Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна
 ....Протеста на студентите
Автор: Nushenceto   
Дата:   19-12-08 13:28

Protesta na studentite 19.12.2008-za ili protiv?
az sum tvurdo ZAAAA .V pamet na momcheto,koeto ubiha ot boi....[smilie2]

Отговори на това съобщение
 Re: ....
Автор: dreamer   
Дата:   19-12-08 13:32

Просто излез на улицата с тях!!!

Re: ....Протеста на студентите
Дата:   19-12-08 13:34

Аз съм с тях...[ezik]

Автор: exile   
Дата:   19-12-08 13:36

Да си уточнят исканията.
Студент съм, изобщо не одобрявам какво става в студенски град и изобщо самия студентски град го мразя в червата, имам късмета да не живея там и престоя ми да се ограничава до веднъж на месец-два за половин час...

И въпреки това изобщо не одобрявам начина по който тръгват нещата, нито знаят какво искат, нито от кой, нито защо [smilie23]

Кочината си я правят самите студенти, винаги е било така и винаги ще бъде, тва са(сме) големи хора вече, егати, а в момента в който сляза от 94-ката се чувствам като в зоопарк [smilie10]

Иначе ако покрай студенския протест наритат някой министерски задник няма да се разсърдя [smilie21]

Дата:   19-12-08 13:40

Струва си да се протестира

за условията в университетие, липсата на регламентация, където я има - неследенето дали се спазва, липсата на абсолютно всякакъв контрол около приемните изпити, корупцията в университетите, заплатите, стипендиите, смешните студентски намаления,

но за ситуацията довела до конкретния случай в студентски град са си виновни само студентите.

Автор: Нереален   
Дата:   19-12-08 13:40

И срещу кого ще е насочен протеста по повод на убитото момче? Срещу Нов Български Университет, чийто възпитаник е убиеца ли? Или срещу собствената им простотия?

Абе хора, при такива провали на управляващите в България, толкова ли не можете да формулирате една реална причина за протест? Или на вас първо ви идва да протестирате, пък срещу какво, това не е важно.....подобни неща, мен лично много ме разочароват и ме правят песимист. Особено пък рекламата за тези, които претендират да са моето бъдеще....Господ да ни е напомощ при такова "бъдеще"...

Nushenceto написа:

> Protesta na studentite 19.12.2008-za ili protiv?
> az sum tvurdo ZAAAA .V pamet na momcheto,koeto ubiha ot
> boi....[smilie2]
>

Дата:   19-12-08 13:41

андага, ае ся НБУ-то да стане виновно, що не [smilie21]
абе баси абсурда...

Дата:   19-12-08 13:41

студента не е възпитаник на НБУ, студента е възпитаник на майка си и баща си.

Дата:   19-12-08 13:44

Аз лично съм за такива действия,защото нещо трябва да се направи на по-високо равнище...

Публикацията е редактирана (19-12-08 13:44)

Дата:   19-12-08 13:45

нещо за кое бе нушенце [smilie21]

Дата:   19-12-08 13:47

мерки спрямо такива деиствия...спрямо насилието и в тоя скапан студентски...

Автор: Matari   
Дата:   19-12-08 13:53

Нереален, говориш като дървен философ. В Гърция какъв беше поводът за протест? И дали тези, които са започнали са имали някаква кауза в началото?

Дата:   19-12-08 13:56

Струва си да се протестира срещу това, че на фона на цялата световна криза, в която всеки лев е от жизнено значение, България изцяло по вина на управляващите губи безвъзвратно стотици МИЛИОНИ, а може и МИЛИАРДИ евро. Докато в момента ЕС подпомага финансово затруднените стопански отрасли, банки и фирми, ние не можем да усвоим дори средствата, които ни се полагат и реално се превръщаме във ФИНАНСОВ ДОНОР на Евросъюза. Вместо да получим помощ, ние ГУБИМ и това, което е НАШЕ. Това удря по всички нас. Все повече хора остават без работа и все по-малко пари ще се завъртат в нашата икономика. На фона на всичко това, управляващите цинично се гаврят с най-елементарното чувство за справедливост и морал у хората, демонстрирайки пълна безнаказаност и недосегаемост от Закона. Уронват престижа на институциите и реално поставят под въпрос върховенството на ЗАКОНА. Въвличат в конфликт страната ни с ЕС и ни карат да се срамуваме, че сме граждани на България.

Е това, ако не е достатъчна причина да се протестира, не знам кое Е.

exile написа:

> Струва си да се протестира
>
> за условията в университетие, липсата на регламентация, където
> я има - неследенето дали се спазва, липсата на абсолютно
> всякакъв контрол около приемните изпити, корупцията в
> университетите, заплатите, стипендиите, смешните студентски
> намаления,
>
> но за ситуацията довела до конкретния случай в студентски град
> са си виновни само студентите.

