Автор: LubanskyJR
Дата: 17-11-08 17:58
В канада съм от година и малко. Още като дойдох се запознах с един много печен негър. Снимаме с него много често. Покрай него се запознах и с 14-годишната Isabelle. Винаги е усмихната. Възпитана добре. Послушна, по принцип...
Това е тя
Няма баща. Оставил ги е. Приятеля ми е много близък приятел на майката. Познават се много отдавна и винаги ако тя има нужда от нещо гледа да помага. Направо е като баща на децата. Води ги насам натам. Когато имат проблеми в училище той ходи и т.н.
Аз не познавам Isabelle чак толкова добре, но вече достатъчно дълго за да ме е грижа за нея! Като малката сестра която никога не съм имал. С приятеля ми винаги й казваме да е внимателна. Да е добра, никакви непознати, без разни партита и т.н. и т.н.
Преди 7-8 часа той ми звъни и ми казва, Isabelle ми се обади.
Ходила е на парти. Преди 2-3 месеца.
Напила се е.
Била е изнасилена.
Не помни от кой.
Мисли че е бременна... на 14 години!
Направо не знам какво да мисля и какво не. Днес ще се разбере със сигурност дали е бременна. Казала е и на майка си снощи...
Толкова е уплашена, че не сме й се карали даже... поне засега...
Просто си нямам и идейка кой и къде да питам. Цяла нощ не съм спал и по едно време се сетих за форума. Знам, че е фото-форум и темата ми няма нищо общо с фотото. Ама знам и че може да има някой който да знае нещо. Просто няма кой друг да питам...
Този който я е изнасилил може ли да се съди? Има ли значение дали е под или над 18? С тест за бащинство ли, не знам как, може ли да се намери, законно... без някой да ходи и да бие наред в даскалото докато му кажат нещо... Тя е под 18, сама е решила да иде на партито. Сама е решила да пие... Въпреки това може ли да се съди?
Не се сещам за други въпроси. Но който има някаква представа, много моля да каже... каквото и да е, дори и да не е от моите въпроси.
Може би пък трябва да се иде да се говори с адвокат... Само да ида и да говоря с него ще ми излезе повече от солено, но дори и така да е ще ида...
Благодаря ви много. Още веднъж съжалявам че го пускам тук това питане. Просто не знам кой да питам!
Публикацията е редактирана (17-11-08 18:02)
|
|