Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 Пак ли ще пропуснете избори!?!?
Автор: luiz   
Дата:   28-06-09 09:12

Знам че темата не е точно за този форум, но защо не, тука има хиляди интелигентни хора БЪЛГАРИ, хора на изкуството, хора които съм сигурен че мразят държавата но обичат родината.
Вижте кво, омръзна ми да гледам новини на турски по БНТ, омръзна ми мангалите да са извън закона, омръзнало ми е и от нашите политици, но пък не ми се ще 2-ро турско или циганско робство. Как може турчалята да си дигнат гъзовете от турция да доидат тук да определят НАШАТА съдба, а ние да се чудим на кого да се сърдим после. Време е да гласуваме за които и ще да е, ако щете и гласа си продаите само за Доган НЕ!

Отговори на това съобщение
 Re: Пак ли ще пропуснете избори!?!?
Автор: luiz   
Дата:   28-06-09 09:34

Сори видях че темата я има в клубния раздел. Може да триете тази.

Автор: nikita_9   
Дата:   28-06-09 09:35

Премести темата в КЛУБ, тук никой няма да ти отговори [smilie3]

Автор: pefoto01   
Дата:   28-06-09 09:55

Защо да не отговори на един патриот?Тия дни работя с една чужда журналистка,която ни се чуди на акълите....за кратко време тук е разбрала простотиите на партиите,и наѝ-вече на ДПС.......А вас дето искате темата да се премести,вас ще ви преместят,и ще искате още,за съжаление[smilie23]

Автор: ogimag   
Дата:   28-06-09 10:23

Ами от нас зависи зали ще бъдем кенефа на Европа и децата ще се кефят на полумесеца и ще учат турски език. А иначе bTV не гледам- не понасям онзи турски говорител да ми срича на български език. [smilie19]

https://photo-forum.net/static/forum/2009-06/xqji2801.JPG
http://212.36.3.59/site_pics/178/i_1238088958_IMG_7307c1.jpg

Автор: flipbeat   
Дата:   28-06-09 10:57

този път ще си вдигна задника.
обещавам

Автор: komara   
Дата:   28-06-09 11:13

Glasuvam, ne zatona, 4e si mislq 4e ne6to 6te se promeni, a za tova 4e posle s 4ista syvest moga da psuvam pravitelstvoto. Za6toto ako ne glasuvame, kajete s kakvo osnovanie moje da se qdosvame 4e v dyrjavana ni tova bilo taka, a ne ina4e i pro4ie, kato dori ne sme si mrydnali zadnicite da si pusnem glasa.

Автор: ecobo   
Дата:   28-06-09 11:16

Ще гласуваме цялата фамилия. Отложил съм всички ангажименти за деня на изборите и ако ще и камъни да валят, ще гласуваме. Това е цивилизования начин да променим нещата. Можем.

Автор: prisonbreak   
Дата:   28-06-09 11:23

Еcobo.Съгласен съм с теб . И ние всички ще гласуваме.Трябва ние да поставим новото начало, за да може бъдещето да е безпроблемно.

Автор: imothep   
Дата:   28-06-09 11:36

[smilie5]
От морето ще се прибера само и само да гласувам!
65 години стигат! Дори сутринта в 6.00ч преди бабите ще съм пред урната живот и здраве [smilie25]

Автор: 2metraninja   
Дата:   28-06-09 11:55

Това е начина! Да гласуваме! Ще гласуваме![smilie24]

Автор: ecobo   
Дата:   28-06-09 12:05

Радвам се, че все повече хора "узряват" за демокрацията [smilie24]

За тия, които ще гласуват: да не пуснете за БСП, ей [smilie7]

Автор: sirkhann   
Дата:   28-06-09 12:15

Аз пък винаги гласувам!!! [ezik]

Дата:   28-06-09 12:18

https://photo-forum.net/static/forum/2009-06/ervi2740.JPG
http://photo-zona.net/images/user1063/album2325/large/1235823339_wkop7455_IMG_3986c.jpg

Автор: Lalinda   
Дата:   28-06-09 12:22

Що бе, през 1990 и 1991 г. "узрелите за демокрацията" бяха много повече.

След това обаче все по-малко и по-малко бяха тия, които успяваха да узреят.

Ако ще си вдигате задниците, обаче, гласувайте все пак с главите си, не със задниците.
[smilie3]

Re:
Автор: burntwithdesire   
Дата:   28-06-09 12:37

Откакто съм в правото си да гласувам, не съм пропуснала избори. Не винаги съм била сигурна във вота си, поради причината, че не е имало за кого. Но не смятам да пропусна и тези, лично за мен тази година има светлина в тунела.

