Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ... И какво стана сега на Владая???
Автор: ShotlandetsaWildlife   
Дата:   01-08-09 23:12

Днеска гледах безумието което е било на Владая. Верно ли по 2 часа се излизало от София целия ден?? Аз утре имам ходене и връщане през там и ако трябва да вися 4 часа ще е безумно и няма да има смисъл.

Някой да сподели какво е реалното положение или новинарите пак разтягат локуми?

А обходното трасе през Малобучино за перник как е? отворен ли е пътя, много ли е зле от там?

Отговори на това съобщение
 Re: ... И какво стана сега на Владая???
Автор: JesusChristSuperStar   
Дата:   01-08-09 23:19

Пробвай през Бистрица-Железница....[smilie21]

Автор: docenta   
Дата:   01-08-09 23:21

През Бучино пътя е доста зле, но 100% по бързо ще стигнеш. Подготви се за наистина лош път, но ако караш бавно няма да имаш изненади.
Успех.

Гледам предлагат през железница, това е много добър избор.

Публикацията е редактирана (01-08-09 23:23)

Автор: b-w_devil   
Дата:   01-08-09 23:23

Грабай електричката за Перник и слягвай на Владаята... Някои даже били с климатик...

NB!:
Но се пази да не те уцели нЕкой камИк, че джипситата май утдамна не са тренирвали...
[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: Amigo   
Дата:   01-08-09 23:23

Знам че последните две съботи и недели около Карнобат по 4-5 часа се точи колоната няколко км [smilie8] [smilie21] нещо трябва да се направи по-бързо с тези пътища [smilie9]

Дата:   01-08-09 23:25

аз днес в 13ч. минах през карнобат и петолъчката посока София и нямаше толкова трафик. [smilie11] [smilie11] [smilie11]

Дата:   01-08-09 23:36

През железница не го знам, но през бучино-то, миналата година като карахме от там заради пренасочения трафик заради свлачищата си съкратих живота направо, там знам как е ... ма по добре от висенето на владая ако наистина е зле?

Дата:   02-08-09 00:10

през Железница е много лесно, виж го на картата.

Бистрица-Железница-надясно кат стихнеш пътя за дупница-Дупница и после за където си се запътил.

И е много красиво...мини есента от там има една брезова горичка - уникална е!

Публикацията е редактирана (02-08-09 00:11)

Дата:   02-08-09 00:14

docenta написа:

> през Железница е много лесно, виж го на картата.
>
> Бистрица-Железница-надясно кат стихнеш пътя за дупница-Дупница
> и после за където си се запътил.
>
> И е много красиво...мини есента от там има една брезова горичка
> - уникална е!
>

>
> Публикацията е редактирана (02-08-09 00:11)

ама наистина ли има път за Перник натам?! [smilie11] [smilie8] къде е тази отбивка - аз съм се качвал нагоре няколко пъти с кола - всъщност до железница съм стигал, не ми е направило впечатление да има такова отклонение [smilie11] [smilie8]

Дата:   02-08-09 00:20

Доцента, сетих се, аз съм минавал от там - наистина е много красиво. Ти имаш в предвид да карам чак до основния път който ако свиеш на ляво и стигаш в Самоков, а аз трябва там да свия в другата посока за Дупница.

То и там пътя като цяло е доста лош, та си мисля че по-добре през бучино, че после директно кацам на магистралния път, който ще ме води до дупница и на горе където съм се запътил ...

Въпроса е дали този път през бучино не е затворен, заради стрежа на магистрала Люлин ...

Дата:   02-08-09 00:34

Не е затворен ама пътя през Железница е много по добър от този през Бучино. Ако си за Перник минавай през бучино ако си за на юг минавай през Железница няма да сбъркаш. [smilie24]
Земи си и некое кило картофи пресно извадени.

Дата:   02-08-09 00:49

хмммм ... утре ще го мисля, може пък и през Железница да мина, ще тръгна само по раничко следобеда [beer]

Автор: GM   
Дата:   02-08-09 01:10

Граовците пак са плъзнали да излизат от дупката[smilie21]

Дата:   02-08-09 01:30

Управляващите за пореден път демонстрират висшото си малоумие - сега разбрах че и малобучино бил в ремонт! Не стига че шибаната владая затри маса народ по безумния път без маркировка, ами сега като го блокираха, едновременно с това и бучино правели разбираш ли? И хората кво, да се изпаряват ли цял месец, ако пътуват всеки ден по тази дестинация ??? Бахти и кретените братче ...

