Рекламирайте тук
ЗатвориРеклама в секции форуми и базар
Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.
За стандартната ценова листа и условия изпратете запитване до webmaster@photo-forum.net.
Гледам на картата, че явно по пътя Пловдив - Смолян има отбивка надясно...ама дали тази за село Орехово или за Забърдо? От къде се ходи по-лесно с кола(ясно, че няма да стигна до самите мостове с колата де, сещате се..)
Да, отбивката е за село Забърдо. На около 15 км преди Чепеларе. Преди самото начало на с. Забърдо има отбивка в дясно за Чудните мостове. И там Ви чака един пореден абсурд: Взимат Ви такса за да разгледате природната забележителност!!!!!.
Изводът оставям на вас.
:)PiToMeN написа:
А този дето взима таксата, няма никакво основание да го прави. Нито Чудните мостове са на баща му, нито представлява държавата по някакъв начин. Просто така е решил.
Днес бях :) През Забърдо, наистина не е имало нужда да се притеснявам, защото табели имаше и при това се виждат :D
Такса горе дадох само за паркинга - 1лв за неограничено време. Пари за зяпане и снимане не ми е взел никой. Сняг и лед има само малко под големия мост, където слънце не огрява :D
Много снимки (и хубави и мазни, не съм махал нищо, че ме мързи да дишам):
http://pitomen.pi.funpic.de/plugins/autogallery/autogallery.php?show=38.2009.04.18.Wonderful.Bridges
Благодаря много за вниманието и помощта. Ще се ходи пак като се стопли времето :)
Няма проблем, качвал съм се до горе през ноември месец, в сняг, само със зимните гуми, без вериги. Караш по пътя за Пампорово и където има табела надясно за Мостовете, си я следваш и стигаш.