Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Търся стерео микроскоп
Автор: nstamatov   
Дата:   05-04-07 02:04

Търся стерео микроскоп с увеличение от порядъка на 20 - 50 пъти. Ще го използвам за ремонт и инспекция на платки с дребни компоненти.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся стерео микроскоп
Дата:   02-05-07 21:56

[smilie24] Продължавам да търся

Автор: d256h   
Дата:   07-05-07 14:53

Ти виждал ли си стерео микроскоп? Вероятно търсиш бинокулярен с два тубуса и два окуляра? Защото съм сигурен, че не можеш да събереш пари за стерео микроскоп!

Дата:   08-05-07 17:23

Виждал съм и съм работил със стерео микроскоп. Ако погледнеш в сайта на Leica microsystems микроскопите с два окуляра се наричат стерео микроскопи. А по отношение на това за какво мога да събера пари и за какво не мога мисля, че преценките си правя аз.

Автор: 3DFEN   
Дата:   09-05-07 19:48

Днес минах на сергийте пред Ал. Невски
Беше пълно с всякакви микроскопи. Имаше и едно много особенно добиче. Ама най добре мини там и разгледай. Може и да ти излезе късмета.

Автор: d256h   
Дата:   09-05-07 21:28

ОК, Извинявам се! При образ входящ само през един обектив няма как изображението да е стерео, аз съм работил с истински стеро микроскоп и там всичко е много сложно относно картината, защото е с два обектива и два околяра и истинско стерео (триизмерно) струва 180 хил Евра и няма по-евтини, но щом в Лайка така пише и знаеш за какво става дума, няма проблеми... Извинявам се още веднъж за предишният ми пост![beer]

Автор: bobihot   
Дата:   07-06-07 04:46

Има и съм настройвал.
Металографски. И нас ни интересува...

Дата:   16-06-07 00:06

Продължавам да търся. Минах няколко пъти покрай Ал. Невски, но няма нищо подобно. Продават се много микроскопи , но такъв няма.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР