Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Гледате ли: Испания-САЩ 0:2
Автор: Славов   
Дата:   24-06-09 23:03

[smilie10] [smilie10] [smilie10]

Отговори на това съобщение
 Re: Гледате ли: Испания-САЩ 0:2
Автор: kkkolelo   
Дата:   24-06-09 23:10

Американците още от световното Корея - Япония ме кефят. Там ги резнаха с Германия (0-1) на четвърт финали, не им дадоха дузпа.

Дата:   24-06-09 23:19

ГОЛЯМ шамар за Испания ......

Дата:   24-06-09 23:27

Напълно заслужена победа на САЩ, къде отива футбола ........ [smile]

Автор: holden   
Дата:   24-06-09 23:31

Баси, гледах го в Юстън. Срам и позор.

Автор: kkkolelo   
Дата:   25-06-09 09:34

Автор: Славов
Дата: 24-06-09 23:27

Напълно заслужена победа на САЩ, къде отива футбола ........ [smile]
----------------------------------

Защо, напълно нормално. Като погледнем назад, примери колкото щеш. Ние бихме Германия (свет. шамп) в САЩ 94, мисля Алжир (още бяха прохождащи в футбола) би Германия в Испания 82, Камерун би свет. шампион Франция преди 1-2 първенства. Дете съм бил, но съм гледал Англия 1966 - Бразилия (с Пеле и Гаринча и & ... [smilie5] ) не можа да прескочи групите - падна от Унгария и Португалия с по 3:1, а Сев. Корея би Италия и щеще и Португалия (след това бронзови медалисти) - поведоха с 3:0, паднаха 5:3 [smile] ... А и САЩ са много добър отбор, поне половината им фуболисти играят във висшата лига. Бих отличил и треньора на САЩ - освен че е добър треньор, ме впечатли в мача с Италия, въпреки че ги ощетяваха (вкл. не им дадоха дузпа) гледаше "дълбокомислено" играта и никакви жестове, плюнки, тикове [smilie24]

Автор: юнга   
Дата:   25-06-09 09:39

За съжаление гледах Кавадарци Тиквешко.
Но съдейки по резултата, цената на испанските инвалиди е паднала и се е увеличила цената на американските инвалиди.

Автор: carl_cox   
Дата:   25-06-09 10:35

юнга - стига бе! разбирам, че не ти харесват испанците, но пък чак инвалиди...???

фантастични играчи имат, чудесен отбор, да не говорим какъв футбол показват :))))

разбира се, бях за тях, но пък и се радвам, че отпадат, защотото така, ще има шанс час по-скоро да се оформят трансферните саги около Давид Вия и Давид Силва. Пък и да си починат най-сетне Торес, Риера, Алосно и Арбелоа - все ливърпулски играчи :) То Арбелоа не е баш от нашите вече - отива към Реал, ама нищо :)

излезе инфо вчера, че Ливърпул също иска да привлече Вия [smilie10] Това ако стане, направо ще къртим догодина [smilie5]

но по-вероятно е Вия да иде в Реал, а Силва при нас като ляво атакуващо крило :) Той също е суперски играч :)
дано вземем някой от двамата [smilie6]

Автор: юнга   
Дата:   25-06-09 10:42

Карл аз така си казвам бре.
Не че наистина са инвалиди.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.