887/857601 съм готов да откликна за фотопленери сесии и запивки...[beer]

Re:
Автор: shadow...   
Дата:   24-08-09 07:05

В Богатово няма какво да снимаш,иначе в Севлиево има фотоклуб/читалището/-всяка сряда се събират.Аз самият живея в село Пушево,до Търново.Сега в района се провежда Бодиграфията.

Re:
Дата:   24-08-09 08:52

Интересни местенца в радиус 30 км оттам няма ли? Имам лека кола и велосипед за преодоляване на разстоянията...[shtrak]

Re:
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   24-08-09 08:54

Виж дали нема да има крос състезание

Re:
Автор: terminator   
Дата:   24-08-09 10:16

На около 28км. е Габрово. Ако се объркаш - звънни 0888 406-102. За снимане не знам, ама по една бира мое да ударим [beer]
А недалеч също е с. Боженци - стари къщи, ако няма много туристи има какво да се снима.

Публикацията е редактирана (24-08-09 10:18)

Re:
Дата:   28-08-09 20:49

Изкарах 5 сковани със кооперативно спокойствие дни... Резултатът- един толстолоб по-малко в язовира и пълно заснимане и картотекиране на всички китки в селското гробище..., Създаване на две противопехотни минни полета в близката горичка и един царевичак... [beer]

Публикацията е редактирана (28-08-09 20:54)

Re:
Автор: kaic   
Дата:   29-08-09 00:30

Е що не се обади
http://photoclubsevlievo.comxa.com/
все щяхме да ти намерим някой гид, а може би и "гидка". То ние сме отворен клуб, щяхме да те посрещнем както подобава.
Благодаря за рекламирането ни shadow..., виждал съм те миналата година със един бял "снайпер" да се разкарваш из града ни. Ще ни бъде приятно да се обадиш и ти.
Да не пропусна и терминатора, ей го къде е има-няма 25 км, и той има с какво да ни заинтригува, все пак е спец по IR-a.

Публикацията е редактирана (29-08-09 00:46)

Re:
Дата:   29-08-09 09:02

Ето... пак се обадихте, ама когато вече е късно.... Свърши тя разходката...Септември или октобмври може да прескоча за два дни да нагледам къщата и това ще е за тази година...[beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.