Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Въпрос за система 5.1
Автор: k7   
Дата:   04-01-09 15:38

Здравейте на всички!
Искам да попитам за мнени е за този модел 5+1 Microlab H-500

Отговори на това съобщение
 Re: Въпрос за система 5.1
Автор: asahi   
Дата:   04-01-09 16:00

Хубавите ще ги откриеш по този показател
S/N: >80dB. 80 е слабо за озвучаване с претенции. За гледане на филми или домашен купон няма значение. Ако източникът на звук ти е с посредствени параметри - пак няма занчение.

Re:
Автор: access   
Дата:   04-01-09 16:13

На форума на харуербг.ком, в Общ хардуерен форум в темата "Избор на хубави 5.1/7.1 колонки?" са разнищени системите на 33 страници. излиза и за Microlab H-500 някъде...
P.S. B re:tv да не са ви спряли google? [smilie3]

Автор: mirmiracle   
Дата:   04-01-09 16:16

Не е добро според мен. Вземи си каквото и да е озвучаване с марката Logitech и няма да съжаляваш. За мен перфектното е това

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=530094

Хем ще спестиш, хем ще имаш нещо много по-добро.

Автор: sen_kn   
Дата:   04-01-09 17:04

а аз имам друг критерий
ДЪРВО ПДЧ МДФ и производни за кутийте
говорителите........ за този размер не става да коментирам
същото важи и за компонентите на НЧУ - нисък клас интеграли
така че слушай и избирай не по картинки от сайтове а по слух

Автор: digitalgab   
Дата:   04-01-09 19:22

DELL 5650, голям кеф.

Автор: trace74   
Дата:   05-01-09 01:01

Мой приятел си взе 5+1 Creative Inspire T6100, Black за 103лв.
Според мен свирят доста добре за цената си.

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=529644

Всъщност той си ги ползва на компютъра.

Публикацията е редактирана (05-01-09 01:03)

Автор: kote   
Дата:   05-01-09 10:33

Genius SW-HF 5.1
това ако намериш струва си парите
по-добро и по-мощно от аналогичния на криейтив за парите

Публикацията е редактирана (05-01-09 10:44)

Автор: vinse   
Дата:   05-01-09 11:53

Бре все различни отговори [smilie5]
Първо да подчертая, че не съм някакъв аудиофил, познанията ми за звук са под и около средното ниво, но ето какво мисля
1. Марката Микролаб на мен поне ми е неизвестна (може и да е супер популярна, но както казах не съм запален много на тема звук) което ме притеснява, по-точно ме притеснява качеството на говорителите.
2. от друга страна, поне на снимката колоните изглебдат направени от дърво а не от пластмаса, което е безпорен +++++++++, НО може просто така да са ги дегизирали а всъщност да са си баш от пластмаса
3. Както казах аз от звук не разбирам, но усещам, кога озвучителната система прави джангър [smilie5] за това с ръка на сърцето може да препоръчам Лоджитек Z5500 [smilie7] смея да твърдя, че на пазара има най-много още един толкова добър модел компютърни колони (на криейтив). Та лоджитека е 5+1 и с 10" буфер (най-големия що се отнася до компютърни колони), когато пусна системата на някой филм с DTS съседите в съседната къща чуват джангъра [smilie5] баса буквално мести мебели [smilie5] разбира се предвид това, че системата е от пластмаса, тренираното ухо ще я оплюе в случаите, когато слуша музика, но за филми според мен е иделана [smilie7]

Автор: exile   
Дата:   05-01-09 12:33

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1435

тези съм ги слушал и звучат прилично.

сега ще ми е интересно да ми обясните какво значение има дали са от дърво или не, при положение, че дори да са от мдф сигурно е дебел 3 милиметра и ги е изчислявал изгладнял незавършил инженер в обедната си почивка, а малкото китайче нито слага вата вътре, нито оребрява.

да не говорим за случаи, когато сателитите са уж двулентови, ама се окава, че единия говорител всъщност е изтърбушена стара пищялка, която изобщо даже не е вързана и стои за красота.

аз поне с 500 кинта бих си направил системата сам. [smilie21] за 200 кинта можеш да си сглобиш свестни предни колони, дето дори за стерео стават, от един известен съфорумник пък си взех двойка съраунди джамо за цена, за която луксон продават разни пръдливи 2.1 системи, един централен говорител за още стотачка... дотук ги смятам 350 кинта...
за 150 веднага ти показвам ресивър втора ръка за 5.1.
станаха 500.
е, няма суб.
но суб винаги можеш да си прибавиш. пасивен или активен... после ще смениш ресивъра с нещо по-добро и т.н.

разбира се за тази цел трябва да ти се занимава [smilie21]

но ако така или иначе не ти пука и не ти се занимава - 400 и кусур кинта за 5.1 пц системка от колони ми се струват изхвърляне. [smilie8] Земи си нещо до 150-200 кинта, а с останалите пари се почерпи, или си вземи свестни слушалки, примерно [smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.