Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

Теми - forum: Клубен живот
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Уволниха полицаят, хванал цигани да късат знамето
Автор: simeon_simeonov   
Дата:   11-10-08 12:37

Военният съд в Сливен взе решение полицаят от с. Бояджик Митко Чавдаров да бъде уволнен дисциплинарно и да му се наложи административна глоба в размер на 1000лв.
Присъдата над полицая произнесе съдия старши лейтенант Мая Йорданова.

Чавдаров бе обвинен от Военна прокуратура Сливен, че преди 4 месеца е превишил правата си, държейки се грубо и е малтретирал 6-ма цигани, които са скъсали българския национален флаг.

Действието се е развило в двора на училището в Бояджик около 2 ч. сутринта.
Циганите са се хванали на бас кой пръв може да скъса флага на 3-метровия пилон.

Чавдаров ги е видял, осветил ги е с фенерче и ги е изгонил от двора на училището.
След това е подал рапорт срещу циганите за нарушаване на обществения ред.

Ямболският районен съд обаче е отхвърли мотивите на досъдебното производство срещу циганите.

В същото време, подучени от адвокати, те подават жалба срещу Чавдаров.
В жалбата се твърди, че той ги е обиждал и малтретирал и им е причинил стрес.

Военна прокуратура повдигна обвинение срещу Митко Чавдаров, а днес съдът реши полицаят, който е защитавал честта на българския национален флаг да бъде уволнен.

„Нищо не мога да кажа, потресен съм. Оставам без работа и без препитание.
Надявам се все пак справедливостта да възтържествува на по-горна инстанция" коментира Митко Чавдаров просълзен, след като чу присъдата си.

...

Отговори на това съобщение
 Re: Уволниха полицаят, хванал цигани да късат знамето
Автор: Chitsujo   
Дата:   11-10-08 12:40

[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: Amigo   
Дата:   11-10-08 12:52

Вместо да го наградят и да го издигнат в службата тия копелета нещастни уволняват човека, защитил единия от националните ни символи. [cool] Ако не знаете, точно след 9 спетември, когато червената напаст взима властта, по същия начин мангали са се подигравали публично посред бял ден с българското знаме! [cool]

Публикацията е редактирана (11-10-08 12:53)

Автор: jivkojj   
Дата:   11-10-08 12:56

Наближават избори. Циганската сган става все по важен избирател [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: apollo   
Дата:   11-10-08 12:59

А така Сере-Гейчо келеша, Мишо-Кулския, Масларката и т.н. по този начин ще остават на власт [smilie23] Дано поне пенсионерите проявят разум, щото другите гласуват под строй [smilie23]

Автор: lumberjack   
Дата:   11-10-08 13:03

Нали никакъв закон не е по-важен от конституцията?! А там, мисля, има категоричен текст, че националният флаг е държавен атрибут. Специалистите могат да се изкажат дали това не обезсмисля автоматично решението, което е взето от съда [smilie11]

Автор: digitalgab   
Дата:   11-10-08 13:09

Чакам да видя коя политическа сила ще подкрепи добросъвестния полицай!

Автор: hery   
Дата:   11-10-08 13:09

Не зная за , точно след 9 спетември, но зная, че 45години след това, мангалът не смееше да гъкне.

Автор: Императорът.   
Дата:   11-10-08 13:13

Пожелавам на садийката от военната прокуратура да я хванат двайсетина хъхряка и да и се изредят всичките, преди да я заколят. Само АТАКА може да защити Българинът, който вече е дискриминиран в собствената си страна !!!
Ако някой ден изпълня заканата си и вляза в политиката и ме изберете, обещавам че мнозина от сега управляващите ще бъдат съдени за държавна измяна и разстрелвани публично, друго не мога да кажа.

Ще се посъветвам с колегите от Инвесторът и може би ще открием сметка, в която да сберем пари за този достоен Български полицай... ще предложа тоже ако някой от регионът може да му предложи работа, да помогне.
Ще ви осведомя ако отворим сметка - вярвам, че някои от вас ще се отзоват.

Автор: Lalinda   
Дата:   11-10-08 13:14

Много умиляваща тема.

Питах в първата тема, разискваща същия въпрос преди време, колцина от вас, постоянно пишещи, че са против държавата (забележете, а че сте за страната) и размахващи палци надолу, са окачили над къщата, на балкона или на прозореца си държавния флаг?

[smilie11]

Автор: Amigo   
Дата:   11-10-08 13:14

hery написа:

>
>
> Не зная за , точно след 9 спетември, но зная, че 45години след
> това, мангалът не смееше да гъкне.

