Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Пак се хванаха с турците
Автор: юнга   
Дата:   14-07-09 09:54

Пак се хванаха с турците и пак същите артисти.
Атака и РЗС.
Толкова важни неща има за деня, на тях турците им пречели.
Новините на турски са единственият начин тези хора да чуят какво мислят други освен Доган и не трябва да се махат, а да се разширят.
Както на запад има турски, руски и сръбски местни телевизии,така и тук може да има.
Колкото до геноцида, смешно е.
И да запитам. Този Чуколов беше в списъка с агентите или не.

Десислав Чуколов от "Атака" декларира намерението наново да бъде поставен на гласуване законопроект за признаване на геноцида над българския народ през османското робство. Ще се иска и сваляне на предаванията на турски език от националната телевизия.

Атанас Семов от РЗС сподели сходни идеи: Трябва да сменим българския етнически модел с европейски, защото сегашният модел е на път да се разруши заради злоупотреби с него. Иначе в партията на Яне ще се застъпват за искреност и морал, за преодоляване на демографската криза и за издигане на образованието на по-високо ниво.

Отговори на това съобщение
 Re: Пак се хванаха с турците
Автор: ogimag   
Дата:   14-07-09 09:57

На мен пък ми писна да гледам сричащата мутра на Юксел, да гледам как се въртят турски сериали по телевизиите с турските им имена и маанета, да слушам турска реч по Канала и т.н. Който много иска- ей му го сателита.

Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   14-07-09 09:59

Мен пък ме боли тва, дето ако го напиша ше ме бамнат...

Дата:   14-07-09 10:00

Автор: ogimag
Дата: 14-07-09 09:57

На мен пък ми писна да гледам сричащата мутра на Юксел, да гледам как се въртят турски сериали по телевизиите с турските им имена и маанета, да слушам турска реч по Канала и т.н. Който много иска- ей му го сателита.

За новините ти казах по-горе. Те са важни.
За сериалите, вчера някой го написа.
Тези хора на разбираем език чуват и виждат нещо различно от това което им е казало ДПС.

Автор: JesusChristSuperStar   

i az imam veneri4ska bolka [smilie18]

Автор: hery   

Между частна турска телевизия и новини на турски по националната телевизия има огромна разлика.

Автор: ogimag   
Дата:   14-07-09 10:02

Те името си не могат да напишат- ти за ТВ ограмотяване говориш [smilie10]

Автор: Amigo   
Дата:   14-07-09 10:04

юнга написа:

> Автор: ogimag
> Дата: 14-07-09 09:57
>
> На мен пък ми писна да гледам сричащата мутра на Юксел, да
> гледам как се въртят турски сериали по телевизиите с турските
> им имена и маанета, да слушам турска реч по Канала и т.н. Който
> много иска- ей му го сателита.

>
> За новините ти казах по-горе. Те са важни.
> За сериалите, вчера някой го написа.
> Тези хора на разбираем език чуват и виждат нещо различно от
> това което им е казало ДПС.

и кой им го казва това различното?! [cool] Турция направо официално подкрепи Доган и ДПС и се намеси във вътрешните работи на България[cool] нямам нищо против да има частни канали, дето да си плямпат на турски, но официалният език в България все още е българският [cool] иначе има по-важни неща към момента за вършене, отколкото тези напъни на Атака и РСЗ [cool] тя и самата кампания на Атака в това отношение преди изборите беше изключително тъпа [cool]

Автор: navy   
Дата:   14-07-09 10:05

Абееее... не ме кефят [smilie23]

Автор: georgi969   
Дата:   14-07-09 10:06

Новини нека си има,ама не по държавната телевизия, а по някоя частна,като си платят.То по тая логика и арменците може да поискат на арменски,евреите на иврит,циганите на цигански.

И тези новини от турци не се гледат.Те БГ телевизия не гледат.Гледат си турските ТВ.
Имам колеги турци,та затова знам.

Публикацията е редактирана (14-07-09 10:08)

Дата:   14-07-09 10:07

Amigo , говорим за новини по БНТ.

И си мисля, как тези юнаци-артисти изпълняват поръчка да внасят напрежение и да забиват клинчета на ББ.

Автор: Славов   
Дата:   14-07-09 10:28

Местни, частни, регионални телевизии да, но по БНТ [smilie23] [smilie23] [smilie23] ..... [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Автор: GOSPODIN   
Дата:   14-07-09 21:32

юнга, ти против кое си ? Против това , че е имало геноцид/робство и/или против предаванията на турски по националната ДЪРЖАВНА телевизия.

За какви клинчета говориш, когато в деня на изборите в кърджалийско мобилните групи на ГЕРБ спасиха доста манипулации, въпреки напълно незаконните действия на ДПС в комисиите. Бяха направени опити да се изгонят застъпниците на ГЕРБ от помещението за гласуване, бяха спукани гуми на автомобилите на мобилните групи с юристи, които непрекъснато обикаляха района търсейки от кметове на ДПС и местна полиция само конституционни права. Местната власт и полиция се държаха все едно са власт в Турция , а не в България. Въпреки грандиозните нарушения ГЕРБ спечели за първи път депутат не от ДПС от 20 години насам.
На всички нихилисти казвам, че ченгетата от ДПС отдавна не слугуват на нашето разузнаване, а са проводници на ислямски фундаментализъм и тайни служби на Анкара.

