Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Камери по пътя
Автор: georgi969   
Дата:   19-07-09 07:32

Надявам се темата да е полезна.

Отговори на това съобщение
 Re: Камери по пътя
Дата:   19-07-09 07:33

http://www.renault-bg.com/radars/

Дата:   19-07-09 07:36

И една карта.Може да се допълва.

http://www.mapservices.org/myguestmap/map/CoolMaN

Автор: юнга   
Дата:   19-07-09 08:54

Тези засади не се ли местят?
В смисъл,когато им разпределят отряда,отиват по райони.

Автор: kkkolelo   
Дата:   19-07-09 09:18

Като ги гледам за Варна, повечето ми са по пътя и са стационарни - на светофари по "8-приморски полк" и "Мария Луиза" и в началото на Аспарухов мост за излизащите от Варна и в края на влизащите (на една линия). Признак, че работят е ако присвяткват (по думите на една колежка от Аспарухово) но трябва да разбера, дали и през деня присвяткват [smilie10] [smilie11] , щото ако работят непрекъснато при тези от Асп. мост съм яко вътре, макар и 2-3 пъти седмично да минавам през тях. (Обещавам да не правя вече така [smilie10] )

Автор: Vinsent   
Дата:   19-07-09 09:21

[beer] [shtrak] [beer]

Автор: ecobo   
Дата:   19-07-09 10:38

Трябва да има много повече такива радари, рябва да има мобилни радари, трябва да има радари в коли, които да движат из трафика. Трябва да има строги наказания, без изключения. Щото идиотизма по пътищата е направо невероятен. [smilie23]

Автор: НАСОО   
Дата:   19-07-09 10:50

не знам-прегледах списъка и излиза че по всички кръстовища в центъра на Сф които минавам по два пъти на ден най-малко има статични камери, а само аз си знам колко пъти съм минавал с по-голяма скорост и по трамвайните линии. Досега вече 3-4години нямам една честитка. На червено не минавам та може там да е обяснението-просто да следят светофарите и да нямат общо със скоростта. За м-ла Хемус няма нито една камера освен ако няма спряла кола на пътя - но те не се сещат че всеки друг си пуска аварийките като спира и така се познават, пък и антирадара още ги лови.. В списъка видях три или четири и то статични което просто няма как да е истина. Минавам цялата магистрала два пъти в седмицата със 130-170км някъде вдигам и до 200 ако некой ми се залепи, а колоната в дясно е много бавна и няма празно да се прибера за момент без яки спирачки.. Преди време ме бяха стреснали че на правешкия и ботевградския тунел имало камери, та там спазвах но от пролетта си минавам транзит , освен ако няма ченгета на другия край, но антирадара свирка още преди да съм влязъл в тунела - незнам как става

Re:
Автор: alsash   
Дата:   19-07-09 11:22

просто спазвайте правилата за движение....камери-мамери...глупости

Re:
Дата:   19-07-09 12:11

Ми то това е смисълът на тези камери.Не знаеш дали кутията е празна ,или пълна.По новият път между Созопол и Алепу има поставена табела "радар",но никъде не видях нещо подобно.Намалих скоросста за всеки случай.

Автор: Plamss   
Дата:   19-07-09 14:52

Хайде и от мен бгспийдкамс: http://forum.pocketbulgaria.com/viewtopic.php?t=20939&highlight=speed+kamera
Само се чудя защо пред стадион "В. Левски" според помагалата няма нищо?

Автор: papi   
Дата:   19-07-09 15:05

който пътува от софия за кулата-
камери има на село мурсалево(третото село след дупница)
край благоевград до бензиностанция шел и на долно церово - монца
имайте ги предвид

