Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Добре запомнете...
Автор: explorer   
Дата:   02-07-09 14:31

... какво се говори сега предизборно, за да няма после пак неразбрали и не чули. Какво казва сега Бойко Борисов:

"Станишев обича да плаши с реваншизъм. Аз реванш не дължа никому, но ще има възмездие – за замените на 50 000 декара гори, за сградите в центъра на София, които ги дадоха без конкурс на Ирена Кръстева”, допълни Борисов."

Звучи добре. Защо ли ми се струва обаче, че ще си остане само с обещанията. Молбата ми към тези, които ще гласуват за Бойко, е да запомнят тези негови обещания. Да няма после оправдания като тези на костовистите, че той Костов нищо не можел да направи, понеже бил "само" министър-председател.

Отговори на това съобщение
 Re: Добре запомнете...
Автор: ALBIREO   
Дата:   02-07-09 14:34

Добре ще е да съберем всички обещания и да подготвим специален сайт, в който ще следим какво се прави и какво не.
Не само в предизборно време, но и по време на мандата. А и не само обещания - всички изказвания и действия. Един вид да съставим ясна картинка кой-какво и кога прави.

Автор: jekopj   
Дата:   02-07-09 14:37

...А,чухте ли изказването на Станишев,че за БСП нямало невъзможни коалиции...това той го спомена,когато го попитаха дали е възможно да се коалира с Бойко...баси падението на Партията...и с дявола ще се коалира,само да е във власта,щото не се знае,знаели се...[smilie25]

Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   02-07-09 14:39

Имаше един, който броеше 800 дни...

Автор: asahi   
Дата:   02-07-09 14:48

Че той с Доган се коалира дълготрайно - колко по-надолу да падне?

Автор: Acnapyxcku   
Дата:   02-07-09 15:15

Ето още неща за помнене: (Цитирам тексто от интервю на Бойко от преди няколко дни.)

Да ти бъде дадено разрешение да строиш АЕЦ "Белене" и ти да не се възползваш, ми се вижда престъпление.

Ако руснаците предложат безопасна технология за Бургас-Александруполис, тогава ние нямаме против.

"Южен поток" е изключително важен за нашите съседи... преговори, за да се вземе оптималното за България решение.

Съвсем ясно е, че Бойко ще разреши тези три сделки, ако е в следващото управление. Сещате ли се с целите на коя БСПартия се припокриват горните декларации? Сетете се и колко пари стоят зад само тези три проекта и си дайте сметка кой финансира кампаниите и защо са така яростни. Подсказка - защото имат поети ангажименти другарите към Путиновата Империя и ако не ги изпълнят през следващия мандат - горко им!

Помнете ми думата - Бойко е продукт на системата. Системата ще си го употреби по предназначение. Всеки глас за него ще бъде придобит с измама. Измамата е по-тежко престъпление от купуването на гласове, но...

К О Й С Ъ Д И З А К О Н О Т В О Р Е Ц А ?

Автор: Todd   
Дата:   02-07-09 15:23

Гарван гарвану око не вади !!!!

Колко БСП се занимаваха с горите на царя толкоз и Бойко .....мне скажется !!!

[smilie19]

Автор: slivenski   
Дата:   02-07-09 15:26

Следващото правителство ще има толкова крехка парламентарна подкрепа, че която и от спряганите коалиции да е на власт, не вярвам да изкарат мандата си... [smilie21]

Дата:   02-07-09 15:35

slivenski написа:

> Следващото правителство ще има толкова крехка парламентарна
> подкрепа, че която и от спряганите коалиции да е на власт, не
> вярвам да изкарат мандата си... [smilie21]

...освен ако ГЕРБ и БСП не се прегърнат.
Дори и Доган да не участва "за пред хората" в тая коалиция,
статуквото ще е непроменено, да не кажа бетонирано.

А нима не ти мирише точно на това, slivenski?

Дата:   02-07-09 15:39

освен ако ГЕРБ и БСП не се прегърнат.

Ами... Не знам... Нищо не е напълно изключено, но предвид активното плюене помежду им, по-скоро не мисля, че ще се прегърнат... Ама, какво ли не сме виждали в българската политика... Едно е сигурно - ББ няма да посегне на бившия си ментор Царя... А покрай него и на още куп съмнителни неща. Изобщо, не мисля, че ББ ще е премиер...

