Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 ЕК замрази проекта за АМ Тракия
Автор: юнга   
Дата:   30-12-08 17:51

ЕК замрази проекта за АМ Тракия
http://dnes.dir.bg/2008/12/30/news3794377.html
Вече съвсем става ясно.ЕК чака комунистите да си отидат и не им разрешава да харчат и стотинка от парите върху които ЕК може да има контрол.
Това ясно ни подсказва, че при тази корумпирана власт ще караме по старите дупки , вместо по магистрали.
Трябва да ги помолим да се махат по-бързо, за да имаме по-скоро свестни пътища, без това да са най-скъпите пътища в Европа, каквито ни предлагат българските крадливи комунисти.
Българи умират и се раняват всеки ден заради лоши пътища всеки ден, пък на тях пълен мандат им се искало.
Хайде стига!Не се търпите вече!

Отговори на това съобщение
 Re: ЕК замрази проекта за АМ Тракия
Автор: slivenski   
Дата:   30-12-08 17:54

Да идва Бойко да на управя... Предсрочни избори! Айди! [smilie10] [smilie21] [smilie21]

Дата:   30-12-08 17:56

Бойко, София не може да управлява, пък камо ли цялата държава.
Изборите, не са избор за нашия случай.

Автор: kkkolelo   
Дата:   30-12-08 18:41

Юнга я на открехни кой е нашия избор....
Ето едно мнение от форума на инвестор.бг, което споделям.
...ако се поинтерисуваш малко... можеш да видиш онзи тип дето спря Европарите за инфрастуктруни проекти на кои е лобист в ЕК, и ще се замислиш... кой е за псуване...
аз бих псувал ЕК... там бизнес интересите са изключително големи и са много по-мощни от нашите... за това се измислят "някаква си корупция в БГ" за да си наместят техните фирми и нас да ни изтрият от бизнеса.... поинтересувай се и ще видиш...
ЕК са най-корумпираните.... Боклуци!!!

Автор: equinox   
Дата:   30-12-08 18:43

То всякаш тия много могат да управляват. [smilie21] Има държави в Африка с много по-добре работещи държавни институции.

Да бе, ЕК... хаха поредната анти-българска кампания. Вярвайте си. [smilie18]

Автор: Lalinda   
Дата:   30-12-08 18:56

Така де, но не всичките им държавни служители (в Африка, де) са получили образованието си в България, не че няма и такива.

За мен бе изненада да пропътувам, миналата зима, над 2500 км из Мароко и да не открия нито една дупка по пътищата... Освен това, и прилежащите земи бяха обработени, като се изключи една каменна пустиня (тар), досами хоризонта и Атласките планини...

Изненадах се и че населението, седейки по мраморните пейки насред поливаната от пръскачки зеленина, вкл. розови храсти, не люпи семки и не се опитва да завира отпадъци под тях...

Автор: Славов   
Дата:   30-12-08 19:06

За Мароко незнам, но най-добре се живее в държави, където комунист никога не е бил на власт.......[smile]

Автор: alexoff   
Дата:   30-12-08 19:06

То ако става въпрос за дупки по улиците, то такива и в Брюксел съм виждал.

Автор: PuertoVaras   
Дата:   30-12-08 19:09

"някаква си корупция в БГ"

Ужаст!!!!
Как може да го слагате това в кавички ??!!

Автор: charlyb   
Дата:   30-12-08 19:10

Комунистите никога няма да си отидат от България. България ще си отиде.
Тя вече си тръгна, нищо че много българи не го виждат...

Автор: equinox   
Дата:   30-12-08 19:27

Корупцията не е някаква си. Корупцията е толкова сеобхватна, че най основните органи на държавата не работят.

http://synergy-bg.net/smf/index.php?topic=12.0

Автор: PuertoVaras   
Дата:   30-12-08 19:28

юнга написа:

> Бойко, София не може да управлява, пък камо ли цялата държава.
> Изборите, не са избор за нашия случай.

Аз не съм видял някой да управлява по-добре София от Бойко Борисов.
Освен това не виждам кой друг има хъса и моженето да е лидер в тази наша България.

Нямало да стане с избори, а как?

Ако юнга е Господ и има магическата сила да каже кой да управлява и как да се формира управлението, какво би казал юнга?

Дата:   30-12-08 20:57

Аз искам или по-малко корупция, или повече възможности да участвам в нея... [smilie18] [ezik] [ezik] [ezik] [smilie21] [smilie5]

Автор: shama   
Дата:   30-12-08 21:06

абе аз че не съм в час много с политиката ама ще може ли някой да ме светне кой ще е в правителството на Бойко, сигурно е скътал някъде политически мозъци подобно на Волен кой педофил, кой чичо и т.н.

Дата:   30-12-08 21:17

Автор: shama
Дата: 30-12-08 21:06

абе аз че не съм в час много с политиката ама ще може ли някой да ме светне кой ще е в правителството на Бойко, сигурно е скътал някъде политически мозъци подобно на Волен кой педофил, кой чичо и т.н.
----------------------------------

Е, как кой... От година-две сини активисти по страната обучават кметовете и общинските съветници на ГЕРБ как да "усвояват" европейски пари. В замяна на това, предполагам, се надяват на някое апетитно министерство, което ще разпределя много от тези пари. ГЕРБ са твърде близки по места със структурите на СДС. Даже бивши седесари сега са в ГЕРБ. Доста от тях.

Друг е въпросът, че въобще може да не се стигне до там.