Автор: papi   
Дата:   19-07-09 15:06

но който кара разумно и по закон няма какво да се притеснява от камерите

Автор: emilliano   
Дата:   19-07-09 15:20

Едни от най-големите безобразия, малоумщини, тъпотии, идиотии и т.н. са легалното купуване на антирадари и "ВЗАИМОПОМОЩТА" и съпричастността на нарушителите един към друг. Явно всеки си чувства пишката с 2см по-голяма ако "прецака" закона. И не само закона ами и останалите в движението. Друго си е да се прередиш най-отпред на светофара, даже и да не бързаш. После 7342897492 теми тука за бойковци, станишевци и костовци. То няколко елементарни и за примат правила и елементарна етика не се спазват, после ония отгоре тва били, онва били.
[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   19-07-09 15:57

emilliano,не мислиш ли, че целта на тези камери е не да се повишат глобите,а да се намали скороста?Не случайно по закон те трябва да са обозначени с табела.При положение , че знаеш че на пътя Бургас-Созопол има 2 камери няма ли да караш по-внимателно?В този смисъл и пресвяткането е от полза , защото отсрешния намаля скоростта.И змнаеш ли че кат сами дават местонахождението на тези камери?

http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=166967

а сега иди морализаторствай пред ТРУД.

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: truly   
Дата:   19-07-09 16:04

papi, тови ограничение до шел-а ако ми кажеш защо трябва да е 60, че даже и в двете посоки? Гледам често стоят полицаите там и чакат някой да спусне отгоре по-бързичко.

emilliano, българинът си е такъв, въпрос на манталитет. Яко бъркане в джоба и ще се оправим. Това със заставането отпред на светофара си е пълен смях, байганьовска работа. Чудя се и каква е тая луда надпревара кой ще стигне до следващото кръстовище пръв, нищо че свети червено. Никой не мисли, че ако кара с 50-60 може и да мине следващия светофар без дори да спира. Ама не - газ, спирачки - пръв да съм, нали съм дупе!

Дата:   19-07-09 16:19

georgi969 , вярно е, че целта е да се намали скоростта, но не само където има камери. И аз вкючвам и себе си в общата глупост - и аз благодаря и намалям като ми присветнат.
Аз имам теория специално за града, че ако спазваш правилата и пропускаш на 5мин по един, който чака някъде и не е с предимство, ще се облекчи движението за всички. Ама нивгиш няма да стане [smilie5]

Автор: юнга   
Дата:   19-07-09 16:29

Във Варна направиха движението на салата.
Накъсаха го със светофари, легнали полицаи и дори ограничения от 30-40км се мяркат тук там.
Да не говорим какво става в гръцката махала заради ремонта на гаровия площад.
А как се спазват знаци може да се види пред окръжното МВР. Стои си знак до паркинга им - спирането и паркирането забранено.Стои, но паркирали коли на милиционери има всеки денпо "сан Стефано", дори и в неделя. По улица"Хан Крум всеки ден едни и същи милиционери влизат срещу знака, за да паркират. И по тротоарите на същата улица, пак те.
Нека да почне бъркането от техния джоб, а не да продължава пълненето му, както е сега.

Автор: Тед   
Дата:   19-07-09 16:32

201 24.74851 42.15896 5 50 Пловдив Колелото на панаира посока центъра - Кобрата постоянно ми сигнализира за нея.

Но това е камера, не радар. Наблюдават.

Дата:   19-07-09 18:39

emilliano да правиш политика и определяш правилата по които живеят другите е малко по сложно отколкото да си почустваш пишката 2см по-голяма с некъв оригинален пост в некъв форум за фотография[smilie5] [smilie18]

хахаха вииш ли и аз мога да звуча оригинално, но кво от това.. като нагрубиш другите в повечето случаи ще почнат да правят точно обратното на това което искаш. Отделно няма как да спазваш закона ако пускаш тези без предимство

georgi969[beer] [beer]

Автор: bordon   
Дата:   19-07-09 19:57

papi написа:

> който пътува от софия за кулата-
> камери има на село мурсалево(третото село след дупница)
> край благоевград до бензиностанция шел и на долно церово -
> монца
> имайте ги предвид
>

Мерси много за инфото [smilie24]

[beer]

Дата:   19-07-09 20:31

П.П. Извинявам се, ако съм нагрубил, някого. Усетих се, че пиша за етика, пък сам не си меря приказките. Утре имам важен изпит и съм малко изнервен. [smilie8] [smilie5] Щях да прочета още 2-3 теми, ако не се ровя във форума[smilie21]

Автор: bordon   
Дата:   19-07-09 20:38

[beer] [beer] [beer]

[smilie24]

Успех с изпита утре ! [smilie24]

[shtrak]

Дата:   19-07-09 20:53

успех[beer] [beer] [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.