Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Благодаря за навременната помощ!
Автор: Chitsujo   
Дата:   27-11-08 10:03

Искам да внеса еднократна такса за опаковки на ПУДООС, някой би ли ми казал сметката?

Отговори на това съобщение
 Re: Помагайте! Моля
Дата:   27-11-08 10:04

Митническият ми агент не знае сметката.

Обадих се в ЕкоПак - и там не я знаят.

Агенция Митници явно е пирамида, защото никой не вдига там телефоните вече втори ден.

А в МОСВ ме пратиха на близо 10 телефонни номер, от един на друг, докато не ми дадоха телефон, който никой не вдига! [smilie10]

Автор: мара   
Дата:   27-11-08 10:04

[smilie10]

Автор: Минко   
Дата:   27-11-08 10:07

зависи на територията на кой РИОСВ е
мисля, че се плаща по сметката на съответия РИОСВ

Дата:   27-11-08 10:10

Попаднах на едно безименно момче в това МОСВ (да е жив и здрав). Извинявам му се много, понеже той го отнесе накрая и ми каза следното: "Ами то тук почти никой не знае за какво става дума." [smilie10] [smilie18]

Еххх, добре че поне той знаеше, че да ми даде още 2 телефонни номера, на които никой не отговаря, но поне знаеше на фона на 5-те патки преди него, с които говорих [smilie22] [smilie9]

НАСОО, стягайте ги тия хора малко, то пък никой да не знае какво бачка си е пълен цирк. Ама не са ви виновни турците [smilie8]

Бясна съм още.

Автор: white   
Дата:   27-11-08 10:11

Имаш ли сключен договор?

Автор: Frida   
Дата:   27-11-08 10:12

Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда

НОВО:
Банкова сметка на ПУДООС: BG21 BNBG 9661 3300 1390 01 при БНБ-ЦУ,

BIC код на БНБ: BNBG BGSD

Забележка: В платежните нареждания към ПУДООС не се посочва вид плащане, тъй като сметката на предприятието е набирателна и приходите по нея се различават от тези към държавния бюджет. Платежните към ПУДООС са бюджетни, като в тях не се попълва вид плащане. При интернет банкиране, във формата за платежно към бюджета, на вид плащане от падащия списък от кодове се избира 000 000.

Re:
Дата:   27-11-08 10:13

Е, аз намерих някаква сметка във форума на ОДИТ, но това не е официална информация и никой не може да ми потвърди или да отрече, че това е конкретната сметка.

Абе другари чиновници барнете си сайта и му турнете поне еднО търсачка, та като се интересувам от нещо, не цветенца в банери да има, а полезна информациУ! [smilie22]

И защо никъде няма официалните банкови сметки сложени в списък, УААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА [smilie4] [smilie9]

Re:
Дата:   27-11-08 10:15

БлЯгодаря, блЯгодаря [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou] [thankyou]

БлЯгодаря, Гери, обичам те https://photo-forum.net/joro/emoticons/250.gif

Re: Благодаря за навременната помощ!
Дата:   27-11-08 10:17

white, не искам да сключвам договор при положение, че внасям 1 път в годината каквото и да било. Освен това таксата ми е 22,50лв. сещаш ли се колко ми пука дали ще ми отстъпят с 5 лева еднократно [smilie8] Шефа тъй речИ [ezik]

Дата:   27-11-08 10:18

Тва го имаше на сайта на МОСВ, като кликнеш на ПУДООС.

Шходим ли дувечира на джиджибиджи в три уши

Публикацията е редактирана (27-11-08 10:19)

Дата:   27-11-08 10:20

Освен това, ако спестя там 5 лева ще загубя време, в което, ако стоката ми се освободи от митница ден по-късно започвам да натрупвам страхотни загуби от това.