ББ в момента е като охранен манастирски котарак. Мишките се прескачат около него, а той може само да протегне лапа и да докопа, която си поиска.

Има и още една голяма котка в играта - БСП... Но на нея европейците явно и показват, че ще си почине малко от властта.

Та, логично е кой ще ни управлява, но в крайна сметка последната дума имат избирателите... [smilie21]

Автор: hotsnail   
Дата:   30-12-08 21:19

хахахаха Шама - бате Бойко сичкото милиционер и борчета са му авери се за един кабинет 15-20 калпака ще намери. Мисля че по добре от Волен ще си избере хората. Обаче последното не значи че пат' Ви Бойко не е поредното превъплащение на ДС

Автор: Vinsent   
Дата:   31-12-08 09:53

slivenski написа:

> Аз искам или по-малко корупция, или повече възможности да
> участвам в нея... [smilie18] [ezik] [ezik] [ezik] [smilie21]
> [smilie5]
>

Не спазвай правилника за движение по пътищата и си готов за участие в корупционна схема! [smile] [smilie25] [smilie18] [smilie21] [ezik]

Дата:   31-12-08 10:28

kkkolelo, ти вече си избрал. Избрал си да ти промият кутията, че всички са криви и само комуниста прав. Че врагът е винаги външен.
Преди им пречеше "империализъма", сега им пречи ЕК.

Дата:   31-12-08 10:31

PuertoVaras , без нова конституция и декомунизация и лустрация няма да стане.
Изборът все ще е един - комунист, ченге, доносник или гей някакъв.

Дата:   31-12-08 11:46

Юнга, момченце ли си, момиченце ли си твоята глава е една оформена по рождение елементарна матричка и няма да има развитие. Моята си е била винаги на мястото си и съм отстоявал мнението си - и като студент не съм ходил по бригади, а съм работил за себе си, и след това не съм го долюбвал соц труда. Но това е друга тема... Ти също като комунистите вкарваш иделогия в управлението: без нова конституция и декомунизация и лустрация няма да стане.
, слагаш етикети на хората:комунист, ченге, доносник или гей някакъв - и останалите предполагам са праведници като тебе, които с пръст ще посочват кой какъв е и ще определят съдбата му. И точно на такива като тебе преди им трябваше Съветски съюз, сега Европейски съюз. Също като комунистите: Изборите, не са избор за нашия случай Какво да ти обяснявам, няма с какво да разбереш. [smilie18]

Автор: Императорът.   
Дата:   31-12-08 11:57

Пуетров - Бойко управлява толкова добре софия, че няма накъде. Километрически задръствания, ремонти в никое време, метро - 2 километра ги правят 10 години, десетки улици в ЦЕНТЪРЪТ - тъмни... да изброявам ли? Да не говорим колко е корумпиран той самият - да хвърля 150 000 000 кинта евромангизи за строежът на построена отсечка на метрото... разреши и просията даже...

Това, което се случи се очакваше отдавна - държавата трябва да бъде поета от хора, които не само да я спасят, но и да накажат безмилостно сегашните "управници".

Дата:   31-12-08 12:28

kkkolelo,"момченце ли си, момиченце ли си, не знам", но знам, че народите които опитаха и опитват да извършат декомунизация придружена с лустрация, са доста напред преди нашия в развитието си. Съгласен съм да е идеология/каквато не е/, както твърдиш, но щом работи го искам и тук.
За етикетите няма какво да ти обяснявам. Точно комунисти са свикнали да пришиват етикети и да сочат с пръст невинни, казвайки, че са виновни за .....Отдавна не е актуален съветът на АОНСУ, да се говори, че всъщност всички са лоши и това може да бъде причина да простим на партията им, без дори да са се извинили дори.
Всъщност, за теб врагът и следващата година ще бъде външен.Така си свикнал. Може би лошата ЕК, която не дава "добрите" хайдуци да построят най-скъпите и най-калпавите пътища с парите ти, за да ти вземат след това тол такса за това чудо на чудесата.
Обясненията свършиха до тук. Весело посрещане на 2009та!

Дата:   31-12-08 13:34

Всеки може да изказва мнение, да се получи спор и т.н евентуално до истината. Ти пускаш темата и очакваш всички да се съгласят с тебе и щом не го направят, започваш да раздаваш квалификации, без да познаваш хората. Най малкото е елементарно и невъзпитано. Тогава в твой стил трябва да кажа че дали си ортодоксален седесар, костовист или комунист, все тая. (Той Костов ако беше преподавал политикономия на капитализма, а не на социализма щеше да е една идея по напред с материала).

Автор: Lalinda   
Дата:   31-12-08 13:39

Така или иначе, комунистите у нас се делят на комунисти и антикомунисти (не си спомням кой го бе казал, вероятно някой от авторите на АНТИ, в началото на демокрацията, но определено е имал нюх към родната действителност).

Честно казано, предпочитам у нас да има пътища, ако ще и с висока тол такса да са, но да ги има... Пък то никакви ги няма.

Затова и не пътувам у нас (тоест рядко използвам път, отвеждащ ме по-далеч от този до летището)... Давам си парите за тол такси из други географски ширини и дължини...

Дата:   31-12-08 13:55

kkkolelo, не съм те молил да обясняваш вместо мен какво съм казал и какво съм правил.
Колкото до възпитанието, погледни какво си писал. Вече почвам да се смея.[smile]
То бива, бива, ама и с kkkolelo да ми се падне да споря преди нова година....
Човече, просто не става, с този таратор в кутията ти няма как да спорим.

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.