Автор: Deschain
Дата: 17-07-09 23:18
Не знам, ама аз всеки път като мина по Патриарх Евтимий искрено се смея на велоалеята, начертана по тротоара. На доста места тя криволичи, но най-якото е че на места жълтата боя е сложена върху пръстта около дърветата...
Идеята да се правят "велоалеи" по протоарите е малоумна. Аз никога не бих тръгнал по такава "велоалея".
[b access , прав/ва си. Но за съжаление такова е положението. Аз лично постоянно карам колело, градско и междуградско. Не карам по тротоарите, първо защото на мен не ми е удобно и второ защото те са за пешеходците. Когато аз съм в ролята на пешеходец и по тротоара минават колездачи се изнервям, защото не е правилно. Но и те са си прави, по улиците е ужасно, особено в Бургас.
В Бургас в Морската също има такава "велоалея", и положението е трагично. Невъзможно е да минеш от хора, няма как. Никой не се съобразява. Друг куриоз е че има знак "забранено за велосипедисти" на "велоалеята"...
За съжаление нещата няма да се оправят, или поне не в близко бъдеще. Всеки е свикнал да прави каквото си иска и се чувства господар...
|
|