Автор: HopeSpringsEternal
Дата: 29-12-08 22:54
банките, темо моя любима! :-)
доскоро се клех, че нашата банкова система е от най-примитивните в Европа, но преди два месеца се опитах да си изтегля пари от всички банкомати в Сейнт Олбънс, Лондон, и никакъв шанс на която и да е кредитна карта. знам каква е причината, но тя не ме грее че останах без пари на гарата. добре, че бях с приятел та ми даде.
причините банките да правят много офиси са няколко:
1. стадния инстинкт - истината е, че 90% от изпълнителните директори са супер зле в главите, не са били кой знае какви отличници в университета, скарани до омраза с икономикса и финансите. вземат по 10 000 евра заплата и им дай само курвеене и простотии. в целия банков сектор има трима директори които се супер добри и знаят какво правят - Казини в Булбанк, Бочев за БНП Париба и Славов за Прокредит. останалите не умеят банкирането и затова се водят по другите. като почне един да прави офиси и се втурват и останалите. стадо. не ги виня много за това щото заради същия стаден инстинкт всички инвеститори работеха само в полша и България я нямаха за държава, докато се стигна до феномена полската фондова борса да е номер едно по пазарна капитализация в европа.
2. достъп на клиентите - в банките си мислят, че като направят офис и си решават проблемите с клиентите. истината е, че 90% от корпоративните клиенти банкират онлайн, а 95% от останалите клиенти са в банковите клонове за да плащат вноски. обаче в клоновете 20% от персонала са на каси, останалите са за продажби. и така се получава асиметрията, че 95% клиенти са обслужвани от 20% служители и 5% клиенти от 80% служители. и клиентите гледат това нещо и се ядосват, а дори не са длъжни да знаят това, което аз знам, и да го разбират. те просто се ядосват и си тръгват. грешен бизнес модел, ама така и не го разбраха. аз лично съм потресен от това, че топ "банкерите" не се прибират в България от постоянни командировки, а не привнесоха нищо отвън.
3. ПОС брандиране и създаване на нагласи в потенциалните клиенти - да, ама не. щото в страната има само две банки, чиито офиси стават за нещо, имат ведър и предразполагащ вид, обучени сътрудници и правилна визия. останалите са отблъскващи и неприятни. грешен бизнес модел.
с усмивка си спомням случка от 2002 г. Редя се на касите в клона на Хеброс в ЦУМ, облечен в обичайния за мен вид на особено западнало хипи. по едно време охраната идва и почва съвсем преднамерено да ми се кара за това, че съм си сложил ръката на колчето на въжето пред гишето. аз си махам ръката безропотно и продължавам да си вися. по едно време излиза от офиса на управителката на клона изпълнителния директор индиеца, вижда ме и идва през целия салон да ме поздрави и да поговорим. познайте колко се осра онзи от охраната. разбира се, нищо не казах за него, дожаля ми за горкия дядо, урока му беше достатъчен. разбира се, повече и не стъпих там и след година и още редица гафове лека полека прекратих отношения с банката. зле за тях, защото им бяхме от големите клиенти.
|
|