Дата:   02-07-09 15:55

Изобщо, последните десетина години се наблюдава голяма фрагментация на политическото пространство - 1997 година ОДС спечелиха пълно мнозинство и управляваха сами, после 2001 НДСВ спечели, но не им достигнаха мандати и се коалираха с ДПС, после 2005 БСП спечелиха, но с още по-малко и се коялираха с НДСВ и ДПС... Ако се продължи по тази логика, следващото правителство ще е съставено от 4 политически сили

например:

- ГЕРБ, СК, НДСВ и още някоя малка партия, преминала 4%, да кажем РЗС

- БСП, ДПС, НДСВ и още някоя малка партия, преминала 4%, да кажем РЗС

- ГЕРБ, НДСВ, РЗС и евентуално някой прелят глас от Атака, също е вариант, ако последните малките партии вземат повече гласове, а Костов започне да извива ръцете на ББ...

- ГЕРБ - БСП би била най-стабилната коалиция... но дали ще стане...

Дата:   02-07-09 16:02

Води се кампания като за лапнишарани. Цялата черна серия "реклами" цели да покаже "колко са близки Борисов и Костов", докато истината е, че Бойко всъщност е играч на статуквото, какъвто беше и Симеон. И на фона на "лошотията" на и на двамата - Борисов и Костов - Костов е черен, за това пък коалиция с Бойко е възможна според собствените им приказки!!

За лапнишараните се играе спектакъл с едничката цел да се увеличи максимално електората на тези две партии - БСП и ГЕРБ, за да е възможно после да се създаде правителство без ДПС. Така - за пред хората само - ще се "очистят" от корумпираните (всъщност само леко дискредитирани) ченгета с турски имена, и ще се прегърнат в една "двойна", но достатъчно широка коалиция - ГЕРБ и БСП.

И тогава Европейските институции с пръст в устата - носителя на "новото" ГЕРБ и посраното старо БСП в предгръдка - ни да им протегнеш ръка, ни да ги заплюеш.

И тогава руския интерес на Балканите е гарантиран - задачата е изпълнена успешно - виж по-горния ми постинг.

И тогава народа български си пати от акъла и си тегли хомота, че даже и получава потвърждение, че изборите, демокрацията с други думи не помага. Трябва да ни оправи някой от вън, но вече и желаещи няма. А... забравихме един, ама и той, маскарата, май ще му е достатъчна само една летяща чиния.

Дата:   02-07-09 16:06

Acnapyxcku, това което пишеш е вероятно да се случи... Аз дори си мисля, че ако има коалиция между ГЕРБ и БСП, за да се постигне по-голяма легитимност и евентуално квалифицирано мнозинство, в нея ще бъде включено и НДСВ... [smilie8]

Автор: yakumo   
Дата:   02-07-09 16:18

Мда, Борисов има отколешни коренчета където (не)трябва, както всички знаем - нещата с притеснителна сила отиват към предвиждането на Аспарухски, според мен...

Ами, това е, за пореден път дружно и национално сами ще си го натикаме до откат [smilie21]

Автор: ivodam   
Дата:   02-07-09 17:11

Бах го и самотния Костов, да го ожали човек - министър-председател с мнозинство зад гърба, син президент, назначи си и прокурор, и при това положение не можа да се разправи с комунистите. Враг им бил. Трябваше да я забрани и разпусне тая червена партия, както по-рано Елцин разпусна комунистическата партия и никой копче не му каза, че това не е демократично, хе-хе, когато човек иска нещо, го върши. [smilie23]

Бойко ако може да има подобни условия, съм убеден, че ще вкара поне някои видни личности в затвора, както вкара Вальо Топлото. Не го плювайте бат Бойко, щото страната има нужда от такъв рогач, както имаше нужда и София, за да разчисти мутрите по околовръстното и да почне да го прави магистрала. Никой друг путьо кмет не посмя да го направи. Защото като ти мине булдозерът там, където до вчера ти е стояла автокъщата с мерцедесите или фирмата за продажба на яхти (и такова имаше на околовръстното, да), за това директно се стреля. Ама с ББ е малко сложна тая работа, със стрелянето и сплашването. Обаче тъй като очевидно нема да има абсолютно мнозинство, сеирът ще е пълен... Междур другото мисля, че си вкара голям автогол с това заиграване със сините боклуци и загуби не малко поддръжници, на които им е писнало и от сини и от червени, сега се усети и взе да дава на задна, ама дали ще възвърне загубеното, ще видиме...

Бог да пази България!

Публикацията е редактирана (02-07-09 17:12)

Дата:   02-07-09 17:14

Междур другото мисля, че си вкара голям автогол с това заиграване със сините боклуци и загуби не малко поддръжници, на които им е писнало и от сини и от червени, сега се усети и взе да дава на задна, ама дали ще възвърне загубеното, ще видиме...

