Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Не пътувайте с MyAir!
Автор: Pehata   
Дата:   28-06-09 21:15

Не пътувайте с MyAir, освен ако наистина нямате друг избор! [ezik]

Освен че билетите до Италия ми излязоха като на нормална компания, а не като за low cost, без никакви обяснения ми отложиха полета за връщане с един ден. В мейла ми предложиха два варианта - или да кликна на бутон ПРИЕМАМ или да се запозная с правата си според европейския правилник... на италиански. [smilie11]

На връщане каката от чекина отказа да ми приеме втория куфар, защото съм бил платил само за един. [smilie23]. Да ама в правилника им пише, че този един може да е под формата на 2 броя, стига общото тегло да не надвишава 18 кг. Бях се подготвил, извадих и принт от правилника от техния собствен инет сайт - все едно говоря на дебил.[smilie9] Сочи ми някаква тяхна табела, на която като погледнах - пише същото (макс. 2 чанти). Казах й, че не е права и й поисках името да направя оплакване - името й било тайна, но ако наистина искам, нека правя оплакване. [ezik]. Най-накрая минах едната от чантите за ръчен багаж - добре че имаше такава възможност.

Та такива ми ти работи.
За разлика от така наречените европейци, на Софийското летище никога не са ми правили проблем за нищо. Да са живи и здрави! [smilie24]

Отговори на това съобщение
 Re: Не пътувайте с MyAir!
Автор: OrLIndraGanOv   
Дата:   29-06-09 02:13

Пътувам на стоп или с мотор!

Re: Не пътувайте с MyAir!
Автор: holden   
Дата:   29-06-09 09:00

На нас и да ни кажеш: полза никаква. Най-добре напиши едно любезно писмо до централата на компанията, с копия до техния аналог на агенцията за защита на потребителите и 5-6 местни вестника. Обясни ситуацията, посочи проблема, обезателно напиши колко си разочарован от компанията. Ако звездите са подредени правилно, до седмица-две ще получиш официално извинение и някаква залагалка или купон за намаление за следващия си полет с тях. Американците имат една готина поговорка, която в превод звучи "колелата дето скърцат първи получават смазка".

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.