Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна
 Помогнете! Намерено куче! и стопаните се намериха
Автор: Safira   
Дата:   06-01-09 00:06

Пускам темата от името на приятел. Убедена съм, че има много добри хора,които ще се опитат да помогнат! Моля Ви, разпитайте познати и пр... ето за какво иде реч:

Кученцето беше на лекар, на 2 годинки е, здрава, красива и много игрива. Съседите ми са я намерили да се лута самичка 2 дни, прибрали я. Дано на някой да се случи коледното чудо и да си я разпознае, или ако не, то някой, който иска да гледа животинка с любов и доброта, моля да се обади. Дано и на нея намерим дом.За съжаление не може да остане при някой от нас, поради наличието на голям брой членове в зоологическата ни градина [smile] .

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/vcxg8763.JPG
http://photo-zona.net/images/user47995/album16836/preview/1231189377_nads1215_1.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/ymwa8985.JPG
http://photo-zona.net/images/user47995/album16836/preview/1231189377_pjtf7426_2.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/ayac4679.JPG
http://photo-zona.net/images/user47995/album16836/large/1231189377_xzbl6889_4.JPG

https://photo-forum.net/static/forum/2009-01/khaj8506.JPG
http://photo-zona.net/images/user47995/album16836/large/1231189377_xdjq5180_3.JPG

ТЕЛЕФОН: 0878121822 dila@gbg.bg

Оставям и моя телефон за всеки случай : 0889 33 96 40

Дано се наредят нещата! Като човек занимаващ се и имащ 2 чистокръвни кучета от тази порода, ви казвам, че кучето е прекрасно [beer] [beer] [beer] [beer] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Помогнете! Намерено куче!
Автор: marchello   
Дата:   06-01-09 00:06

отфопик. след като е намерено, изгубете го. ще има равенство в резултата [smilie5] [smilie21]

Дата:   06-01-09 00:07

в дог.бг съм пуснала, писах и тук, защото човек никога не знае от къде ще дойде [smilie3]

Дата:   06-01-09 00:08

Марч, не е уместно [smilie2] Жал ми е [smilie2]

Автор: asahi   
Дата:   06-01-09 00:11

Ако кучето е питомно само ще си намери пътя към дома. Моята кучка навремето колко се е губила и все се намираше сама.
Ако не е питомно пусни го да си ходи.

Автор: Amigo   
Дата:   06-01-09 00:12

любимите ми кучета са овчарките [smile] [smile] [smilie6] за съжаление няма как да го взема, защото няма да има как да се грижа за него [smilie2] [smilie8] Ще питам баща ми дали я иска, ама има горе вече един звяр, та не знам... [smilie8] [smilie8]

Публикацията е редактирана (06-01-09 00:12)

Дата:   06-01-09 00:13

Автор: asahi
Дата: 06-01-09 00:11

Ако кучето е питомно само ще си намери пътя към дома. Моята кучка навремето колко се е губила и все се намираше сама.
Ако не е питомно пусни го да си ходи.

Асахи, кучето е прекрасно, също и питомно, лутало се е два дни и хората са я прибрали тогава [smilie2] [beer]

Дата:   06-01-09 00:16

Наистина ще го питам утре баща ми, но не знам дали ще се разберат с един кръвожаден мачо кавказец - много ревнив и истински звяр. [smilie8] [smilie5] Пък и си хапват добичетата, трябва и за това да се мисли. [smilie5]

Дата:   06-01-09 00:16

Amigо, благодаря! Много ще се радвам ако я иска, мило животинче, а пак казвам- наистина е хубава за породата си [beer]

Автор: magnifico   
Дата:   06-01-09 00:17

Да обиколят квартала и да се оглеждат, може собствениците да разлепят обяви за изгубено куче... такива кучета не се оставят ей така да обикалят улиците.
Даже приятелите ти да разлепят самите те обява, че са го намерили... не хуквайте да го подарявате веднага.

Публикацията е редактирана (06-01-09 00:17)

Имай в предвид, че е женска [smile] Надали ще има кавги [beer]

Автор: black_swans   

Преди две седмици на мой приятел му умря овчарката. Сега търси усилено ново, но е късно да му звъня. Утре, до 10 ч., ще се обадя.

Абе то аз я харесах веднага, ама въпросът не е само в това. [smile] [smilie8] [smilie8] Утре ще ти кажа. [smilie6]

Дата:   06-01-09 00:19

black_swans [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer]

Дата:   06-01-09 00:20

Винаги като гледам овчарка имам чувството, че аха - и да ми проговори [smile] [smile] Много ги обичам тези животни. [smilie6] [smilie6]

Дата:   06-01-09 00:21

така е [smilie5] даже сега един на 80 дни ми спи в краката [smile] Юни сме в Германия за изложба [smilie5] [beer]

Дата:   06-01-09 00:21

Да обиколят квартала и да се оглеждат, може собствениците да разлепят обяви за изгубено куче... такива кучета не се оставят ей така да обикалят улиците.

Абе и аз преди 15-тина години намерих прекрасен женски доберман (пребит и с ослепено око) и си казах: кой ли сега страда за кучето си; а то се оказа, че самите му "стопани" са го пребили и изхвърлили. [smilie23]

Дата:   06-01-09 00:23

black_swans, съвсем сериозно го казвам, преди 15 минути ми писаха, че вероятно кучето е малтретирано.Това сериозно.

Автор: DILA   
Дата:   06-01-09 00:23

Amigo : хайде бре ти пък все с тоя звяр....аз мисля, 4е ще се спгодят...и то горкия ти звяр навярно е такава душица :)милата досега седи със звяр същата като нейната порода и е толкова смълчана , ама много играва само я е страх да не я изгонят едва шава......ужас

Дата:   06-01-09 00:24

Горкото [smilie2]
Ако приятеля ми го вземе - ще си отживее, да знаеш. Голям двор, на 200 метра от планината, ще има да го разхождам, ехееей [smile] [smile]

Дата:   06-01-09 00:27

не се сдържам, пратих му проверовъчен смс да видя дали спи.

Дата:   06-01-09 00:28

Като видя овчарка и винаги си спомням за един покъртителен документален филм за войната на САЩ във Виетнам.[smilie8] 4000 немски овчарки са били пратени за пазят американците там от засади и заложени бомби. Ако го намерите, гледайте го - War Dogs: America's Forgotten Heroes [smilie8]
[smilie24] [smilie6] Аз не успях да го намеря из торънтите. [smilie8]

Автор: DILA   
Дата:   06-01-09 00:28

black_swans , Амиго

СУПЕР ДА СА КАТО ТЕБЕ И МЕН ХОРАТА
откакто ми звъннаха съседте при 3 4аса се сбърках и аз не мога да си легна ДАНО ... до всяко добро същество застане , и има поне още едно....

Публикацията е редактирана (06-01-09 00:34)

Дата:   06-01-09 00:31

Автор: black_swans
Дата: 06-01-09 00:27

не се сдържам, пратих му проверовъчен смс да видя дали спи.

Много ти Благодаря! [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer]

Дата:   06-01-09 00:36

Amigo, много умни и верни са. Никога няма да те предаде. Има много породи,гледали сме много породи, обаче наистина...като характер,темперамент... това са кучета, които обичат много, грижат се за стопаните си,пазят страшно много и с цената на всичко и са благодарни за всичко. 2 имам, няма как да я взема [smilie2] Жал ми е, животното си личи, че е с класа. Това не са преувеличени приказки на "кучкари", така е.

Искам да благодаря на всички Ви! [beer] [beer] [beer]

първа  назад  1  2  3     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.