ГЕРБ успяха да привлекат избиратели от някои помашки села, но се разбра , че хората ги е страх почти толкова, колкото през робството преди 130г.
Не трябва да се правим големи демократи, когато наточеният турски пенис сочи към нашите майки.

Автор: gbdesign   
Дата:   14-07-09 21:53

Бони на няколко пъти отбелязва ползата от излъчването на турските сериали по БГ телевизиите. Тъй, като съм отвратен от телевизията, телевизионен работник, преди малко случайно видях за какво иде реч. Някакви две яки гърли...модерни в добре обзаведени, луксозни стаи и т.н. Обаче....бТВ, за пореден път доказаха че са кръгли идиоти!!!! Може ли да пуснеш такъв филм в България и да го преозвучиш???!!![smilie10]
На практика всички по-радикално настроени или просто тотално задръстени и изостанали турци в България не знаят български. Та вместо да се постигне някакъв ефект с модерната визия идваща от Турция, то българските турци ще дзяпат само картинки, като във времето на нямото кино[thankyou]

Автор: the_shooter   
Дата:   14-07-09 22:04

Преди време (преди изборите) в друга тема писах че Доган не е най - големият проблем на България и че Атака е партия на лумпените. Точно ти "юнга" тогава ме изкара "комунист - резак" може и в обратен ред. Сега се възмущаваш, че представители на същата тази Атака се занимават с глупости!?
"Смърт на този или онзи" върши работа само като си в опозиция и си на избори. След това губи смисъл.

Дата:   14-07-09 22:08

Господине,не е имало геноцид според мен и трябва да има новини на турски по БНТ.
Абсурдите в посткомунистическа България нямат нищо общо и с двете неща.
Клинчетата ще бъдат тези,че поради променената основна политическа мантра от "спасител" на "възмездител", всяко поглеждане към ченгетата от ДПС ще предизвика да се показва ББ като плашило на българските турци.
Нека чуват и знаят и друго освен това което им се казва от ДПС.
Всъщност, разговорът по тази тема може да бъде много дълъг, ако тръгнем да нищим докрай нещата и погледнем към поведението на малцинствата въобще, не само у нас и да си обясним поне малко, кое, какво е?

Re:
Автор: GOSPODIN   
Дата:   14-07-09 22:57

юнга, кланета, изнасилвания и насилствено потурчване , какво е? Приятелски майтап може би...
Виж , какво пич , ако си рязан ти прощавам, но ако се водиш българин ти казвам , че си турско мекере, което е достойно за съжаление.

Моят 6 пъти пра- дядо поп Дойно Граматик е преписал един от първите "История славянобългарская" на Паисий Хилендарски, неговият син е участник във Велчовата завера и е бил заточен в Диарбекир, а ти искаш аз да призная, че е бил на екскурзия в Кушадасъ...

Гнус ме е , че такива , като теб , карат хиляди герои отдали живота си за свободата на Отечеството да се обърнат във гроба.

Автор: blr2   
Дата:   14-07-09 23:06

Админа да чете и да знае, че такива ще му изядат главата. И ако за нас това е средствво за разтуха, за тях е средство за препитание (форума).

GOSPODIN[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Аз в тая турска пародия нямма да участвам!

Крепостните души да се радват, дадена им е трибуна тук.
Като повечето български неща и тоя форум се превърна в жалка азиатска пародия на нещо нормално.

Автор: black_swans   
Дата:   14-07-09 23:14

GOSPODIN - мента, глог, валериана [smilie24] Пробвай [smilie24]

пп - има едно златно правило - да не се употребяват думи, чийто смисъл и съдържание са ни непознати. Очевидно думата "геноцид" е абсолютно неясна за мнозина. И колкото по-неясна, толкова по-сладостно се употребява.

Дата:   14-07-09 23:15

Господине, държа на думите си.
Ти май държиш на емоцията.

blr2,никой няма да ти се сърди, ако не участваш и никой не те е молил да участваш.
Лично аз от латерна нямам нужда.
Повтаря едно и също и обикновено помни до три.
Три тона. Три неща. Едно. Две. Три.

Автор: boink   
Дата:   14-07-09 23:17

както май съм го казвал вече, можем само да се радваме че още съществуваме такива каквито си мислим че сме.

--------------------
тука във тази клубна зона наистина има много сбъркани хора [smilie23]

Автор: nice   
Дата:   14-07-09 23:18

юнга
"Господине,не е имало геноцид според мен"...

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/gjgi3145.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e2/Dead_Armenian_girl_in_Aleppo_desert.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/cfic5605.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/1/1f/Morgenthau336.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/mdoh1828.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/df/Morgen53.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/ungk3454.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/78/%D0%93%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8%D0%B4_%D0%B0

https://photo-forum.net/static/forum/2009-07/uqiz2618.JPG
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/73/Hamid.jpg

юнга
това че според теб не е имало геношид,си е твой проблем...
учените показват и доказват че е имало...

Дата:   14-07-09 23:20

Не е ставало дума за арменския геноцид.
Чети темата внимателно.

Автор: blr2   

Юнга, ти си продажна подлога и кретен! Бягай да се оплачеш на админ сега и да ме баннат, след което се радвай, че е твоя заслуга нещастна крепостна душицо.

Автор: boink   

кой ви плаща да създавате настроения?

Публикацията е редактирана (14-07-09 23:21)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.