Автор: exile
Дата: 05-01-09 12:33
http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=1435
тези съм ги слушал и звучат прилично.
сега ще ми е интересно да ми обясните какво значение има дали са от дърво или не, при положение, че дори да са от мдф сигурно е дебел 3 милиметра и ги е изчислявал изгладнял незавършил инженер в обедната си почивка, а малкото китайче нито слага вата вътре, нито оребрява.
да не говорим за случаи, когато сателитите са уж двулентови, ама се окава, че единия говорител всъщност е изтърбушена стара пищялка, която изобщо даже не е вързана и стои за красота.
аз поне с 500 кинта бих си направил системата сам. за 200 кинта можеш да си сглобиш свестни предни колони, дето дори за стерео стават, от един известен съфорумник пък си взех двойка съраунди джамо за цена, за която луксон продават разни пръдливи 2.1 системи, един централен говорител за още стотачка... дотук ги смятам 350 кинта...
за 150 веднага ти показвам ресивър втора ръка за 5.1.
станаха 500.
е, няма суб.
но суб винаги можеш да си прибавиш. пасивен или активен... после ще смениш ресивъра с нещо по-добро и т.н.
разбира се за тази цел трябва да ти се занимава
но ако така или иначе не ти пука и не ти се занимава - 400 и кусур кинта за 5.1 пц системка от колони ми се струват изхвърляне. Земи си нещо до 150-200 кинта, а с останалите пари се почерпи, или си вземи свестни слушалки, примерно
|
|