Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Никой не коментира резултатите на АТАКА
Автор: tantris   
Дата:   06-07-09 12:13

.

Отговори на това съобщение
 Re: Никой не коментира резултатите на АТАКА
Автор: cicomanco   
Дата:   06-07-09 12:16

Какви резултати?[smilie5]

Автор: CanoniO   
Дата:   06-07-09 12:28

Резултатите са красноречиви. Повечето хора приказват едно във форумите, и пускат друго в урните[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: Todd   
Дата:   06-07-09 12:30

Атака са котенца бе !!! По-добре Атака отколкото в батака !!!

Трябва да има някой да лае !!! И да рови в говната !!!

Иначе нема да мирише...

[smilie18]

Автор: ivodam   
Дата:   06-07-09 12:34

Ако бат Бойко има наистина акъл, ше направи комбината точно с Атака. За съжаление мисля, че вече е твърде зависим и ще слушка какво му казват от Европа. Всъщност, в България вече май ще управлява Европейската народна партия...

Автор: ivanov_id   
Дата:   06-07-09 12:36

Гласове за ПП Атака:

Парламентарни избори 2005 - 296 848

Европейски избори 2007 - 275 237 (-7,3%)

Европейски избори 2009 - 308 052 (+11,9%)

Парламентарни избори 2009 - 395 318 (+28,3%)

Re:
Автор: danbi   
Дата:   06-07-09 12:37

ivodam, дам. Въпроса е, имаме ли алтернатива?

Автор: ivodam   
Дата:   06-07-09 12:40

danbi: Алтернативи има винаги, мен в случая ме интересува по-скоро остана ли ни някакъв суверенитет и национално самочувствие, или да ги отпишем тия работи.

Автор: tantris   
Дата:   06-07-09 12:47

Волен не е Хайдер.

Re:
Автор: danbi   
Дата:   06-07-09 13:11

ivodam, мисля, че ЕНП няма нужда/желание да управлява държавата ни. Това ще им е само негатив, а те не са наивни. Достатъчно е в България да управлява техен сподвижник, който да застава (от името на България) зад тяхната политика.

Това няма общо със суверенитета, нито с националното самочувствие. Нима мислиш, че повечето европейски страни водят самостоятелна политика? Но въпреки това не им липсва самочувствие --- особено на гражданите им!

Автор: Lalinda   
Дата:   06-07-09 13:58

Това, което ми направи впечатление, е че в София имат малко над 5 % и в трите района, в ЮЗ България също не са толкова популярни, в Софийска област подкрепата леко се покачва в сравнение със София-град, в Централна България става два и повече пъти по-висока, също и на места по морето...

Тоест, подкрепата не е хомогенна и вероятно зависи и от местни фактори, което е любопитно, тъй като не познавам местните й организации...

Автор: e-mil   
Дата:   06-07-09 13:59

ivanov_id, грешни са ти процентите. Броят на гласовете няма никакво значение. Важна е избирателната активност и процентите от действителните гласове:

_____Избори_______________Активност___Атака__

Европейски избори 2007______28.60%____14.20%
Европейски избори 2009______38.99%____11.96%

Парламентарни избори 2005___54.28%_____8.14%
Парламентарни избори 2009___60.20%_____9.37%

Явно е, че дори при повишена активност на парламентарни избори, "Атака" има съвсем слабо увеличение. А при повишена активност на евроизбори, даже има спад.
И няма как да бъде иначе, защото народът може да е прост, но не чак толкова прост. Освен това сега се явиха самостоятелно, а преди бяха коалиция. Така че, този 1 допълнителен процент най-вероятно са разсейки от периферията на сините. Просто батакът с регистрацията им беше голям.

Автор: ivanov_id   
Дата:   06-07-09 14:44

e-mil написа:

> ivanov_id, грешни са ти процентите. Броят на гласовете няма
> никакво значение.

За теб може и да няма значение, че през 2009 г. за Атака са гласували 32 000 души (живи хора, личности с критично мислене и собствена воля) повече, отколкото през 2007 г, а само през последния месец Атака е успяла да мобилизира още 90 000 човека да гласуват за нея, но за мен има. И за всеки нормален човек също. Ти колко човека може да мобилизираш да подкрепят определена идея или стил на управление?

Коректно е при представянето на данните да се изписва и броя на живите хора, които гласуват за идеите и целите на Атака:

_____Избори_____________________Гласове_____Активност___Атака

Европейски избори 2007____________275 237____28.60%____14.20%
Европейски избори 2009____________308 052____38.99%____11.96%

Парламентарни избори 2005________296 848___54.28%_____8.14%
Парламентарни избори 2009________395 318___60.20%_____9.37%

Автор: e-mil   
Дата:   06-07-09 14:56

А пък месечната ми заплата е 4 пъти по-голяма отколкото през 1999 година. Ако забравим, че има инфлация, значи съм 4 пъти по-богат. [smilie5]

Автор: promis   
Дата:   06-07-09 14:59

Нормално е при по-висока избирателна активност да се увеличи абсолютния брой гласували, но това става не само при Атака, а и при останалите. В крайна сметка най-важен е процентът.

Автор: gorbi   
Дата:   06-07-09 16:06

Атака и сами не вярват колко процента спечелиха.... Тия ще се разлюспят вече в този парламент определено.. Те са безпринципна сбирщина, обединена около празни приказки за социализтм и жажда за власт.... Тоя пич техния тартор пък, като го гледах вчера - абсолютна кукла на конци с непроменен от 4-5 години репертоар.... Семейна партия, на никой не му е ясно за какво е там....Лично мнение, да ме извиняват привържениците на тази партия, но мислещ човек да ги харесва ми е странно.... :) Обират вота на озлобените от живота и от всичко хорица, които не вярват в ценностната система по принцип и са по-скоро нихилисти или анархисти по природа....

Автор: fonnayden   
Дата:   06-07-09 20:59

Атака ще имат пик тогава когато в България се вдигне стандарта и тук заприиждат араби и африканци. В комбинация с цигани и др те ще вземат най голям процент.

Автор: CanoniO   
Дата:   06-07-09 21:07

fonnayden,
докато дойдат арабите и китайците, всички етнически и националистически партии ще са вече забранени.
А накрая ще се забранят и изборите[smilie18]

Автор: djogata   
Дата:   06-07-09 21:10

За изборите нали знаете лафа, че ако имаха някакъв ефект, значи отдавна да са забранени [smilie18] [smilie18]

Така че сега ако се види някакъв осезаем ефект от тези избори, сигурно ще ги забранят в бъдеще [smilie5] [smilie5] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.