Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Wimbledon online
Автор: Sierva   
Дата:   01-07-09 15:27

Някой да ми каже къде мога да гледам на живо онлайн тенис мачовете , че много се ядосах вече. нито една телевизия не ги дава (поне , която аз хващам). дори евроспорт. знам че имаше н якакви сайтове за спорт онлайн, споделете моля

Отговори на това съобщение
 Re: Wimbledon online
Автор: Coincidentia   
Дата:   01-07-09 15:34

[smilie5] https://photo-forum.net/forum/read.php?f=48&i=1177507&t=1177507

А това е основният линк - http://www.gledaisport.com/c-4.html

Има различно качество, различни канали и изобщо... абе, пробваш и което стане [smilie24] [beer]

Дата:   01-07-09 15:37

YEEEEEEEEEEEEE, MERSI MNIOGO , ot 1 sedmica se opitvam da si namerq sait

Дата:   01-07-09 15:40

Ама защо не попита по-рано бре? [smilie8]

Аз в момента си гледам това - http://www.gledaisport.com/video-37765.html (много прилично качество) - да го видя тоз юнак, дето прилича на мен, ще ли прави пак история [cool]

Дата:   01-07-09 15:50

e i az gledam tova ve4e , i ka4estvoto e mnoooogo dobro , napravo ne moga da povqrvam

Дата:   01-07-09 15:57

[cool] [smilie24]

Дата:   01-07-09 17:02

tadaaam Federer pobedi , sku4en ma4 , samo asove i nikakvi razigravaniq, sega gledam Haas kak razmazva gadniqt djokovich

Дата:   01-07-09 17:12

Е, това си е Уимбълдън все пак, та е в реда на нещата да е по-такъв мачът... не че не може да бъде и иначе де, дет’ се вика, според зависи е [smilie8]

А пък аз съм малко раздвоен... много си ме кефеше ерата Сампрас – Агаси, Пийт беше страхотен (липсва ми играта сервиз – воле), Андре – също велик... ама и Федерер си е абсолютен маниак, фантастичен е, та някак си заслужава да бие рекорда на Сампрас... иначе искам сега да го видя Анди как е, макар че не мисля, че има големи шансове, поне не и евентуално срещу Роджър... ама не се знае, няма невъзможни нещица, разправят [cool]

Дата:   01-07-09 17:29

roger mi e naj lubimiqt , na australian open dori i az se razplakah nakraq s nego , mu4no mi stana mnogo , ina4e obi4am i Marat Safin(mnooogo seski) , a ot drugite haresvam Del POtro mnogo i imam oshte nqkolko lubimi

Дата:   01-07-09 18:05

[smilie5] Мдам, ами, човешко си е някак, то и аз, разбира се, обръщам внимание на разни нещица в женския тенис [cool]

А Роджър наистина е много велик спортист и много точен тип, а и, щом прилича на мен, значи трябва да е и готин [thankyou]
Ако Анди се издъни (пак), ще се радвам за Федерер да спечели [smilie24] [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.