Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Светкавици
Автор: simpleman   
Дата:   01-04-07 22:05

Имам за даване едно произведение на съветското фото аксесуарно производство - две светкавици, чанта от псевдо кожа с разни кондензатори, кабели до контакта и обратно, кабел за връзка с фотоапарат. Много подходящо за модата на ретро апарати от Смена до Зенит. Само за напреднали в електротехниката - няма упътване. Който се интересува, звънете 0878 230 594 в София. Г. Митев

Отговори на това съобщение
 Re: Светкавици
Автор: FANTAZIA   
Дата:   02-04-07 08:25

пусни синмка

Дата:   02-04-07 12:11

Нямам цифров апарат. Това се казва Луч-70. Целта е едната светкавица да е на апарата, а другата - някъде. Става дума за без пари, въпросът е високата съветска техника да не събира прах, а да работи за увековечаване на красотата на народа и родината.

Дата:   02-04-07 14:34

не не знам луч и за какво става дума мисла че биха ми свършили работа но даи някаква цена

Дата:   02-04-07 16:28

Без пари е, бе човек. Писал съм за даване, а не за продаване. Звъни, мини и вземи.

Дата:   02-04-07 16:30

даи адрес

Дата:   02-04-07 18:28

По-горе е телефона. Бях предложил и фотохартиял Едно девойче позвъня и вече отнесе хартията.

Дата:   02-04-07 19:34

да видях го телефона и преди около два часа се опитах да се сваржа но не успях сега ще звънна пак а на момичете да му е честито

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР