Автор: Coincidentia
Дата: 27-09-08 13:05
В днешната мощна гъчканица от мачове кое ви вълнува, кое ще изберете при всичките припокриваници, някакви колебания ще има ли, ще ви остане ли енергия да ви държи и за късните мачове... такива ми ти работки, с които евентуално едно небрежно ала социологическо проучване да направим за популярността на различните първенства и отбори.
Разбира се, ако ви влече, раздавайте смело и прогнози и каквото още ви душа иска*
* Това не се отнася за хора, чиито ник тук завършва на пълен член и точка, от тях се очаква да ограничат желанията на душата си, доколкото те включват познати ни вече изявления, за което предварително им благодарим!
15:00 Евертън – Ливърпул (Диема, моя прогноза... макар че ме влече към 1 X 2... хм... X)
(май се започва точно с най-интересния мач, поне аз очаквам най-силно да развълнува феновете... поне от небългарските мачове)
15:00 Локомотив Москва – Зенит (нищо не им разбирам, само си спомням, че в предишния мач носителите на УЕФА паднаха като домакини от ЦСКА... ха-ха-ха, звучи малко фантастично, ама става въпрос просто за съвпадение, демек coincidentia един вид... и пак X)
17:00 Левски – Литекс (Канал 1 и възможно най-измъчената 1-ца)
(като цяло за България и по причини, свързани с достъпа до кабелна тв, и по други, очаквам все пак това да е предпочитаният мач пред следващите два, но допускам, че конкретно форумците може би ще изберат английските, въпреки привидната липса на интрига в тях, най-вече мача на вероятно най-популярния и тук Ман Ютд)
17:00 Манчестър Юнайтед – Болтън (Диема и 1)
17:00 Стоук Сити – Челси (Диема 2 и 2)
19:30 Арсенал – Хъл Сити (Диема 2 и 1)
19:30 Ипсуич – Кристъл Палас (туй е от Чемпиъншип, Ринг и ... бах ли го... 2)
21:00 Бетис – Реал Мадрид (ТВ 7 и 2)
22:00 Мидълзбро – Уест Бромич (Диема 2 и 1)
23:00 Еспаньол – Барселона (ТВ 7 и... ха-ха – X)
|
|