Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Елате на шествие
Автор: endlessdark   
Дата:   23-06-09 22:16

Елате на шествие, да вдигнем шум отново: 2 юли 2009 г. от 17.30 ч.
Четири години ви сърбахме попарата. Сърбайте си я сега сами!

Кога: 2 юли 2009 от 17.30ч.
Начало: Пилоните на НДК
Край: Градинката на Св. Климент Охридски
Носете си лъжици и инструменти за вдигане на шум!!!

Оставете Рила и Иракли на мира!
Изпращаме управляващата коалиция с наказателен вот.

НАШИТЕ ИСКАНИЯ
Повече от три години се борим с отиващото си правителство да свърши нещо елементарно – да спре незаконното строителство на Иракли и Рила, да запази един от последните девствени плажове по Черноморието, да запази един от символите на България – района на Седемте рилски езера, да прояви малко морал. Въпреки подкрепата на стотици хиляди граждани, на известни български творци и интелектуалци, журналисти и дори някои политици, българските институции отказват да се задействат поради управляващите ги инвеститорски интереси. Опасявайки се, че следващото управление може да продължи да подлага българската природа на системно унищожение, ние повтаряме своите конкретни искания:

• Спиране от експлоатация на незаконните ски лифтове на Паничище и Картала в Рила и рекултивация на засегнатите терени за сметка на инвеститорите (онлайн подписка на http://forthenature.org/petitions/10/). Двата лифта неправомерно навлизат на територията на Национален парк „Рила” и са части от проекти за нови незаконни ски курорти в Рила. Лифтът на Паничище е изграден върху действащо свлачище и опасен за всички ползватели.

• Спиране на строителството на напълно незаконния комплект Riverside village на Иракли, събаряне на построеното досега и пълна рекултивация на терена, включително на унищоженото от офшорния инвеститор Swiss Properties устие на река Вая. Swiss properties нямат нито един изряден документ и нито едно ненарушено постановление за спиране на незаконната строителна дейност.

Няма да се откажем от конституционно гарантираното ни право на здравословна и благоприятна околна среда (чл. 55 от Конституцията на Република България). Ще продължим да настояваме и действаме за прекратяване на мегаломанските посегателства над българската природа, след като няма държава и държавници, които да изпълнят конституционните си задължения да осигурят разумното
използване на природните богатства и ресурсите на страната (чл. 15 от Конституцията на Република България

Отговори на това съобщение
 Re: Елате на шествие
Автор: Luxor   
Дата:   23-06-09 23:18

Идете не шествие [smilie24]

Автор: Lalinda   
Дата:   23-06-09 23:27

Така и не разбрах за кого точно трябва да се запази плажът на Иракли. За диво къмпиращите ли?

Обяснете ми.

Подписала съм всички подписки, които са ми навирали в ръцете млади шественици, борещи се за рекултивация с пари на инвеститорите и т. н.

Веднъж дори казах на едно девойче от навиращите се, че съм от първите членове на Екогласност, а то отвори едни такива ми ти очи и рече със страхопочитание: и едикойси е от тях (явно някакъв техен шеф)...

Както и да е.
Никога не съм била на Иракли, виж езерата познавам... Тях за кого пазим?

Дата:   23-06-09 23:31

абе, идете да се разходите, стига пред тези компютри [smilie21]

Дата:   23-06-09 23:35

ама, те някои хора не разбраха, че пънкарията и хипарията свърши [smilie18]

Автор: godmoney   
Дата:   23-06-09 23:47

напротив, сега е ренесанса на пънкарията и хипарията [smilie25] [smilie7]

Дата:   24-06-09 00:05

идете, подпишете се да построят пред НДК копие на родоския колос...

вий с кво се занимавате [smilie11]

французите как направиха пирамида пред онва-там-как-се-казваше [smilie5]

ама няма кой, нямааа...

Автор: vladimir666   
Дата:   24-06-09 01:12

Фундаментите за стълбовете на лифта за Рилските са поставени още преди 15 - 20 години.
Откъде го измислиха, че е построен на свалчище? Свелече се пистата която изсякоха. Проблем е не лифта, а пистите и хотелите които могат да направят покрай него.
Последният път когато ходих на едно шествие за Рила имаше около 200 - 300 човека. 80% тревомани с тарамбуки. Голям купон си направиха, не протест.
Еколози големи са, определено! Като ги питаш какво е "Баюви дупки и Джинджирица" седят и се пулят.

Re:
Автор: pepi   
Дата:   24-06-09 03:23

Абе Влади, ако теб те питам какво е Баюви дупки и Джинджирица ти какво ще отговориш? А?

Аре светни ме как си карал сноуборда там, а?

Лалинда права си, няма смисъл да е красиво и чисто за такива като теб.

Автор: bobihot   
Дата:   24-06-09 13:03

Шествие «Оставете Рила, Витоша и Иракли на мира» -
сряда, 2 юли, 17,30 ч. от НДК до парламента

Десито ми отнела длъжността [beer] [smilie25]

- Спиране на незаконните действия на «Витоша Ски» в Природен парк Витоша и прекратяване на процедурата за изграждане на нова ски зона, която априори е в нарушение на българското и европейското законодателство.

За Лали ако не е застроено, няма да има прозорци за снимане...

Заа лифта- принципно не съм против самия него. Но:
- е начало за мега комплекс Кабул-езерата, който ще съдържа 27 лифта и влека.
- ще се построят хотели с 30000 (начално) легла.
- вече за него направиха 3 писти, които ерозират и се свличат. добре е че не са извадили пъновете нагоре, та ги крепят. Свлачището е точно под долната станция и засега е въпрос на време да изпадне.

Поздрави и който иска-може да дойде [beer] [shtrak] [thankyou]

Публикацията е редактирана (24-06-09 13:04)

Автор: bobihot   
Дата:   24-06-09 13:17

Може и в Пловдив и другаде да си го спретнете- ако се съберете достатъчно желаещи

Re:
Автор: vladimir666   
Дата:   24-06-09 17:59

pepi написа:

> Абе Влади, ако теб те питам какво е Баюви дупки и Джинджирица
> ти какво ще отговориш? А?
>
> Аре светни ме как си карал сноуборда там, а?
>
> Лалинда права си, няма смисъл да е красиво и чисто за такива
> като теб.

Какво общо има сноуборда тук?

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.