Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Как да се справим с обирджиите от Топлофикация?!?
Автор: Amigo   
Дата:   18-08-09 09:58

Дайте предложения и идеи! [smilie9] Пристига ми "изравнителна сметка" от 250 лв! [smilie9] [smilie9] [smilie9] Какво има да изравняват аверчетата на Вальо Топлото, като цяла зима съм си плащал най-редовно и съм отоплявал само една стая от време на време! [smilie9] [smilie9] [smilie9] Това е най-мошеническата държава! [smilie23] [smilie23] [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: НАСОО   
Дата:   18-08-09 10:01

ма нещо не разбирам.. да не те задължава някой да ползваш топлото. Спираш радиаторчето и плащаш по 8-10лв през зимнити месеци[smilie21]

Re:
Автор: Vinsent   
Дата:   18-08-09 10:03

С напълно спряни радиатори и никакъв разход на топла вода на едно място ми излиза по 60-70 лв на месец през зимата [smilie10] [smilie5] [smilie9]

Re:
Дата:   18-08-09 10:04

щото некой от комшитата прави грабчо[smilie3] [beer]

Re:
Дата:   18-08-09 10:07

НАСОО
Дата: 18-08-09 10:01

ма нещо не разбирам.. да не те задължава някой да ползваш топлото. Спираш радиаторчето и плащаш по 8-10лв през зимнити месеци

Как да го направя това - питам сериозно?! [smilie8] Мен не ме интересува, че N брой гяволи по някакъв начин не си плащат, няма аз да плащам и за тях! [smilie9] [smilie9] [smilie9]

Re:
Автор: boni   
Дата:   18-08-09 10:15

Аз се справих. Продадох си тъпия апартамент и си направих къща. Сложил съм си вакуумно тръбна слънчева система, 8см изолация и няколко инвертора. Отървах се от Топлофикация и от тоя т.нар. "имот" - "мравуняк" наречен ЕПК, където постоянно някой нещо тропа, чука, вика, тупа, тръска, смърди и т.н.

Re:
Автор: Synthy   
Дата:   18-08-09 10:17

бони [smilie24] [smilie24]

Re:
Дата:   18-08-09 10:21

И аз бих си направил къща, но няма как [smilie2]

Re:
Дата:   18-08-09 10:29

Добре де, какво ще стане ако не платя тези пари? [smilie8] Как не си плащат разни типове?! [smilie8] [smilie11] [smilie9]

Re:
Дата:   18-08-09 10:30

Преди 5 години купих 1100кв парцел в центъра на Волуяк - 10км от Лъвов мост и 3км от последната спирка на метрото в Обеля. Тогава цените бяха много ниски, направо смешни:) 2-3 години по-късно продадохме апартамента на родителите ми по вече високите цени и с парите вдигнахме грубия строеж до покрив, направихме пълен и основен ремонт с всички екстри - климатици изолации, ламинати, ПВЦ и т.н. на къщата на баба и дядо (бог да ги прости) в Любимец, където майка ми и баща ми отидоха да живеят. Пак с част от тези пари откупихме от леля ми и половината от къщата на другите ми баба и дядо в Свиленград. Братовчед ми си купи с тея пари кола[smilie18]
Миналата година хванахме последния "влак" на високите цени и си продадохме и нашия апартамент в "Мотописта" , а с парите си завършихме до ключ и обзаведохме къщата във Волуяк:)
Всъщност равносметката е такава - по цените на апартаментите от миналата година - продаваш 90кв тристаен ЕПК и строиш до ключ с всички екстри къща 200кв.
Просто не ми е понятно как имаше хора да дават по 1000евро на квадрат за панелки и ЕПК- та на по 40 години, но е факт[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (18-08-09 10:31)

Re:
Автор: steeens   
Дата:   18-08-09 10:48

Бони,отдавна подозирах че си от хората дето знаят "Тайната"!Ама сега съм 100% сигурен че е така![smile] [beer] [beer] [beer] [smilie24]

Re:
Дата:   18-08-09 10:53

абе и аз я знам тайната, ама... [smilie2] [smilie8] [smilie5] [smilie5] има и други влияния [smilie8] [smilie21]