Дата:   19-12-08 13:59

Е да де..посочих НБУ само за да покажа абсурда на исканията в този им вид. Те може направо ако искат да насочат протеста срещу родителите на убийците....Просто не проумявам, как на фона на всички провали у нас, студентите не са в състояние да измислят причина за протеста си.

exile написа:

> студента не е възпитаник на НБУ, студента е възпитаник на майка
> си и баща си.

Автор: nevi_ana   
Дата:   19-12-08 13:59

Протестът е срещу анархията в България - ИЗОБЩО!!!
Срещу беззаконието и бездействието на всяко ниво!!![smilie24]
Поне според мен е така [smilie3]

Дата:   19-12-08 14:02

Аз говоря, като човек участвал в реални протести, които доведоха до разпускане на цял парламент. Като постигнете това, което ние постигнахме - обадете ми се.

п/п
Това в Гърция за мен е пълна простотия. Ако аз съм собственик на заведение и вандалите започнат да го трошат и палят, ще има много пострадали сред тях. ВЕрвай ми....!!!

Matari написа:

> Нереален, говориш като дървен философ. В Гърция какъв беше
> поводът за протест? И дали тези, които са започнали са имали
> някаква кауза в началото?

Публикацията е редактирана (19-12-08 14:13)

Дата:   19-12-08 14:04

Ок, идете под прозорците на Анархията и й кажете "Къш ма....чиба"...и тя ще се махне. После ударете по пет гроздови в Студенстки град и се направете на кълбета пред кръчмата.

nevi_ana написа:

> Протестът е срещу анархията в България - ИЗОБЩО!!!
> Срещу беззаконието и бездействието на всяко ниво!!![smilie24]
> Поне според мен е така [smilie3]

Дата:   19-12-08 14:16

много грубичко така дееее-принципно трябва да се вземат мерки [smilie3]

Автор: itilien   
Дата:   19-12-08 14:26

Трябвало мерки да се вземат. какви мерки ? Трябва да се вземат мерки срещу хилядите дебили, които са отишли в студентски град не да учат, а да се разцепват от пиене по кръчми и дискотеки. Те тия дискотеки ако нямаше потребление нямаше да никнат като гъби. Никой не им е виновен на ония че са се претрепали там, самите те са си виновни.

Дата:   19-12-08 14:30

Визирам конкретно протеста на студентите, не протестиет днес по принцип.
Аз съм за тези протести, но съвпадат с последния работен ден за годината, което пречи на мен и на доста хора да не се включат.
Нереален [smilie24]

Протестите в Гърция бяха заради убийство, извършено от ПОЛИЦАЙ.
Полицията е държавата.
Тук убиецът е студент.
Това е.

Голяма част от студентите, които днес протестират вчера са се размазали в биад, или там които са нашумелите дискотеки, не ги знам даже... И са си освинвали общежитията, са карали с превишена скорост, и т.н. и т.н. - лицемерно ми се струва. Вчера си бил в някоя дискотека като най-големия гъзар, днес ще протестираш против нея, има нещо сбъркано.

Автор: geezer   
Дата:   19-12-08 14:42

прочетох 380 коментара под тази "новина" :
http://www.dnes.bg/article.php?id=62869
и след като първоначално искрено се забавлявах на просташки и първобитни мисли...започнах да осъзнавам,,че тези хора се опитват да декларират някаква гражданска позиция и ми стана някак криво,,че живея в страна пълна с толкова уникално жалки твари...никъде..ама никъде няма такива ... не знам и аз какви... [smile] световна измет [smilie21]

Автор: Chitsujo   
Дата:   19-12-08 14:46

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Нуше, не те видях на паветата. Аре размърдайте си малко гъзовете и елате бе, кво само лаете [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: BOrisoFF   
Дата:   19-12-08 14:47

2001 година полицай застреля мой съученик в дискотека Алиби....Само не си мислете, че убиеца в момента е с влязла в сила присъда [smilie7]

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   19-12-08 14:53

Нямам време да чета темата. И аз съм студент вече 5 години.

Мнението ми е, че целият бълвоч сами студентите си го бъркаме.

Голата истина е, че университетите са много. Куцо, кьораво, сакато е студент. В някои ВУЗ-ове правят четвърти класирания и приемат със Слаб (2). Докато ВУЗ-овете не станат поне три пъти по-малко, така ще е.

Автор: Chitsujo   
Дата:   19-12-08 15:04

Разликата между мен и онези в болшинството, които влязоха с 5-ци и 6-ци е фактът, че ние (2 бр записани с 2-ки) завършихме, а отличниците на кандидат студентските кампании още дипломна за бакалавър нямат, а ние и магистратура завършваме тази пролет.
[smilie22]

Освен това на запад се приемат всички, оцеляват най-добрите - ЕЙ ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯ и в това отношение АЗ И МОЯТ КОЛЕГА СМЕ ПРИМЕРИ!

първа  назад  1  2  3  4  5     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.