Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 И кокаина ще го "борят" с ваксина
Автор: Amigo   
Дата:   24-11-08 11:50

В Испания пускат ваксина срещу кокаина
В САЩ пък са убедени, че марихуаната може да подобри смущенията в паметта
23.11.2008

В началото на 2009 г. в Испания ще бъдат проведени първите тестове на ваксината срещу кокаина.
Тя ще "отнема възбуждащите ефекти" на наркотика, съобщиха здравните власти в Мадрид.
В Испания има най-много хора, зависими от кокаин, в сравнение с всички останали страни членки на Европейския съюз.
Съюзът вече одобри ваксината и тя ще бъде изпробвана върху 169 зависими лица. Експериментът ще бъде проведен в десет различни болници на страната.
Властите уточняват, че не става въпрос за превантивна ваксина, а за медикамент, който има за цел да излекува трайно около 22 хил. испанци, страдащи от кокаиновата зависимост.
Междувременно холандските власти съобщиха, че една пета от "кофи-кафенета" в Амстердам, където се предлага свободно марихуана, ще бъдат закрити.
До края на 2011 г. управата на града ще затвори 43 от общо 228-те кафенета от този тип, които се намират в радиус от 250 м от училищата.
Амстердам е известен като една от най-големите европейски туристически дестинации, а много чужденци идват именно поради либералната политика спрямо някои вещества.
Официалните власти продължават да смятат, че забраната на марихуаната няма да реши проблема, но в същото време призовават за мащабна кампания срещу използването на меките наркотици.
Кметът на Маастрихт Герд Лерс каза, че 60 % от посетителите на кафенетата в неговия град са французи и белгийци, защото в техните държави продажбата на марихуана е забранена.
Докато в Европа се чудят как да се преборят с употребата на наркотици, учени от университета в Охайо обявиха, че марихуаната може да подобри смущенията в паметта при възрастни и да пребори болестта на Алцхаймер.
Според тях "някои съставки на марихуаната потискат възпалителните изменения и стимулират формирането на нови мозъчни клетки". Те стимулират мозъчни рецептори, което предотвратява влошаването на паметта с напредването на възрастта.
Учените са убедени, че ако се създаде легално средство, съдържащо тези съставки, може да се стигне до контрол над деменцията.

[cool] [cool]

Мдааа, вместо да ликвидират нарко мафията, те ще се занимават с последствията. [cool]

Отговори на това съобщение
 Re: И кокаина ще го "борят" с ваксина
Автор: НАСОО   
Дата:   24-11-08 11:52

двама мой приятели от преди 5-6години марихуаната така им подобри смущенията в мозъците че тотално изперкаха и сега единия го нема а другия е в затвора[smilie2]

Автор: blueskyy   
Дата:   24-11-08 12:12

пак пари да се до направят [smilie21]

Автор: tnt   
Дата:   24-11-08 12:35

хм...тез инджекциЙ много на мода станаха [smilie8]

Автор: fine   
Дата:   24-11-08 12:44

кокаина бил начина на господ да ти каже, че имаш прекалено много пари [smilie5]

Автор: tnt   
Дата:   24-11-08 12:54

я господ, я някой друг [smilie7]

Автор: Todd   
Дата:   24-11-08 13:05

Мчи язе ваксината против кокаина и другите разни дроги съм я измислил отдавана.....[smilie24] [smilie24] [smilie24]

"КЪРПЕЛ" съм я кръстил !!!

https://photo-forum.net/static/forum/2008-11/zagt0665.JPG

Много помага !!!И Бъксън знае....

[smilie19] [smilie19] [smilie19]

Автор: endlessdark   
Дата:   24-11-08 13:55

стига бре...тревата е безобидна...по безобидна и от нормалните тютюни с които постояно се друсате съвсем легално.

Дата:   24-11-08 14:15

изобщо не е вярно, че е безобидна [cool] съвсем наскоро имах пациент със съвсем сериозни психически проблеми, възникнали в резултат на марихуана [cool] възможно е да се проявят страхови неврози, при едно момиче се бяха получили и проблеми с бъбреците [cool] има и такива, при които изглежда, че няма странични ефекти дори и от по-дълга употреба, но... [smilie8] не бих препоръчал марихуаната за закуска [smilie5] [smilie5] изобщо проблемът с наркотиците е сериозен [cool]но отговорните институции не желаят да бъде разрешен [smilie23] [smilie23]

Автор: Lalinda   
Дата:   24-11-08 14:18

Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже!

