Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Подаравям стари батерии 2500мАч - 4бр.
Автор: mravunko   
Дата:   13-09-09 16:34

Подаравям едни Sanyo 2500mAh 4 броя, при мене като се заредят и никак не са трайни, след 2-3 дни нямат ток в тях. Мисля, не са на повече от 40-50 цикъла.
Ако на някой му трябват и има от ония "специални" зарядни, които оправяли батериите и иска да се пробва, да пише в темата. На 20ти се връщам от Гърция и може да дойде да си ги вземе.
Като се върна, ако има повече от един желаещ ще му пиша на ЛС да се разберем :)

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: scorost   
Дата:   13-09-09 17:35

Дай да опитам, може пък и да ги върна от "оня свят"! Ако не станат за работа, поне ще станат на внука за робота. Там и без това се зареждат всеки ден[smile]

Re:
Автор: mrge.org   
Дата:   13-09-09 20:05

За всеки случай и аз да се наредя, на децата за уоки-токи-тата.

Re:
Автор: NI   
Дата:   13-09-09 23:46

Аз имах същия проблем и то с 2 разл. зарядни сега с новото все едно не са ползвани! последния път с 2 комлекта изкарах една сватба :)

Re:
Автор: 0506   
Дата:   15-09-09 22:09

[smile] на мен ми трябват като корпуси,надали могат да се оправят,поне до сега не съм виждал да се скапят и да се оправят[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР