Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - форум: Клубен живот
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 BlackBerry® Storm™
Автор: Amigo   
Дата:   15-11-08 18:56

Specifications

Първият смартфон БлекБери - на пазара във Великобритания
Моделът "Сторм" на БлекБери (BlackBerry Storm) за Коледа ще бъде пуснат и на други европейски пазари
14.11.2008

От днес първият смартфон БлекБери (BlackBerry) със сензорен дисплей е на британския пазар, като хиляди потребители са си го поръчали предварително, съобщи изключителният търговски партньор за Обединеното кралство "Водафон" (Vodafone), цитиран от Ройтерс.

Моделът "Сторм" на БлекБери (BlackBerry Storm), с който компанията производител "Рисърч ин моушън" (Research in Motion) отговори на айФон (iPhone) на "Епъл" (Apple), скоро ще бъде пуснат и на други европейски пазари, така че да бъде достъпен за коледното пазаруване към края на декември.

"Сторм" бе разработван 18 месеца от "Рисърч ин моушън" и "Водафон". За първи път компанията производител работи съвместно с оператор в разработването на продукт, като това е важна стъпка в стратегията й за насочване и към обикновените потребители, а не само към бизнес средите, отбелязва Ройтерс.

https://photo-forum.net/static/forum/2008-11/mdxg3396.JPG
http://www.thetechherald.com/media/images/200846/BBStorm2.jpg

[smilie6] [smilie6]

Отговори на това съобщение
 Re: BlackBerry® Storm™
Дата:   15-11-08 18:57

http://www.vodafone.com/start/about_vodafone/what_we_do/products_and_services/devices/blackberry_storm.html

нещо бяга линкът [smilie8] [smilie8]

Публикацията е редактирана (15-11-08 18:57)

Re:
Автор: Dani_Koev_BG   
Дата:   15-11-08 19:02

Сус ма!

На линка...

Автор: Vinsent   
Дата:   15-11-08 19:03

Ми да, нормално е много бързо да се намесят в пазара на Ейпъл. Но се си мисля че Ейпъл са си Ейпъл! [beer] [shtrak] [beer] [smilie24]

Дата:   15-11-08 19:07

Интересно каква ли ще му е цената в Английско... [smilie3] [smilie8] [smilie6] [smilie6] щото да си вземе човек, иначе в БГ дерат по няколко кожи [smilie8] мои приятели си взеха от САЩ за по 300 доларес на apple [smilie8]

Автор: milky_boy   
Дата:   15-11-08 21:05

За коледа Глобул и Германос пускат Епъл официално. Тогава ще се разбере как е БлакБерито.

Автор: NeDDRaG   
Дата:   15-11-08 21:13

Абе ако ти трябва сматрфон, едно HTC Tuch Diamond.

Re:
Автор: Princess_Lia   
Дата:   15-11-08 21:36

Имам едно Блекбери от почти година, преди това винаги съм ползвала Нокия, но Блекберито наистина е страхотен телефон и засега не мисля да сменям марката. [smilie25]

Автор: crazyman   
Дата:   15-11-08 21:47

Автор: NeDDRaG
....Абе ако ти трябва сматрфон, едно HTC Tuch Diamond....

Или HTC Tuch 3G или HTC Tuch HD

Автор: dreamer   
Дата:   15-11-08 21:57

Епъл са си Епъл, но забелязвам една тенденция. Малко хора си купуват АйФон заради функционалността му, а просто заради едното име АЙФОН и да го показват насам натам.
Нима един Уиндоус или Симбиян нямат същата функционалност (без значение [smile]).
Въшния вид е ясен, вече и Нокия изкараха подобен, Хюлет Пакард и те и ХТЦ също и много други знайни и незнайни производители [smilie18]

Лошото е че Белкбери не може все още да се наложи още на БГ пазара. Високата цена на услугите (интернети и разни подобни по мрежите на мобилните оператори) в комплект с цената на апарата пречи доста.

Автор: Pulsar   
Дата:   16-11-08 01:13

Не знам какво и аз да кажа по въпроса...
Като дългогодишен фен и ползувател на Нокия от всички видове класове и модели, мисля, че на пазара в момента има вече доста приятни оферти за избор. Давам веднага примери...

