Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 IT’S... A M A Z I N G ! ;)))
Автор: Coincidentia   
Дата:   28-03-09 01:51

[smile] Абе, не знам какво ми става, ама нещо тези дни отвсякъде връхлитат ме безумно вдъхновяващи неща [smile]
[smile] Животът е бахти... толкова удивително смайващо изумителен е, толкова е... A M A Z I N G ! https://photo-forum.net/forum/smileys/worshippy.gif

А като се сетя къде бях “вчера”... какви периоди имаше в живота ми, как изкрейзвах опитвайки се болката да превъзмогна, как не можех да се владея, как се свличах на земята, как се пробвах да избягам, как ми беше писнало в лъжа да вегетирам , как жадувах да умра...

Но, мамицата му, толкова е Удивително – как само със едно премигване накрая виждаш светлината,

Удивително е как като мигът настъпи знаеш, че ще си добре, Удивително е!!!
[smile]

Ако бях и религиозен, също щях и молитва за отчаяните души да кажа...

Удивително е как без никакво понятие утрешният ден какво ще донесе можеш да усетиш, че си оздравял [smile]

Адски много работки ми се преплитат и си нямам никаква идея как да ги раздам на тези, на които ще им трябват...
Май в момента мога само да им кажа, че наистина напълно е

[smile] A M A Z I N G ! [smile] https://photo-forum.net/forum/smileys/worshippy.gifhttps://photo-forum.net/joro/emoticons/C3.gif

Отговори на това съобщение
 Re: IT’S... A M A Z I N G ! ;)))
Автор: cade   
Дата:   28-03-09 03:17

алкохола не прощава [smilie19]

Дата:   28-03-09 03:49

[smilie5] Предполагам, че зад това бая поизтъркано лафче не би трябвало да се търси нещо кой знае колко засукано [smilie8]

Съответно най-очевидното му тълкувание би трябвало да е, че авторът на темата я е сътворил в този й вид под влияние на алкохолно опиянение, нал' тъй? [smilie21]

Ама пък е странно какво ли е провокирало подобно допускане [smilie11]
Лично аз не забелязвам да има някакви основания за него [smilie8]

Но, разбира се, самият аз съм всъщност и човекът, който най-добре знае как стоят нещата в действителност.
Те стоят по доста отрезвяващ начин - авторът на темичката почти напълно престана да консумира алкохол преди вече около годинка [smilie25]

Само по някоя инцидентна биричка в социална ситуация, като май последната беше горе-долу преди седмица по повод запознанството му с новото гадже на бившата му Любов на Живота [smilie5]

А поводът си струваше, много приятно и полезно събитие, което май донесе успокоение и на трите участващи страни, като поне за автора мога лично да гарантирам [smilie5] [beer]

Дата:   28-03-09 04:10

абе изтъркано ама chrome vanadium [smilie18] и честно, звучи ми като да си обърнал бира, две [beer] без да казвам че е задължително лошо [smilie6]

Дата:   28-03-09 04:32

О, аз също ни най-малко не бих казал, че е лошо, поне не и за бира - две. То в такива количества си е по-скоро само полезно [beer]

Ама чакай сега малко!
Точно имайки предвид тези скромни количества, като как така се очаква те изобщо да окажат осезателно влияние!? [smilie10]

Е, може би се случва при сериозна преумора и изтощение от жегата в някой морен юлски следобед дори и бира да повлияе, но пък сега не са такива условията... като се замисля, не по бира - две, а по три - четири пиех като бях на 12 години [smilie8] [smilie21]

Та така, да обобщим:

1. Бира - две съвсем не е лошо.
2. Последната ми беше преди повече от седмица. [smilie5] [beer]

Дата:   28-03-09 04:37

явно липсва тренировка, което води до лесно... ъхм... замайване [thankyou]

Дата:   28-03-09 04:53

Е, то, ако толкова си настояваш, разбира се, можеш да продължиш да дърпаш нещицата в тази посока, ама не е адекватно просто...

То всъщност в основата на цялата идея за темичката е точно възможността разни други нещица да те опияняват, особено когато се понасъберат няколко - разни лични готинки развития, чието действие се засилва от странични радващи работки [smile]

Автор: ejko   
Дата:   28-03-09 07:04

Коинси ти май не спиш по много, а?

Дата:   28-03-09 07:22

[smilie5] Не и по нощите [smilie18]

То това си ми е толкова дълбоко заложено... Започнах още в детството си - кибичех по нощите да слушам "Нощния Блок" на Хоризонт [smilie8]

И изобщо организмът ми всячески се съпротивлява на "нормалния" режим... в общи линии най-ужасното нещо е ранното ставане, къде-къде по-човешко си е изобщо да не спя и директно да отида на лекции. Съответно после яко да си наваксам и да спя по 20 часа [smilie5]

Ама то нали всичко си зависи от гледната точка, примерно в Ню Йорк току-що е минало полунощ [smilie8]

Ей, всичко това - детството, Голямата Ябълка, вдъхновителностите - ме подсети за друга маниашка чудесийка. Някак неочакван стил, но въздействащо, надъхващо, енергизиращо... и много Рейгъновско [smilie5]

Let The River Run

Let all The Dreamers wake The Nation... [smilie24] [cool]

Автор: Славов   
Дата:   28-03-09 07:23

Няма да е само алкохол ... [smilie18]

Автор: plamen77   
Дата:   28-03-09 07:31

Нередовното пиене също. [smilie18]

Дата:   28-03-09 07:43

[smilie18] Мдам, знам, знам. От малък баща ми все така ме учеше - разправяше, че всички проблеми идвали от нередовното пиене [smilie8]

Но абсурдното в цялата ситуация е, че по подразбиране всички допускат наличието на някаква проблематичност! [smilie11]

Някакво местно явление ли ще да е... хм [smilie8]

Автор: sashky   
Дата:   28-03-09 08:06

Я по-добре ни кажи от кой дилър взимаш !!!
Че да се почустваме и ние така ![smilie5]

Автор: Chitsujo   
Дата:   28-03-09 08:11

Добро утро! Вие не спите ли?