Ами, мен лично ме загуби поради точно тази приичина... [smilie21]

Автор: грегари   
Дата:   02-07-09 17:29

Автор: ALBIREO
Дата: 02-07-09 14:34

Добре ще е да съберем всички обещания и да подготвим специален сайт, в който ще следим какво се прави и какво не.
Не само в предизборно време, но и по време на мандата. А и не само обещания - всички изказвания и действия. Един вид да съставим ясна картинка кой-какво и кога прави.
[smilie24] [smilie24] [smilie24] [smilie24]

еми хайде де!!!!
то като я няма обратната връзка, нещата винаги се осмърдяват.
ама той тоя форум трябва да е на техен (бб)сайт и не само да си приказваме ами да има и чуваемост.
ако това не се случи....значи бардака е същшият само сменяме курвите.

Автор: jekopj   
Дата:   02-07-09 17:30

Все си мисля,че Бойко няма да стане премиер,а ще играе за президент след две години.Той и сега има партия без да се води официално неин лидер,ако стане и президент,то ще направи голям шлем-хем дирижира вместо мин.председатела,хем няма кой да му мъти водата в президентството.Нещо като в Русия,но не съвсем...[smilie25]

Автор: danbi   
Дата:   02-07-09 17:47

Най-вероятната коалиция ГЕРМ+БСП+НДСВ. Може и някоя друга партия за пред хората в парламента.

Автор: грегари   
Дата:   02-07-09 17:48

току що тук:
http://www.gerb.bg/bg/contacts

им написах:

Здравейте!
Сайтът е чудесвен, но еднопосочен.
Ако няма форум към него, (с админ и чуваемост), като всеки жив и развиващ се организъм, с времето ще се обезличи и ще се сведе до - "рапорт даден".

Re:
Дата:   02-07-09 17:50

"Според социолозите БСП не може да направи управленска коалиция в никакъв друг състав, освен с ГЕРБ или с едновременното участие на Атака и ДПС."

http://news.ibox.bg/news/id_1052472889

Работата се запича вече... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Автор: agop4o   
Дата:   02-07-09 17:51

като запомнихте обещанията на дедо ви симеон най вероятно му пръднахте на дедовия [smilie5]

Публикацията е редактирана (02-07-09 17:52)

Автор: Pulsar   
Дата:   02-07-09 17:56

Вземете да прочетете "Лидерството" на една интересна личност, която се твърди, че е дълбоко намесена в подготовката на атентатите-9/11 в щатите както и предварителните договорки за комисионните от земя и постройки след "атентатите" - Рудолф Джулиани.

Та този ми кмет на Ню Йорк, който с абсолютна лекота обяснява как точно се създават "псевдо банди" и " полицейски новини", на които да се радва населението и да вярва, че всички си вършат работата, колко по-различен ви се струва от всеки един политик???

Всички са на една софра и няма смисъл да ги делите, лично мнение. Ако не съм прав, то щеше да има ясно изразени позиции и действия по отношение на едните към другите, а то такова гъзоблизане пада, че дори и под формата на "телевизионна омраза", че се губи границата на нещата...

Аз ще гласувам, но вотът ми е ПРОТИВ, а не ЗА, както винаги е било в тази държава, за огромно мое съжаление.

Автор: kaiser.soze   
Дата:   02-07-09 21:54

ГЕРБ+СК+АТАКА

така я виждам коалицията [smilie24]

Автор: Lalinda   
Дата:   02-07-09 23:17

kaizer.soze, [smilie24]

Отдалеч по-добре се вижда...

Днес - два митинга на ГЕРБ, единият в Надежда, другият - на Орлов мост, и на двата присъства зам.-председателят и кончежник на Европейската народна партия, с дълго слово срещу социалистическото и около десетократно споменаване на Румяна Желева, избрана, на следващия ден след евроизборите за зам.-председател на парламентарната група на ЕНП в ЕП... Как ви се струват тези знаци на Европа към нас? Да не би да очакват ГЕРБ да се коалира с БСП? Или пък ГЕРБ да предаде очакванията им и изпусне парите! Парите, които ни принадлежали, и които не се отпускат на Тройната коалиция.

Пък и бонус от Д-2 и айдълките...

Прочее, на едно дърво пред Виенската сладкарница видях тази вечер обръщение и на Ромското мешере в България към ромите да гласуват за ГЕРБ...

Е, попаднах във вихъра на събитията от тази вечер случайно - връщах се от китайски ресторант у дома и се зачудих коя ли партия е окупирала Синия мост? И тази е синя, но друга...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.