Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна
 За Велико народно събрание и промяна на държавното устройство.
Автор: ecobo   
Дата:   14-01-09 17:22

ПРОТЕСТИ... Ми хубаво. [smilie24]
Но! Никой не знае какво иска...
1. Да дойде Костов - кофти! Вече видяхме как краде...
2. Сегашният парламент да се вразуми и да зауправлява на полза роду - няма да стане, депутатите не стават...
3. Да дойде Бойко - пак кофти, със стари курви нов бардак не става! Пък и днес окончателно се разбра, че Бойко е комунистическа подлога...

АЛТЕРНАТИВАТА (по мое скромно мнение) - трябва да се протестира до дупка със следните искания:
1. Служебен кабинет и насрочване на избори за Велико народно събрание, изборите да са МАЖОРИТАРНИ.
2. ВНС да работи за нова конституция. Да "препишем" държавното устройство от някоя преуспяваща държава с близък нам манталитет. Президентска република е добър варинат, с намаляване на депутатите наполовина и ясни правила за отзоваване на депутати...
3. Да се приеме Закон за защита на държавата, който да регламентира правата и задълженията на висшите държавници. И който сбърка - да си понася съответното наказание. Не може всички да крадат, а да няма ни един виновен!
-------------

Аз лично не мога да дойда в София да протестирам, но мисля, че протестите трябва да станат повсеместни. Нямам нищо против да се организираме по места и да покажем, че така вече не може да продължава...

Отговори на това съобщение
 Re: За Велико народно събрание и промяна на държавното устройство.
Автор: Radomirov   
Дата:   14-01-09 17:24

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Re:
Автор: gorbi   
Дата:   14-01-09 17:26

Е па много сте революционно настроени в Копривщица.... [smile]
Спокойно, нещата стават по-малко, народът поумнява - тези протести са признак на напредък... За революция някак не подхожда времето.... прекалено сме сити повечето...[smile]

Автор: Stoychev   
Дата:   14-01-09 17:27

И аз мисля, че е нужно има генерални реформи. [smilie24]

Re:
Автор: slivenski   
Дата:   14-01-09 17:28

Президентска република [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Не със сегашния де... [smilie18] [smilie18] [smilie21]

Дата:   14-01-09 17:29

Притеснява ме това, че нещата стават твърде хаотично и безцелно, ще се намери политическа сила която да се възползва и всичко ще си е по старому, само дето сегашните изроди ще се поразджуркат и ще продължат да крадат.

Re:
Автор: gorbi   
Дата:   14-01-09 17:36

ами ние гласуваме. отговорността си е наша. ако болшинството от народа не мисли и позволява да го водят за носа, то промените ще настъпят тогава, когато тая немислеща част от народа се стопи дотолкова, че да не влияе на изборните резултати.

Автор: TPECHAT   
Дата:   14-01-09 17:37

как краде Костов, я покажи [smilie21]

Автор: Amigo   
Дата:   14-01-09 17:38

Подкрепям [smilie6] само без президентска република [cool]

Автор: thefly_   
Дата:   14-01-09 17:39

аз пък имам едно скромно предложение само:

да се гласува закон за отговорност за поетите задължения. примерно: аз казвам - "изберете ме и ще ви направя богати за 1300 дни". минават 1300 дни и ако не съм си спазил обещанието - минавам на съд като углавен престъпник.

толкоз

Автор: Todd   
Дата:   14-01-09 17:41

Ами тогава изберете мен - аз ще крада година и половина и се махам.....нека друг да дойде !!!

[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: asahi   
Дата:   14-01-09 17:43

Никой няма да ни направи богати. Сами ще се направим.

Автор: Mick   
Дата:   14-01-09 17:43

thefly_, напълно достаъчно... [smilie24]

Автор: юнга   
Дата:   14-01-09 17:44

[smilie24]Това е посоката. Подкрепям.[smilie24]

Дата:   14-01-09 17:44

TPECHAT написа:

> как краде Костов, я покажи [smilie21]

Имам приятел, който беше на висок пост в митниците по времето на Костов. Такива неща ми е разправял... Парите (с много нули) са отивали директно за СДС, като са се облажвали ВСИЧКИ СДС депутати и в частност Командира. Парите са предавани на доверени на Командира "куриери" като Христо Бисеров и Данчо Ментата. След като го уволниха, моя човек, до падането на правитеството на Костов, ходеше с 2-ма души охрана, защото както той казваше: "Ако си отворя устата, правитеството ще падне, но мен със сигурност ще ме очистят..."