[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Проблематичността се корени във факта, че всичко е дозирано в този живот. Ин/ян, Коинси [smilie24] [smilie3]

Re:
Дата:   28-03-09 08:19

[smilie5] Е, то си има нещица, дето така на всеослушание някак не бива [cool]

Хм, а аз тамън вчера си спретнах статийката за coincidentia oppositorum и така и не се сетих да включа и момента с Ин/Ян [smilie8]
А то че все някак си е дозирано, дозирано е, идеята е да го готвим с повече от това, което ни кефи [smilie3] [beer]

Дата:   28-03-09 08:28

Нищо, ще си продълживш идеята в главата [smilie3] Затова сме стадни животни хората [smilie5]

Дата:   28-03-09 08:28

Аз отивам да го готвя днес прекрасно, ароматно, свежо и красиво. А колко е вкусно, няма да ти разправям [smilie7] [smilie5]

Дата:   28-03-09 08:40

Бай дъ уей, отдавна не бях разглеждал толкова много снимки във форума.
Та, не знам дали заради това поотдалечаване или заради контраста с настоящата ми явно вече излекувана душа, доста ме шашна количеството (а и качеството) на злобните заяжданици [smilie10] [smilie11]

Става въпрос само за тези под снимките, не във форума.
Усещането ми е, че май бая са се развихрили злите страсти [smilie2]

На толкова много случаи попаднах, в които или авторите реагират по неадекватно груб начин, или коментиращите се заяждат с лошо, или пък трети лица се включват на нечия страна по брутален начин, или всичко накуп.

Абе, не знам, може и да съм отвикнал, но дори и така да е, просто ме шашка с колко лошо подхождат някои хора.
Поголовно валят епитети, комплекси се раздават във всички посоки, разбира се, интелектът на опонента също се застъпва... и всичко това - под СНИМКИТЕ! [smilie10]
Айде, във форума може да е ужким по-нормално... макар че всъщност защо да е така!? [smilie11]

Нещо допълнително ли се е изнервил народът, озлобил ли се е, що ли? [smilie11]

Дата:   28-03-09 08:45

Човек за човека е вълк [smilie24] Навсякъде, просто тук личи [smilie22]

Дата:   28-03-09 08:53

Да де, то някак тъпичко излиза самият аз да си самосъсипвам приповдигнатостта на темичката, може би защото преди малко се скупчиха няколко такива "спорове", т.е. дърленици някакви, то спорът си е прекрасно занимание когато се практикува елегантно и с добро [smilie24]

Абе, не че и аз не съм го давал леко злостно в определени моменти, ама, освен че не се нахвърлям пръв, а реагирам, ми се струва, че доста по-добронамерено го карам [smilie8]

Ами, казах си впечатленията, сега ще чакам да ме връхлети следващото вдъхновяващо парче, което да измие калта [cool] [beer]

Дата:   28-03-09 09:01

Chitsujo, да де, то всъщност аз имам несъгласия със сентенцията и заради отколешния ми афинитет към вуците [cool]

Бая съществен момент е, че в крайна сметка и един е достатъчен, за да скофти усещането на мнозина... което ми припомня и казуса с футболните фенове, които явно се оказа, че могат и да бъдат цивилизовани, след като най-лумпените подстрекаващи елементи се премахнат...

Пък и изобщо не е непременно да бъде така, преди малко какви нещица гледах по ТВ-то - за хора, които не се познават дори и си помагат по точно най-човешки начин...

О, сетих се за една култова сентенцийка -

Хубаво нещо е човекът, когато е човек. [smile] [smilie24] [beer]

Автор: HP   
Дата:   28-03-09 09:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Дата:   28-03-09 10:01

[smilie18] А де, на всичкото отгоре за времето си беше адекватно, ама то в това е фатката - я как могли били да се обръщат нещата, точно in a blink of an eye you finally see the light [smilie5]

Ей го, примерно преди някакви си 30 годинки, дет' се вика едва ли не вчера да беше заложил за Нотингам, че ще спечелят КЕШ... и сега [smilie8]

Как пък се сетих за тез, не знам [smilie18]

О, ама асоциацийка друга се появи покрай британщинката [smilie5]

Като не дава никой друг вдъхновяващи песньовки, аз ще поддържам огъня [thankyou]

Always Look On The Bright Side of Life [smilie19] [beer]

Автор: Lalinda   
Дата:   28-03-09 13:22

Снощи, докато събирах боклука, открих едно наполовина пълно шишенце, за което предположих, че е от спирт...

Преди да го метна обаче в контейнера, забелязах, че на него пише "метадон хидрохлорид"... Мога да ти кажа къде го изхвърлих, едва ли скоро ще изпразнят контейнера...

Автор: tnt   
Дата:   28-03-09 13:46

АМИН [smilie21]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.