Nokia 5800 XpressMusic pictures
Weight 109 g
Display Type TFT touchscreen, 16M colors
Size 360 x 640 pixels, 3.2 inches

Apple iPhone 3G pictures
Weight 133 g
Display Type Touchscreen, 16M colors
Size 320 x 480 pixels, 3.5 inches

HTC MAX 4G pictures
Weight 151 g
Display Type TFT touchscreen, 65K colors
Size 480 x 800 pixels, 3.8 inches

Публикацията е редактирана (16-11-08 01:14)

Дата:   16-11-08 01:17

Pulsar написа:

HTC MAX 4G pictures
> Weight 151 g
> Display Type TFT touchscreen, 65K colors
> Size 480 x 800 pixels, 3.8 inches
>

>
> Публикацията е редактирана (16-11-08 01:14)

този пише че е само за руския пазар засега поне [smilie3] [smilie8]

Re:
Дата:   16-11-08 01:19

Миго нямам идея, но и трите са базирани върху различни ОС като идея, аз мога най-вече да говоря за Нокия и Симбиян, но да си призная и ХТЦ-то ми прави приятно впечатление... От Айфоня май се отказах окончателно. Предпочитам да мога да имам връзка с други устройсва и практичност пред единствената идея за гъзария и дизайн (но иначе цената е ОК)...

Ето и основен компеър между Нокията и ХТЦ-то

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone2=2605&idPhone1=2537

Публикацията е редактирана (16-11-08 01:22)

Дата:   16-11-08 01:49

Nokia 5800 XpressMusic tips and tricks

Автор: n1x0n   
Дата:   16-11-08 02:21

Абе след преглед на купища "iPhone килъри" - досега не съм видял нещо, което да се държи толкова адекватно, колкото оригинала. Я нещо тъчскийна не е точно както трябва, я ОС-а... айфона си има проблемите, ама за начина по който аз бих ползвал един такъв телефон - засега няма равен.

Автор: tonevjr   
Дата:   16-11-08 02:32

Nixon[smilie24]
Година и половина след оригинала,повечето се опитват да го повторят и още не могат!Нито като тъчскрийн нито,нито като функции...да не говорим колко са делече от интуитивноста му!!!
HTC dimond е такова ДЪРВО!!! в сравнение с ейпъла,че няма накъде....тъчкскрийна му е в пъти по-куц и ти трябват 10 мин да се ориентираш кое къде е!.
Да не говорим,че ВЕЧЕ на айфона можеш да си сложиш каквото ти е кеф,pdf, ала бала...абе всичко!
Кой друг телефон може да му духнеш в микровона и да го използваш като Окарина!!!
Или да играеш NFS Undercover и само като го наклониш да завиваш и като го бутнеш напред или назад да ускоряваш или намаляш!

Това са само глупави частни примери,но като се замислите НИКОЙ друг не е дори близко до това!

Re:
Дата:   16-11-08 02:44

Може би и двамата сте прави донякъде, НО...
Искам и двамата да направите снимка (да не говорим за мп3, формат, за който Епъл не са чували един вид?!?!?) на нещо или някой и да я пратите по блутута на свой познат или приятел с ДРУГА МАРКА телефон...

Хир Ю Ар а куест фор ю !!! Пожелавам ви успех с пращането...
Щото аз мога да ви разкажа как става изпращането на ПРОИЗВОЛНО избран файл с Нокия...

Публикацията е редактирана (16-11-08 02:47)

Автор: tonevjr   
Дата:   16-11-08 03:10

Да...тук си прав![smilie3] Но винаги мога да му я пусна по мейла![smilie18]

Автор: мъка   
Дата:   16-11-08 03:55

Този потребител е деактивиран. Всички негови текстове са изтрити от администратора.

Автор: n1x0n   
Дата:   16-11-08 07:57

Дам, има приложение "сеизмограф" [smilie5]

Автор: tnt   
Дата:   16-11-08 09:40

актуално.... [smilie8]

Дата:   16-11-08 09:57

ще видим отзивите след 2-3 месеца [smilie3] [smilie6]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.