Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви
        
 Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   21-01-09 15:16

само са кратки и лесни рецепти! да са изпълними м/у 2 спама!

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   21-01-09 15:17

яйца - варени [smilie8] [smilie8] [smilie5] [smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   21-01-09 15:25

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] бравус!
маринована херинга!
продават готови филета-1кг.
за12 часа ги мятам с разтвор на литър вода с 200 гр сол(приблизително)
после си правя марината от:
1/2 лъжичка сол,
1 сл захар
10-15 зърна ч. пипер
няколко зърна бахар
3-4 дафинови листа
няколко карамфилчета
20-30 зърна кимион
чаша оцет. той се туря, след кат другото е вряло 3-4 мин. изключено е и вече почти не ври, щот инак ще ви се овони душата.
нарязвам на хапки филенцата, нареждам в буркан и заливам с маринатата. след 48 часа се яде!
време за приготвяне в личен труд-20 мин. периодите на изчакване не се броят![ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   21-01-09 15:26

маро, продават и пушена херинга, ку не знайш, и няма нужда да я правиш каквото и да е, освен да я ядеш [smilie18] [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik] [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: n1x0n   
Дата:   21-01-09 15:29

да са изпълними м/у 2 спама!

Фиуия леб!

И то само ако ПЦ-то ти е в кухнята или леба ти е до ПЦ-то!

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   21-01-09 15:29

друга рецепта давам: кашкавал на тиган [smilie8] става за 5 минути [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   21-01-09 15:31

амиго, пушеното е вредно! а па купешкото-хептен[ezik] па и не е вкусно! ела да ти дам едно залче от тая, че вече свършва!

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   21-01-09 15:32

Мигуту си прави вече яйца, че са бърза процедура [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   21-01-09 15:33

варени?

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   21-01-09 15:33

ми варени, няма да губя време и движения с пържене [smilie18] [smilie18] [ezik] [ezik]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   21-01-09 15:36

дай рецептата за кашкавала!

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   21-01-09 15:38

тиган оребрен и кашкавал, без мазнина [smilie8] нагряваш тигана, нарязваш кашкавала и от двете страни го държиш по 2 минути в тигана и готово [smilie18] [smilie18] [smilie18] после се точи като захарен памук [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: мара   
Дата:   21-01-09 15:39

не залепва ли?

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   21-01-09 15:48

залепва, ама кой го пита [smilie18] [smilie18] [smilie18] за 5 минути толко [smilie18] [smilie18]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Lalinda   
Дата:   21-01-09 15:55

В нашия супер се продават готови пържолки, с два вида подправки - едните са по-зелени на цвят, другите - по-оранжеви.

Ако искаш, да ти купя някой път, страхотни са!
[smilie3]

Цената им е около 11 лв. за килограм, само ги слагаш в тигана!

Ако не си с газов котлон, можеш да пробваш и яйце на книжка - като деца много ги харесвахме! Просто слагаш един лист А4 и чупиш яйцето отгоре.

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: slivenski   
Дата:   21-01-09 15:59

Взимаш 6 вратни пържоли... ама да не са от пиле... От прасе...

Една малка зелчица /колкото медицинска топка някъде/ накълцваш на едро...

Един праз с дебелината на млада, десетгодишна фиданка също нарязваш на търкалца...

Мяташ пържолите в тавата, сипваш отгоре зелето и праза, поливаш с една чаша червено вино и две-три чаши вода... да има...

Слагаш у фурната на 250 градуса и отиваш да спамиш...

[smilie21] [smilie21]

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: slivenski   
Дата:   21-01-09 16:02

Или пък нарязваш филии хляб... С една чаша изрязваш кръгче в мекото, слагаш в тефлона и чукваш отгоре му едно яйце.. След малко обръщаш и готово...

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Gruyu   
Дата:   21-01-09 16:02

Пълнени чушки с яйца и сирене на фурна, бързо и вкусно.

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   21-01-09 16:14

Сваряваш спагети, в малко масло запържваш малко чесън, предварително обеления домат (5-6бр), босилек, това се слага при готовите спагети, и най-отгоре се добавя риба тон (Рио Маре в зехтин),барабар със зехтина.
Много вкусни спагети, изпробвана многократно рецепта.Шанс за провал-0%[smilie3]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Kanonir   
Дата:   21-01-09 16:14

начо - побългарен вариант...

Що побългарен - щот в оригинал се прави с царевичнои тортили дет трябва първо да се изпържат, ама кой ще ти се занимава между два спама и с това...
Чиния с по голям диаметър, после вместо тортилите вземаме безсолен чипс или някой дет знаем че не е много солен ... ред чипс, ред настърган кашкавал омесен с люти мариновани чушчици, маслинки и други такива по избор.... повтаря се до получаване на конус който все още може да стои без да пада, най-отгоре пак се ръси с кашкавал и се бута във фурната дето сте я включили да загравя когато сте почнали да го трупате - за 5 минути или колкото да му се стопи кашкавала (и в средата)- обикновено като вземат да покафевяват краищата на чипса или тортилите е готово!

После [beer] [smilie5]

Баси, по дълго е да се напише отколкото да се направи[smilie10]

[beer] [beer] [beer]


Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   21-01-09 16:20

Миш-Маш( любима лятна манджа )

Запържва се лук до омекване, прибавят се чушки (пресни или печени, правила съм и с тези, които се продават в буркани), добавя се ситно нарязян домат.Това нещо се оставя на огъня да къкри 30минути.След което се чуква едно яйце(може и без него),връща се за 2-3 минутки на огъня при непрекъснато бъркане.Натрошава се сирене и се маха от котлона.Поръсва се с много магданоз!

Ако доматът е много кисел, се добавя половин ч.л.захар![smilie5]

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   21-01-09 16:23

Много лук и много чушки, нарязани на по-едро се изпържват хубаво.Натрошава се сирене, малко червен пипер, хубаво се разбърква, докато е още на огъня.Накрая се реже магданоз![ezik] [beer]


По Балкана на тази манджа и слагат и сланинка.Моята прабаба така я забъркваше.Но понеже аз не обичам сланинка, я премахнах от рецептата[smilie5]



Публикацията е редактирана (21-01-09 16:26)

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: Amigo   
Дата:   21-01-09 16:25

пак сложнотии давате бе [smilie6] [smilie6] [smilie5] давам ви друга леснотия - варени картофи [smilie5] [smilie5] може с лук, може и без лук, ако ви домързи [smilie18] [smilie18] дайте ми приз за най-бързи рецепти ся [smilie18] [smilie18] [smilie25] [smilie25]



Публикацията е редактирана (21-01-09 16:26)

Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: slivenski   
Дата:   21-01-09 16:28

Ами, няколко филийки намазани с каймица отгоре и в парти грила, а? После поръсваш с мерудийка и айдеееееееее!!! [smilie10] [smilie10] [smilie21]


Отговори на това съобщение
 Re: нова кулинарна тема
Автор: tan4o   
Дата:   21-01-09 16:30

Е, Амиго яж си голите картофи, аз бих ги направила на раклет, тоест бих стопила различни видове сирена и бих ги заляла отгоре.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.