никой не смееше да гъкне - имаше кютек [cool] [smilie5] [smilie5] иначе мангалите изобщо не живеехе зле по Тошово време [cool]

Дата:   11-10-08 13:15

Възможно е след 9-ти септември горното да се е случило... и оттогава да датира и производството на сапун дуру-дуру [smilie8] [smilie18]

Автор: tnt   
Дата:   11-10-08 13:16

Автор: Lalinda
Дата: 11-10-08 13:14

Много умиляваща тема.

Питах в първата тема, разискваща същия въпрос преди време, колцина от вас, постоянно пишещи, че са против държавата (забележете, а че сте за страната) и размахващи палци надолу, са окачили над къщата, на балкона или на прозореца си държавния флаг?

[smilie11]

Какъв ти е поинтът?

иначе за решението [smilie23]

Дата:   11-10-08 13:18

Лалинда, знамето ми е на терасата, заповядай да го видиш и за вилата съм взела едно такова, но там трябва да направя пилон, който да е по-висок, инак нямаш право да се закичиш със знамето ни на височина по-малка мисля от 3 метра (или 5м. беше)

Re:
Дата:   11-10-08 13:30

Ивет - ти истинска патриотка. А на мен флагът ми е в сърцето... :-))))

Може и аз да си окача на прозорецът....

Дата:   11-10-08 13:50

digitalgab написа:

> Чакам да видя коя политическа сила ще подкрепи добросъвестния
> полицай!

Май ще си почакаме! А пък чакането само по себе си доказва, какъв важен гласоподавател са мангалите... и как всички издупени партии стоят като насрани и гледат да не би случайно да обидят "древната раса", която да вземе че да не гласува за тях [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Re:
Дата:   11-10-08 13:53

Само една политическа сила ще подкрепи този достоен Българин - и всички ние трябва да подкрепим пък нея, ако не искаме скоро хъхряците да започнат да се настаняват и в домовете ни и да ни изхвърлят оттам.
Няма НИТО ЕДНА страна в светът, където тия същества да имат привилегии и да са над законите - навсякъде е по-скоро обратното. Именно затова, както казах, управляващите трябва да бъдат съдени за държавна измяна.

Дата:   11-10-08 14:00

Тогава ще е популизъм, а не мерси! [smilie7]

Дата:   11-10-08 14:13

Кое ще е популизъм?

Автор: Todd   
Дата:   11-10-08 14:24

старши лейтенант Мая Йорданова сигурно се джаса с мангалите за пари я.....

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: IvoZafirov   
Дата:   11-10-08 16:58

Добре де, кажете ми сега, как да не става човек антимангалски настроен само от написаното по медиите. Ще къса знамето и аз ще му се моля на циганина прост. Това животно само от бой вдява. А полицая дори и да ги е наритал ми е все тая - щом е циганин все има за какво да яде бой

[smilie23] [smilie23] [smilie23] [smilie23]

Автор: mladenov   
Дата:   11-10-08 17:40

Да ме извиняват живеещите в Бълария,ама и това ако е нормална държава...Как може полицай защитил НАЦИОНАЛНИЯТ СИМВОЛ от поругаване да бъде уволнен ,само защото извършителите на акта на поругаване са казали ,че той ги е набил!!!!!![smilie11] [smilie11] [smilie11]
Някакви мангали казват нещо,и понеже всички знаят,че това са най-честните хора на Земята,веднага се наказва полицая който си е свършил работата.Много ми е интересно как точно доказаха ,че той наистина ги е бил...
Не е зле някоя от партиите в България да се замисли и да привлече този полицай в редиците си.От него би станал един чудесен Министър на Вътрешните работи...

Автор: g06ky   
Дата:   11-10-08 17:46

Dobre che emigrirah [smilie21] [smilie21] [smilie21]

EMIGRIRAITE BRATQ I SESTRI [smilie5]

Дата:   11-10-08 18:26

Гошков - трябва да защитим страната си, а не да бягаме !!!
Младенов, и аз си задавам този въпрос - кой може да е толкова луд, че да вярва на тия твари? А дори и да са прави, какво от това?

Ако ми падне тази садийка, бих и задал само един въпрос - има ли деца и ако да, как след произнесената от нея присъда ги е погледнала в очите?

Автор: Tekumze   
Дата:   11-10-08 18:34

Мамка му......и загубена държава.......,
тая овца съдийката няма акъл, и искат после полицията да си гледа работата, те и без това нищо не правят /повечето/, но след такива присъди вече всички ще гледат да не правят нищо, щото иначе уволнявка....[smilie23]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Форум "Клубен Живот" е спрян за публикуване.