Re:
Дата:   14-01-09 17:46

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: bobyperu   

За Костов по-скоро чухме, че краде. И то го чухме от тези, които сега управляват.

Автор: Нереален   

Егати ташака са предложенията ти...сори, не ми се обиждай, ама е така:

1. Служебен кабинет и насрочване на избори за Велико народно събрание, изборите да са МАЖОРИТАРНИ.

Служебният кабинет трябва да се назначи от Агент Гоце. Ти сигурно очакваш той да си направи харакири доброволно? Мажоритарните избори, с нищо няма да помогнат. При мажоритарна система, БСП и ДПС могат само да спечелят още повече гласове отколкото в момента, защото така се игнорира малцинството. Гласоподавателите на БСП и ДПС са дисциплинирани. Ето ти и пример:

Един избирателен район по пропорционалната система дава
х на брой депутати от победителите и у на брой депутати от победените.
Така можеш да имаш:

6 депутата от БСП
5 депутата от ГЕРБ
4 депутата от Атака
3 депутата от ОДС
2 депутата от ДСБ

При мажоритарна система избираш ЕДИН кандидат за депутат и той ще е от БСП. Гласовете за другите изгарят. Може гласувалите за ГЕРБ, Атака, ОДС и ДСБ да са повече, като общ сбор от гласовете за БСП, но кандидатът на БСП ще стане депутат, а другите НЕ. Считам, че за българските условия мажоритарната система не е добра.

2. ВНС да работи за нова конституция. Да "препишем" държавното устройство от някоя преуспяваща държава с близък нам
манталитет.

Няма държава с близък до нашия манталитет, която да е преуспяваща. Ако знаеш някоя, дай пример.

Президентска република е добър варинат, с
> намаляване на депутатите наполовина и ясни правила за
> отзоваване на депутати...

Президентската република не е добър вариант за българските условия. Виждайки, как българските избиратели са склонни да си изберат доказан подлец, мръсник и мошенник, като агент Гоце, как ли пък не бих му дал повече власт. А колкото до отзоваването на депутати - не ставай смешен. Тези глупости ги обещаваше Симеон. Това е неприложимо и глупаво. Човек трябва да мисли преди изборите, а не след тях. Всъщност ти как точно си представяш този механизъм?

3. Да се приеме Закон за защита на държавата, който да
> регламентира правата и задълженията на висшите държавници. И
> който сбърка - да си понася съответното наказание. Не може
> всички да крадат, а да няма ни един виновен!

Всичко това е регламентирано. Проблемът не е в това. Виж, какво съм ти отговорил по т.2

Автор: Todd   
Дата:   14-01-09 17:47

ecobo , аз мога да разкажа за хазартния бизнес - с какви кашончета пачкосани си плащаха спокойствието !!!

Всеки месец всеки си имаше такса - първо си плаща таксата и после ако остане тогава за него !!!

[smilie7]

Re:
Дата:   14-01-09 17:51

Абе, когато правителсвото на НДСВ нае фирмата Краун Ейджънтс да наблюдава митниците, митническите постъпления се повишиха с около 600 милиона лева, ако не се лъжа... Без да се променя драстично стокооборота... [smilie21]

Автор: Luxor   
Дата:   14-01-09 17:51

Кой е агент Гоце [smilie11]

Re:
Дата:   14-01-09 17:54

Ха-ха-ха.....егати смешката. Постъпленията се повишиха защото митниците, започнаха да администрират ДДС, което преди това не правеха те, а данъчните. "Краун Ейджънтс" си гушнаха едни десетки милиони БЕЗ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА и започнаха да правят "консултации", които можеха да идват безплатно от ЕС. Там далаверата си беше на Милен Велчев....

slivenski написа:

> Абе, когато правителсвото на НДСВ нае фирмата Краун Ейджънтс да
> наблюдава митниците, митническите постъпления се повишиха с
> около 600 милиона лева, ако не се лъжа... Без да се променя
> драстично стокооборота... [smilie21]
>

Дата:   14-01-09 17:54

Георги Първанов

Luxor написа:

> Кой е агент Гоце [smilie11]

Re:
Дата:   14-01-09 17:56

Re:
Дата:   14-01-09 17:57

[smilie21]

Публикацията е редактирана (16-01-09 21:53)

първа  назад  1  2  3  4  5  6  7     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.