Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Днес за какъв парламент гласувахме?
Автор: djogata   
Дата:   05-07-09 17:13

Чудя се, за парламента на коя държава гласувах?!?...

На опашката пред посолството в Копенхаген (единствената секция в Дания) единствените, които говореха български, бяхме: аз, двама приятели с които си бяхме уговорили среща пред секцията, както и човека, който седеше на входа и пускаше избирателите.

Пред посолството бяха паркирани два микробуса, единият от които с БГ номер от Кърджали!! и хората от тях гласуваха под строй.

С две думи - не се надявайте вота от чужбина да помогне много-много...

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: Императорът.   
Дата:   05-07-09 17:17

[smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2] [smilie2]

Страхувам се и аз, че късно борбата подехме... къде спахме 20 години, къде....

Re: Днес за какъв парламент гласувахме?
Автор: piskunin   
Дата:   05-07-09 17:18

В Малта до момента са гласували около 200 човека, мисля, че всички са си гласували по съвест, нямаше кърджалийски "номера"..

Автор: sasi   
Дата:   05-07-09 18:38

Djogata, дочух че ситуацията в Осло е същата. С микробус са закарали цяла рота с турчаля от гоцеделчевско за да гласуват. Здраво се активизират и зад граница /дяволите ги взели/

Автор: Lalinda   
Дата:   05-07-09 18:47

Из интервю, което върви в този момент по БНР:

- А вие гласувахте ли?
- Не.
- Защо?
- Защото нямам паспорт.
- Защо нямате паспорт?
- Ами нямах парих, заложих го и си остана там.
[smilie11]

Не зная за какъв парламент гласувахме, но "звуковата картина от изборния ден", както й викат, винаги включва някакви интервюта, които създават доста странна представа за сънародниците ни...
Защо НЕПРЕКЪСНАТО при всички избори ни пускат само "звукова картина" от ромски гета?
Защо "думата се дава" именно само на живеещите в тези гета?

- От контейнера ше одим, ше вземам пари, но от избори не ше да вземам пари.
- За колко дадат, все е кяр.
Кой колко ми даде, вземам ги, турам ги в джоба, се е кяр.
- За работа се гласува, не за пари.
- За един телевизор, цел живот да съм гладен? За кво ми е телевизор?
- Кой има повече пАри, за тех гласуват.
- Ний сме световна криза, требе вече работа да има, и пари да дават, няма да гласувам, требе работа.
- Искай работа да отварят, че за циганьето се дават пари, това е измама.

Автор: tnt   
Дата:   05-07-09 20:27

Лали [smilie24] Те ти медийна реалност [smile]

Автор: kalahan   
Дата:   05-07-09 20:57

djogata споко, в Австрия гласуваха млади хора, предимно студенти. Имаше една мизерна лада петичка с БГ номер, не знам как се беше телепортирала до тук[smilie5] , и една мутра с БМВ 5 и мутреса, отиде най-отпред, но не го пуснаха да пререди опашката и си замина [smilie18]. Аз очаквам силен вот от Германия и Австрия [smilie24]

Re:
Автор: danbi   
Дата:   05-07-09 21:10

Шантава работа, как са успели да закарат автобуси до Осло и Копенхаген? [smilie10]

Автор: georgi969   
Дата:   05-07-09 21:16

Бе не знам,ама дават много неграмотни,български незнаещи и турски говорящи да гласуват.

Автор: djogata   
Дата:   05-07-09 21:38

Данби, това предполагам са микробусчета/автобусчета, които по принцип предлагат превози за гастарбайтери от България до Скандинавия - виждал съм доста такива микробусчета да ходят от БГ до Германия, така че и до Дания и Норвегия сигурно стигат. Предполагам този път просто са решили да използват паузата между 2 курса и да докарат "електората"

Автор: Славов   
Дата:   05-07-09 21:41

Високата избирателна активност унищожи всички купени гласове, гласове на екскурзианти и т.н.

Всичко си дойде на мястото, турци и комуняги вън от власта ...

Re:
Автор: georgi969   
Дата:   05-07-09 21:44

Данчо Ментат нямал нищо общо с автобусите
[smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: tonyf   
Дата:   05-07-09 22:10

Djogata, няма страшно, в Бг масово се гласува, така че ще има изцяло дясно правителство. 118-120 места за Герб. Аз не гласувах за тях, но за други десни, нищо, че не им симпатизирам - по-малкото зло.

Евала, че си в странство и си се дигнал да гласуваш! [smilie24] Ако всички сънародници в чужбина го разберат и го направят, плюс всички в БГ, както днес, всякакви грозни търговии, манипулации и изливане на пари за покупки и шмекерии ще станат безсмислени и ще си отмрат.

Иначе те нека си гласуват за ДПС, български граждани са, имат право като всички други, но нека да е честно и да не ги тормозят да гласуват под заплаха (примерно, ако не гласуват - уволнение - гледах репортаж на една независима телевизия от наши села с турски жители - какви неща казаха обикновените хорица турци, или пък че щяло да има нов възродителен процес и не знам си какво)

Супер сте всички! [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.