Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Честит рожден ден Ливърпул!
Автор: юнга   
Дата:   15-03-09 11:12

15 март освен рожденна дата на редица имена свързани със спорта е датата на основаването на футболния клуб Ливърпул. “Червените“ са създадени през 1882 г., за да играят на “Анфилд“, след като Евертън напуска стадиона, за да играе на новия “Гудисън Парк“. Първоначално Ливърпул е създаден под името Евертън Футбол Клуб и Атлетик Граундс, Евертън Атлетик за по-кратко. След като от Футболната асоциация отказват да признаят тима като Евертън се налага смяна на името. Всичко след това е една продължаваща своята 127-годишна история приказка.

Отговори на това съобщение
 Re: Честит рожден ден Ливърпул!
Автор: Славов   
Дата:   15-03-09 11:16

ААааа, сега ми стана ясно защо биха снощи, подарък е било от Манчестър, ама за титла ще почакат.......[smile] [smile] [smile]

Автор: analgina   
Дата:   15-03-09 19:06

Винаги съм смятал, че клубът е основан през 1892. На герба са написали даже EST*1892.

Автор: carl_cox   
Дата:   15-03-09 20:10

да и аз знам, че Ливърпул е основан 1892г

както и да е [beer] [shtrak]

така или иначе, изминалата седмица бе уникална за Ливърпул!!! бих казъл историческа дори [smilie24]

нанесохме най-голямата загуба на Реал Мадрид в историята на Шампиноска лига, а няколко дена по-късно, бихме МанЮ с 4-1 при това като гости, с което правим загубата им най-сериозната на Олд Трафорд, откакто има Висша лига [beer] [shtrak]
едва ли скоро ще видими подобна загуба на Юнайтед на техният изключително негостоприемен стадион

аз си пожелавам все същия хъс и хубав футбол да показваме(от последните 2-3мача), пък каквото стане :)

Юнга, мерси за темата [beer]
прави ти чест, още повече си фен на МанЮ [smilie3]

поздрав от личната колекция, качен от мен преди време - нека е за всички ливърпулски фенове! невероятна версия на вечният ни химн

Ray Charles - "You'll Never Walk Alone"

https://photo-forum.net/static/forum/2009-03/typp6522.JPG

наздраве [beer]

Публикацията е редактирана (15-03-09 20:11)

Автор: Tekumze   
Дата:   15-03-09 20:12

Честито на Ливърпул, пожелавам им да станат велик клуб, като Манчестър Юнайтед !!!!!
Наздраве и от мен [smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.