Дата:   24-11-08 14:19

Lalinda, изплачи си мъката най-накрая, че да си отдъхнем [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: name   
Дата:   24-11-08 14:20

Amigo, тревата не може да предизвика психично заболяване, недей така [smilie5]

Проблемът е, че е доста вероятно да отключи такова, което спокойно си дреме в теб и иначе цял живот може да не се прояви [smilie8] Но за да се случи, трябва да си предразположен към такова нещо или да ти е генетично заложено. и да си изпържиш мозъчето [smilie5]

А за бъбреците пък никак не го виждам, честно казано...

Re: И кокаина ще го
Дата:   24-11-08 14:24

абе девойче, щом отключва значи е болестотворен агент [cool] правете каквито искате спекулации и пушете каквото искате - проблемът си е на потребителите [smilie25] [smilie25] и на техните родители понякога [smilie25] на мен работата ми е да лекувам болни и да ги разпитвам за това и онова [smilie6]

Публикацията е редактирана (24-11-08 14:25)

Дата:   24-11-08 14:27

то 50-те години блудникът Тимъти Лиъри се опитваше да убеждава младежта колко било гот да се вземат наркотици, ама не прокопса [cool] та кво ли не съм чел и слушал - че от наркотиците се поумнявало, че паметта се подобрявала, че те приближавали до божественото и т.н. [cool] [smilie5] наистина приближават понякога [smilie18] [smilie18]

Дата:   24-11-08 14:43

няма да споря с теб [smilie5] , въпреки че не споделям мнението ти [smilie3]

за мен си е въпрос на личен избор дали ще пушиш или не [smilie8] Има си плюсове, има си и мисуси, като с всяко друго нещо. Единственото, което трябва наистина да се контролира според мен, е на каква възраст се почва - като с цигарите и алкохола, че като видя 11 годишни, които не знаят къде се намират и не знам какво искам да ги направя... тях и родителите им

Дата:   24-11-08 14:49

е, убо де, не е задължително да ни съвпадат мненията [smilie5] все пак сподели някой плюс, ако може [smilie5] [smilie5] може и на цигаретите да кажеш някой плюс, че не се сещам нещо за таквизи [smilie5] [smilie5]

Дата:   24-11-08 14:58

мога да ти споделя личните, не се наемам да ровя за доказателства дали подобрява паметта или квото и да било друго - и не ме интересува, честно казано [smilie5]

мен ме кара да се чувствам добре, разтоварва ме, главата ми се изчиства от глупостите, с които е заета обикновено и се пълни с други [smilie8] [smilie5] Почти същият ефект имат 3 водки, половин час на пътечката във фитнеса, хубав секс или скок с бънджи (за мен, пак да поясня [smilie21] )
И лично аз съм склонна да приема всичките негативи на пушенето, като сложа от другата страна плюсовете - такива, каквито аз ги виждам [smilie25]

Автор: kaiser.soze   
Дата:   24-11-08 15:08

name написа:

че като видя 11 годишни, които не знаят къде се
> намират и не знам какво искам да ги направя... тях и родителите
> им

бряххххххх, много спаднала долната граница [smilie8] лошо [cool]

а за пушенето, много хора са опитвали. аз също съм пушил хашиш. не се пристрастява към него.на мен ми ставаше адски весело [smilie5] [smilie5]
не мисля, че е по вредно от цигарите [smilie7]

Автор: Todd   
Дата:   24-11-08 15:08

Абе мойто лекарство само оправя нещата !!!

Ако има мераклии може да го пробват !!! [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Ша напиша и рецепта .....[smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: huluvu   
Дата:   24-11-08 15:36

Без да се заяждам с никого, правите ли разлика между трева и наркотици?

Дата:   24-11-08 17:19

абе най-добре всичко да разрешат, а нарко дилърите да ги направят министри [cool] "тревата" пък да се дава на подрастващите, за да им подобри умствената дейност вместо цигарки [cool] [smilie7]

Автор: imitev   
Дата:   25-11-08 08:00

Изпразвала се главата от напрежението... какво напрежение и какви лигавщини - да не сте боркери на уолстрийт, или сигурно въртите собствените си милиони на борсата, пък в свободното време пишете по форумите?!?

Вярно си трябва здрава гьостерица и на дилърите да им трошат краката!!!

90% от употребяващите твърди наркотици са започнали от марихуана...

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.