Автор: Manchev
Дата: 14-01-09 23:42
Моментът е много важен за всички и всичко в България...
дрън-дрън...Ако някой си мисли, че свинете в Народното събрание ще се развълнуват от 3000 човека, които пищят отпред...ебаси оптимистите сте. В България с тихи протести единственото, което се случва, е да ни го набиват още по-навътре и да ни се присмиват. Природозащитниците протестираха тихичко една година и какво стана? Нито една продажба не бе спряна, каквото бяха решили да продават го продадоха. Учителите и те протестираха тихо един месец и накрая предадоха фронта тихичко и нищо не се промени. Колкото и да е жалко, тук никой не ще и да слуша тихите протести, които всички така обичат. Днес се прояви мъничко дух и веднага пуснаха 1000 куки да насмелят от бой дръзналите да се опълчат срещу системата. Положението е толкова отвратително, че няма накъде. И 1 месец да се протестира, правителството ще си изкара до края на мандата. А исканията за промени първо никой не ги знае и второ- кой си мислите, че ще се юрне да ги изпълнява 5 месеца преди края на мандата???
От вътре ми е гадно и ми се иска и аз да дойда обаче още по-гадно ми става като знам, че това до нищо няма да доведе.
Публикацията е редактирана (14-01-09 23:43)
|
|