Автор: landstar   
Дата:   28-06-09 12:42

Айде тъпотиите в друг форум! Пак турците и мангалите са ни виновни, че сме търтеи и не можем да разделим баницата! В тоя форум гласуваме само за майсторска фотография!

Аман от политика бе! Пробиха ни главите с тия избори и тука се намърдаха да ни цапат форума!

люиз - като си отворен/а - плати си на админите за банер и не ни досаждай!

Re:
Автор: GenaDP   
Дата:   28-06-09 12:43

Автор: ecobo
Дата: 28-06-09 11:16

Ще гласуваме цялата фамилия. Отложил съм всички ангажименти за деня на изборите и ако ще и камъни да валят, ще гласуваме. Това е цивилизования начин да променим нещата. Можем.

И като сте гласували толкова пъти, я ми подшушни какво се е променило към по-добро, че явно аз съм тъп, та не мога да го видя... [smilie18]

Всъщност, какво очаквате да стане на тези избори? Очертава се кекава Бойковистко/БСП-шка коалиция с още дузина знайни и незнайни партийки с по няколко представителя в парламента. Другият вариант (ако Бойко е достатъчно тъп да се откаже да сформира правителство) е да се сформира БСП-шка коалиция с ДПС/НДСВ или и двете заедно.

И в двата случая ебнята ни е гарантирана.

Единстевният смислен начин да се промени нещо е НИКОЙ ДА НЕ ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА. Но явно за това не сте узрели...

Дата:   28-06-09 12:58

И ще стане ли по-добре ако "НИКОЙ НЕ ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА" [smilie11]

Re:
Автор: zooey   
Дата:   28-06-09 13:00

Ogimag ме изпревари... И какво ТОЧНО очакваш да стане като никой не гласува? Ще се насрочат нови избори, ще се прънат още от НАШИТЕ пари, а междувренно нали не очакваш да се появи месията, който да ни поведе към светло бъдеще?

Автор: Svetul4o   
Дата:   28-06-09 13:17

Веднъж на 4 години ви подават кокал и вие го гризвате, а онез си го местят от единия в другия крачол. Ако не са сега на власт ще са след 4 години и така докато свят светува. Всичко е много правилно сметнато "Разделяй и владей", еми разделени сме. Няколко стотин партии и всеки драпа за себе си с предтекст за благото на страната и хората. Ай сиктир!!
Няма да има промяна докато изградения модел на корупционни игрички и прецакване на малкия човек работи, и всички са достатъчно заспали за да не реагират. И след 4 години пак същото ще го говорите като стари грамофонни плочи, точно както беше преди 4 години и преди 20 години. Извода поне за мен е че няма хуманно решение на проблема. ЕС не им дреме на какво дередже сме, пари няма да видим и така сме им удобни.

Ще помоля по-чувствителните да не се засягат. Това е мое лично мнение и реших да го споделя, макар и туй да не е политически форум, пък и аз мразя политиката.

Re:
Дата:   28-06-09 13:18

И ще стане ли по-добре ако "НИКОЙ НЕ ОТИДЕ ДА ГЛАСУВА"

Може би.
Вариантите са експертно правителство, или блокиран парламент до нови избори. Евентуално минаване към друга изборна с-ма.

Като отидете и си пуснете гласчетата, пак давате властта в ръчичките на тея, дето са ви клатили досега. И ебнята продължава. Но на вас явно е започнало да ви харесва... [smilie18]

Автор: landstar   
Дата:   28-06-09 13:27

Най-добрия политически модел е форума! Мнения, гласуване, демокрация, ама накрая идва админ и вкарва всички в кошарата!

Дата:   28-06-09 13:30

Не мисля, че "експертно правителство, или блокиран парламент" биха се случили. Нито пък минаване към друга изборна с-ма." Ако искаха това да се случи да са я направили до сега тази нова изборна система. А и си представям хаоса и анархията по време на управлението на "експертното правителство". Кой ще го избере" Гоце ли??? Някой би имал полза. Но ние пак ще сме откъде страната на булката.
Не, че сегашните кандидати са добри и предлагат алтернатива. Просто бих се радвал да развалим ако може нечии предизборни сметки. И това да е началото.

Re:
Дата:   28-06-09 13:37

Ти че не мислиш - това е ясно.

Негласуването е единственият възможен мирен протест с/у настоящата изборна с-ма и управляващите ни в момента.

Другото, далеч по-лесно решение, е един нашенски Пиночет - но това си е чиста утопия...

Уви, нито едното ще стане, нито другото. Ще се изредите за пореден път като покорно стадо пред урните, и ще си уредите нови 4 години ебан...

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.