Автор: Pehata
Дата: 28-06-09 21:15
Не пътувайте с MyAir, освен ако наистина нямате друг избор!
Освен че билетите до Италия ми излязоха като на нормална компания, а не като за low cost, без никакви обяснения ми отложиха полета за връщане с един ден. В мейла ми предложиха два варианта - или да кликна на бутон ПРИЕМАМ или да се запозная с правата си според европейския правилник... на италиански.
На връщане каката от чекина отказа да ми приеме втория куфар, защото съм бил платил само за един. . Да ама в правилника им пише, че този един може да е под формата на 2 броя, стига общото тегло да не надвишава 18 кг. Бях се подготвил, извадих и принт от правилника от техния собствен инет сайт - все едно говоря на дебил. Сочи ми някаква тяхна табела, на която като погледнах - пише същото (макс. 2 чанти). Казах й, че не е права и й поисках името да направя оплакване - името й било тайна, но ако наистина искам, нека правя оплакване. . Най-накрая минах едната от чантите за ръчен багаж - добре че имаше такава възможност.
Та такива ми ти работи.
За разлика от така наречените европейци, на Софийското летище никога не са ми правили проблем за нищо. Да са живи и здрави!
|
|