Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Проблеми с Еконт!
Автор: z-n   
Дата:   06-03-09 16:54

Някой имал ли е проблеми с еконт до сега, защото човека на който пратих стоката е получил още миналата събота а до днес парите не са при мен, никой не е идвал и им се обаждам вече 5 пъти и още не са зачислени за пращане.
Лично аз съм по доволен от ДнД

Отговори на това съобщение
 Re: Проблеми с Еконт!
Автор: 5kan   
Дата:   06-03-09 16:59

Поне в Плевен - никакви проблеми !
Колеги са споделяли само, че в София се появяват по-бавно

Дата:   06-03-09 17:01

Да и сега пак ми се обадиха от събота до понеделник , точно след 10 дни ще ми донесът парите.[thankyou] [thankyou] [thankyou] I LOVE EKONT!

Автор: chris73   
Дата:   06-03-09 17:11

Може и проблема да е заради многото празници...

Автор: asahi   
Дата:   06-03-09 17:19

По Еконт парите не идват бързо. Въоръжи се с търпение.

Автор: mixmike   
Дата:   06-03-09 17:21

ако прочетеш условията на гърба на бланката ще видиш какъв им е максималния законен срок, в който са длъжни да ти изплатят парите. На много от куриерските фирми е 1 месец[smilie10] [smilie10] [smilie10]
Безумно, но факт.
Аз лично досега не съм имал проблем и съм ги получавал винаги на втория ден, т.е. на следващия човека получава пратката и на по следващия мога да си взема наложения платеж[smilie24]

Дата:   06-03-09 17:34

:) Пак пуснах 2 пратки с еконт. Ама следващият път вече с ДНД!

Автор: 12356joro   
Дата:   06-03-09 17:45

За около шест месеца съм ползвал Еконт поне 50 или 60 пъти.Нито един път не съм имал проблем нито с доставката от Плевен до ..., нито обратно. Един еднствен път имаше закъснение и то се дължеше най - вече в това, че ЕКОНТ не ползват услугите на БТК.В първият момент и аз се изненадах от бавната доставка, но се оказа, че човекът от Костенец е на Вивател и за това не е получил смс - а. Аз се обадих във фирмата и от там ми отговориха,че стоката е престигнала веднага на другият ден и чака в офиса. След отговора от еконта , азведнага информирах клиента и до вечерта получих обратният смс, като на другият ден сутринта си получих парите.Просто се чудя как е станало така при теб и защо има такова забавяне.

Автор: slav61   
Дата:   06-03-09 18:31

от 3 години почти всеки ден без проблем (само един път по моя вина - грешен адрес )

Автор: Ginka   
Дата:   06-03-09 18:35

7 месеца ни разиграваха за 12,80.[smilie18]

Автор: moketa   
Дата:   06-03-09 18:43

Аз съм имал закъснение когато стоката е изпратена предния месец, а изплащането трябва да стане следващия- нещо им се бави осчетоводяването на сумите при преминаване от един месец в следващ.

Автор: guciguci   
Дата:   06-03-09 18:58

А ще се сетите.... Аз преди време колко писах...
Имах същия проблем. Човека си ползваше чантата вече три дни,а на мен ми казват,че не я бил взел. Не стига ,че не са си свършили работата,а и лъжат. Пуснах жалба до централата в Русе и описах случая. След около 2 месеца получих писмо,че са разгледали жалбата и за компенсация ми отпускат куриерска услуга на стойност 6,30 лева в срок от един месец след получаване на писмото. Естествено не можах да се възползвам,зашото трябваше да е точно 6,30. Какво ли не мислих,не можах да ги докарам до толкова. Но въпроса е,че не оставих нещата така. И ти недей

Автор: Tonidi   
Дата:   06-03-09 19:42

еконт [smilie23] , и мен ме мотаха с едно плащане 25 дни и то след като им се помолих около 25 пъти [smilie23]

Автор: nicos   
Дата:   06-03-09 20:04

От година ползвам Еконт и всичко е [smilie24]
Па и ебати тъпата тема в крайна сметка. Винаги стават грешки, а на кой ще се случи и от коя фирма е друг въпрос. Като се почне Синтезиса или Павилиона, Еконт или Спиди, Глобул или Мтел, край няма. Винаги ще има доволни и недоволни. И е за зоната плюс това.

Публикацията е редактирана (06-03-09 20:06)

Re:
Автор: dtl   
Дата:   06-03-09 23:39

и аз съм имал забавяне на изплащане на наложен платеж с 7-10 дни [smilie2]

Автор: elrisha   
Дата:   06-03-09 23:52

вдигнаха си цените гадовете[smilie7]

при мен съм забелязала,че ако сумата е 20 лв(примерно) идва до 3 дена, но ако е 800лв - чакам доооооста поооовече време.Но от както вдигнах лек скандал и по телефона, и лично на куриера..нещата се нормализираха..що годе[smilie8] [smilie7]

Автор: white   
Дата:   06-03-09 23:59

Проблема е в съответния офис на Еконт, а не с Еконт като цяло - аз в офиса дето ходя, никакви грижи...До два дни след получаване на пратката си получавам парите от другия край на Б-я...Стига плакахте, ами сменете офиса...Всеки разреван пуска тема тука, имало е вече найси тема за Еконт,Спиди и т.н....Както казват англичаните - Бактън бе! [cool]

Автор: elrisha   
Дата:   07-03-09 00:02

white ,разкрихме те,служителю на Еконт![smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Дата:   07-03-09 08:32

всичко идва от служителите. миналото лято се окажа , че куриера, отговарящ за нашия район беше откраднал месечното ни пащане по фактура - около 450 лв., добре, че имах касова бележка.

Автор: мара   
Дата:   07-03-09 08:47

бе мене ми прави впечатление, че абонатите нямат ядове-към тях са много стриктни. ма със спорадичните пратки седят нещата другояче-там сичко се случва! веднъж за важен документ чаках 3 дни, а и никой не ми се обади. след като аз се раззвънях, казаха, че човекът бил идвал, ма мен ме нямало...което не беше вярно, а да не говорим, че имат 2 мои телефона...
изюркаха ме да ходя до офиса в обча купел да си взема хартийката...[smilie23]
ползвам интайм, колеги- скулптори са доволни и от интерлогистика. сичко стига цяло и навреме.

Дата:   07-03-09 08:48

аз съм абонат и то с две фирми.

Автор: мара   
Дата:   07-03-09 08:54

...ан така! досега не бях чувала такова оплакване[smilie18]

Дата:   07-03-09 09:00

[smilie24] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: mITAKA   
Дата:   07-03-09 09:33

Аз проблеми с Еконт не съм имал ,но като се вземе придвид че са най голямата фирма на пазара ,вероятно и в %-ти грешките им да са повече![smilie3]
Между другото вече ползвах новата им услуга ,пазаруваха ми от Англия стока за 3000 паунда и след като се разплатихме си спестих грубо 500 паунда![smilie24]

Автор: white   
Дата:   07-03-09 10:49

elrisha написа:

> white ,разкрихме те,служителю на Еконт![smilie5] [smilie5]
> [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Ааааа няма как да стане, да служа на който и да е [ezik] Няма такъв филм, в който аз да работя за някого [smilie7] [smilie5] Макр, че винаги можеш да ме пробваш колко съм твърд в убежденията си, с предложение за 4 часов работен ден и петцифрена заплата на месец [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.