Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 УНИВЕРСИТЕТ организира ПОПФОЛК концерт
Автор: ffwd   
Дата:   04-12-08 22:43

Преди 2 дни се върнах в родния си град Варна и останах смаян от следния афиш, който видях залепен пред входа на Варненска търговска гимназия "Г. Раковски". Афиш, според който ВУЗ - ВСУ "Черноризец Храбър" в лицето на ректора си - проф. Анна Недялкова, заедно с областната управа организират попфолк концерт. Разбира се, че освен недоумение, подобно явление предизвиква срам. Защото докато университетите по света създават наука, нашите правят чалга.

https://photo-forum.net/static/forum/2008-12/oahr1799.JPG
http://i37.tinypic.com/2qntst2.jpg

https://photo-forum.net/static/forum/2008-12/love7454.JPG
http://i33.tinypic.com/3450t2u.jpg

Отговори на това съобщение
 Re: УНИВЕРСИТЕТ организира ПОПФОЛК концерт
Автор: Amigo   
Дата:   04-12-08 22:46

в чалгаджийската държава БГ вече нищо не ме учудва [cool] [smilie21]

Автор: тьма   
Дата:   04-12-08 22:51

това университет ли е[smilie11]

Дата:   04-12-08 22:53

крайно време е държавата вече да се нарича Чалгария [cool] [smilie23]

Автор: Viper   
Дата:   04-12-08 22:54

[smilie10]

Автор: boni   
Дата:   04-12-08 22:56

От една страна си прав разбира се. От друга страна обаче, те се опитват да помогнат на някакво момиче - Роси. Глория със сигурност ще събере публика, а публиката ще плати билети. Парите ще помогнат на човек, който има нужда. Може би Глория се е съгласила да пее благотворително, може би тя е била единствената певица, която се е съгласила...
Така погледнато - не виждам нещо нередно. Нередното е, че хората се принуждават на такива ходове, защото държавата в лицето на здравната каса тотално не и пука за хората, нуждаещи се от по-сериозно лечение.

Дата:   04-12-08 22:57

[smilie10]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   04-12-08 22:57

Публикацията е редактирана (04-12-08 23:23)

Автор: vinse   
Дата:   04-12-08 22:58

По принцип съм против чалгията под всякаква форма, но съдейки по плаката събитието може да е за добра кауза [smilie24] ако трябва да съм честен за пръв път виждам чалга певачица да прави благотворителен концерт, обикновенно взимат пари за услугите които извършват... каквито и да са те...

Дата:   04-12-08 23:02

Да бе, толкова няма в България кой да се съгласи да свири или да пее на благотворителен концерт освен някакви чалгаджии?! [cool]

Автор: boni   
Дата:   04-12-08 23:15

Ами Амиго може и да не е имало кой да се съгласи от сериозните певци, които биха събрали толкова народ... Тука се залага на това да дойдат повече хора,а Глория ще събере тълпа, това е ясно.
Абе смятам, че бързате да съдите без да знаете точно как стоят нещата. Може хората наистина спешно да се нуждаят от пари, за да спасят Роси.

Както казах, за мен надписът "Да помогнем на Роси" променя нещата.

Re:
Автор: Safira   
Дата:   04-12-08 23:17

бони [smilie24]

Автор: explorer   
Дата:   04-12-08 23:21

Че какво и е на Глория - с какво днешните чалгарки са по-лоши от едновремешните абонирани за сцената естрадни величия като Йорданка Христова и пр. Даже вече чалгата взе да се доближава до естрадата. Ето ви кака Глория как пее песен на Георги Станчев:

http://vbox7.com/play:d5db7a26

Щом е за благотворителна цел [smilie24]

Дата:   04-12-08 23:22

Видях обявата за благотворителност, но това не променя мнението ми за държавата, в която живея. [smilie8] Държавата е абдикирала от задълженията си и не би трябвало по такива начини би трябвало да се събират пари за болни деца. [cool] Може ли да организират благотворителни концерти за всички болни в България?! [cool] Абе чалга отвсякъде... [smilie8] [smilie21]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   04-12-08 23:23

Мда, Бони прав си.....[smilie2]

Изцепих се и аз.... ама не видях долния надпис

Дата:   04-12-08 23:48

Господа, тази реторика ми е позната - освен купуване на индулгенции с нея се реабилитират личности, организации и явления. Ако все още има някаква неяснота, помислете колко струва зала, звук, осветление и дори без хонорар за изпълнителите, в което се съмнявам, "благотворителният" финансов резултат от подобно начинание е съмнителен.

Автор: Lalinda   
Дата:   04-12-08 23:57

За мен бе по-срамно да видя театъра ви, нищо че не съм варненка, драпиран в рекламни транспаранти, няма да казвам на какво...
Още ли са там?

Автор: stormfx   
Дата:   05-12-08 00:29

благотворителен концерт на Глория и приятели, средствата от билетите ще бъдат предоставени за лечение в чужбина на студентката от ВСУ „Чероризец Храбър” Роси, която е в инвалидна количка

Държавата, че е абдикирала е ясно. Поне малко човешка солидарност е останала. В конкретния случай са се насочили съвсем правилно. Ако искат да съберат пари това е един от бързите начини.

Не бих бил толкова категоричен на твое място. Представи си, че парите чакаш ти и мисля, че между черното и бялото ще се появят стойности на сивото.

P.S. Между другото сумата необходима за лечението на Пенчо Маркишки се събира от един такъв концерт безпроблемно. Хонорара на Глория е от порядъка на 4-6000 евро за частно парти. Декември месец сумите са каквито си искат заради фирмените партита. Тя също прави жест.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.