Понякога не знаеш какво печелиш като губиш от такива договори, защото отнемат ценно време за бизнес плановете ти, а договор може по-нататък да сключиш, за да не ти яде от времето, макар че си мисля за абсолютно безпредметно в нашия случай [smilie3] [cool]

Автор: white   
Дата:   27-11-08 10:21

ОК, важното е, че се е решил въпроса, ама без нерви не може,няма да е интересно,представяш ли си каква скука ще е: Отваряш Гугъл, хоп банковата сметка която дириш със адрес даже, отиваш хоп никаква опашка и попадаш на хоп...вежлива служителка, УЖАСТ, скука, скукаааа [smilie18]

Re:
Дата:   27-11-08 10:23

Фриде, ше ходим.

Наиш ли тръгнах от нулата - единственото което ми казаха и знаех беше двете думички "такса опаковка", докато стигна до ПУДООС ми беше нужно да навъртя 10 телефона. Нал' ми е за пръв път и се виждам в чудо. Човек се учи докато е жив. Ама нАма търсачка[ezik]

Автор: Императорът.   
Дата:   27-11-08 12:15

Ивет - какво се учудваш? Държавната администрация е мястото, където можеш да се сблъскаш с всички, включително най-тежките форми на тъпота, некомпетентност, наглост и малоумие. Изключения със сигурност има, но 90% от държавните чиновници са такива по простата причина, че не стават за нищо друго.

Автор: asahi   
Дата:   27-11-08 12:16

Дет са вика - инкубатор на безхаберие.

Дата:   27-11-08 12:25

[smilie8] [smilie8] [smilie8]

Автор: Todd   
Дата:   27-11-08 13:12

Нема по грозно нещо от разправия с чиновници брат.......

Направо ми се къса сърцето.

[smilie7]

Re:
Дата:   27-11-08 13:26

Моето вече е цяло [smilie5] Стоката ми ще е освободена до 2-3 часа [smilie24] Ша почерпя [beer]

Дата:   27-11-08 13:40

Аз съм държавен служител. Много благодаря на всички за уместните и компетентни коментари. [smilie8]

Автор: asahi   
Дата:   27-11-08 13:45

Кефиш ли се на 100% от обкръжението?

Re:
Дата:   27-11-08 14:10

Гери, не искам да коментирам държавните служители, не ми е работа. Сигурна съм в едно, че на определена група слепци им оставят по един зрящ с едното око и той им оправя бакиите, вярвам и в това, че има съвестни хора, които си вършат работата, но са доста малко като % - факт. Работя с бивши държавни служители от МИЕ и са ми разправяли страхотии [smilie10]

Дата:   27-11-08 15:41

Както казва полковникът в "Усещане за жена": "В наши дни във всяко семейство има по един задник, Чарли" [smilie5]

Автор: zizero   
Дата:   27-11-08 15:58

Chitsujo, всичкото за тази такса го има в ПМС (Постановление на министерския съвет) 120 от 30-ти май 2008 обнародван в Държавен вестник от 10 юни 2008. Там има и образец под каква форма да си внесеш таксата ( табличка е мисля).Понеже освен парите да преведеш, мисля че ще трябва и справка-декларация да внесеш. И аз докато разбера за какво става въпрос, трябваше да навъртя 100 телефона + 10 пъти изчитането на въпросното Постановление ( което от своя има доста неясни точки), изобщо голям "БАТАК".

Успех!

Публикацията е редактирана (27-11-08 15:59)

Автор: НАСОО   
Дата:   27-11-08 15:58

Сори че трябва да го кажа но толкова изхабени сили, скандали и военни действия за нещо за нещо което го има на заглавната страница и е нужно просто да напишеш МОСВ където и да било[smilie11] Много ясно че ако звънна на някой от колегите ти инженери и ги питам по коя сметка да ви преведа парите за незнам коя си услуга просто ще ми дадат един тел. и толко. Съмнявам се някой в Пудоос да не знае сметката. Скоро сменяхме зградите и почти половината телефони не отговарят на указателя. Сега правят нов но дали са го качили на сървърите немам представа. Така че може и момчето може да ти е дало несъществуващи тел. Ако звъннеш на централата и питаш за пудоос няма начин да не те свържат коректно. А пък и както каза Фрида квото винаги има някой дето нещо му е криво.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.