Дата:   02-08-09 01:55

споко, бат Разбойко ке опраи и пътища, ивсе [smilie5] [smilie5] [smilie6] [smilie6]

Дата:   02-08-09 02:04

ааа не, аз ще ги оправя всички наред ше ги оправя [thankyou] [smilie18]

Автор: E-3   
Дата:   02-08-09 06:11

ShotlandetsaWildlife, послушай доцента и карай през Железница. Пътя е много хубав и няма нищо общо с този през Мало Бучино. Аз в последните години винаги от там минавам за да избегна Владая когато карам или се връщам от или към Гърция. [smilie24]

Автор: юнга   
Дата:   02-08-09 09:19

Бистрица - Долна Диканя 45км.
От Долна Диканя - Е79
Преди това, след Поповяне се завива на дясно

http://www.geocoder.info/

П.С Според ГПС един час път.

Публикацията е редактирана (02-08-09 09:23)

Дата:   02-08-09 10:49

Да, реших го още вчера, то като гледам нямам никакъв избор с тия два ремонта дето вървят и по двата пътя ... [smilie24]

Дата:   02-08-09 11:19

Интензивно е движението по основните пътища в страната в ранните часове на неделния ден. Значително по-натоварено е движението в посока Пловдив и Бургас по магистрала "Тракия". От КАТ припомнят, че има затруднения в движението при изхода на София към Перник поради започналата реконструкция на участъка от "Черния кос" до КПП-Владая. Движението се извършва двупосочно в южното платно, с ограничение на скоростта и забрана за изпреварване. Обходът през Мало Бучино също е в ремонт. Затворена едната лента на пътя София-Кулата в района на Кресненското дефиле.
Във връзка с аварийно-възстановителни работи до 6 август последователно ще се спира движението в двете тръби на тунела "Топли дол" на автомагистрала "Хемус". "Фокус"

Автор: asahi   
Дата:   02-08-09 11:27

Пътищата се задръстват максимум 7-8 часа в денонощието. Избери си друго време за пътуване и нямаш проблеми.

Дата:   02-08-09 11:40

Другият вариант е Бистрица - Дупница - 65км.
След Поповяне наляво, след Алино на дясно по 6205, след това пак в дясно по 62 за Дупница.
1ч 12м по ГПС.

П.С.Долна Диканя - Дупница 24км, но по Е79 се кара по-бързо. Може би.
25 мин. по ГПС.
62 е пътят Дупница-Самоков.
6205 е връзка между 62 и 627.

Публикацията е редактирана (02-08-09 11:50)

Автор: djogata   
Дата:   02-08-09 13:22

Не ползвайте пътя Бистрица - Дупница [smilie9]

... Щото сега е страхотен - празен, хубава природа, почти без дупки - а ако всички го налазят, и там ще се разбие и ще стане натоварено и изнервящо [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Не, сериозно, Шотландец - ако ти се ходи на юг от Дупница, препоръчвам пътя през Железница и Бистрица, ползвал съм го няколко пъти и е ОК, удължава пътя с 15 минути, но това е в сравнение с времето, за което минаваш по главния път без задръствания - тоест, ако има задръствания, може да спестиш доста време [smilie24] [smilie24]

Автор: boni   
Дата:   02-08-09 14:11

Гарантирано никакви проблеми нямаш ако тръгнеш в 5-6 сутринта. Аз така правя и за където и да пътувам нямам проблеми. Лягам си в 10 вечерта, ставам в 5.30 и тръгвам веднага. Минавам критичните зони безгрижно и по-нататък спирам на някоя бензиностанция да хапна баничка с айрян и кафе.
За мен ранното пътуване е най-добрия избор, най-леко се пътува и не си тровиш целия ден с пътуване и задръствания.

Дата:   03-08-09 00:55

бони прав си, ама в случая имах вечерно снимане ...

иначе минах през железница на отиване. железница - поповяне е тотален ад - дупките са навсякъде, не е рядкост по половин метър кратери да заобиколиш - ако успееш! Доста коли имаше и беше натоварено. До поповяне пътят е лош, но после - газ до ламарините :)
като се стигне края на разклона за самоков няма табела за дупница - тя е на ДЯСНО! От там пак се кара спокойно, макар да е къдрава и на кръпки настилката, но поне няма никакви дупки.
Взех го целия път за същото разстояние за което и през владая и по магистралния път до дупница ... абе добре е. вечерта в 22 часа минах през владая - нямаше забавяне на връщане ...

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.