Re:
Дата:   18-08-09 10:56

бе и аз имам една позната която си построи къща във Волуяк, даже може да сте комшита, но въпреки 10те км идва до Надежда за 15до30мин в зависимост от трафика. Не е много но не е и малко и това като приемаме че имаш собствена кола 365дни в годината. Я си представи че някой ден колата е на ремонт?? Та въпреки че ме навиваше още там някъде 2005-6 си купихме къща в Надежда. Тогава плановете бяха други и мислех бързо да се нанеса в нея, сега съм сам и къщата така стои, а аз в ЕПКто - не ми пречи даже си ме кефи.. Сега като пуснат Метрото спирката ще бъде на 50метра от портата. Все пак мисля че за живот в СФ с тези задръствания, дребни и разбити булеварди не е най-практично да се изнесеш извън очертанията на кварталите, но пък ако имаш нерви и постояннство -що не[beer] Пък нали и ще разширят Ломско

Re:
Дата:   18-08-09 11:03

Насооо, всеки си преценява за себе си. Аз в пиковите часове не пътувам и не ми е проблем. Не бързам за офиси, нямам работно време.
Имам за града малолитражка на газ - в ненатоварените часови зони стигам до центъра за макс 20 минути.
Освен това от Волуяк до метростанция Обеля има автобусче номер 41 на всеки 20 мин.
Няма проблем с транспорта:)
Освен това имам щъркелово гнездо до двора, а дядото отсреща гледа 4 овце и много хубаво мляко си купуваме от него:)
Децата играят мач в двора, карат колелета колкото си искат. Малкия е записан там на забавачка и поне до 4-ти клас ще си е в училището във Волуяк, което е много хубаво, ремонтирано и са по 15 деца в клас.
Големия го приеха в СМГ, но дали от Мотописта ще го водя до СМГ или от Волуяк - все тая, пътя е същия...

Публикацията е редактирана (18-08-09 11:05)

Re:
Автор: roussinoff   
Дата:   18-08-09 11:10

Амиго нищо не е твойто....
На мен без радиатори (свалихме ги) зимата ми дойдоха сметки по 180 лева такса мощност на месец, за 3 тръби които минават през мен. Обясниха че тези тръби по закон се таксуват максимално и да ходя да се разправям в министерството [smilie18]
Сега септември ги почвам със съд, телевизии и нечовешко досаждане защото направо съм полудел....[smilie9] [smilie19]майка им дееее.а [smilie19]

Публикацията е редактирана (18-08-09 11:12)

Re:
Автор: roussinoff   
Дата:   18-08-09 11:11

Бони евала![smilie24]

Re:
Дата:   18-08-09 11:18

баси гадовете! [smilie9] [smilie9] [smilie23] [smilie23] добре де, нали имаше някаква Асоциация за защита на потребителя, да ги съдим всичките [smilie8]

Re:
Автор: stoyan_5   
Дата:   18-08-09 11:27

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1187313&t=1187313

Re:
Автор: IvoZafirov   
Дата:   18-08-09 11:34

Ми явно решението е всички да си сваляме топломерите (има начин) да бримчиме парно на макс цяла зима и белким фалират м... им м....!

Щото сега ползваш неползваш и те шибат с дебели сметки.

[smilie23]

Re:
Автор: CanoniO   
Дата:   18-08-09 11:37

И аз като Бони. Само че не 200 кв, а 150.
Преди 5 години си купих мястото, преди 2 построих, и сега се мотая и довършвам. 2010 есента, ако е рекъл господ, ще запаля барбекюто на двора и няма да го изгася цяла зима[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Re:
Автор: stoyan_5   
Дата:   18-08-09 11:48

IvoZafirov - всички да си сваляме топломерите (има начин)

------------------
Моля за подробности!
Може и на лична![smilie8]

Re:
Дата:   18-08-09 11:55

Айде сега пък на лични [cool] И аз искам да разбера каква е системата за да ги ракарам и озаптя тези гниди крадливи [smilie9] [smilie9]

Re:
Автор: ka   
Дата:   18-08-09 12:07

офф топик:
Бони, каква е етимологията на името Волуяк?
Чувал съм, че Орландовци и Кондьофрей били кръстени на западни рицари, бивакували в Софийското поле (май) по време на някой от Кръстоносните Походи.

Публикацията е редактирана (18-08-09 12:11)

Re:
Автор: джъмбо   
Дата:   18-08-09 12:10

ами... аз понеже го плащам на равни вноски та.... съм на 0 почти... тоест... този месец плащам по-малко от месечната вноска

Re:
Дата:   18-08-09 12:11

Ка, както се вижда от крайпътната емблема на селото, Волуяк е нещо като теле, биче или нещо подобно:) От Вол идва явно.

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.