Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Отново некоректен продавач !
Автор: d256h   
Дата:   14-03-07 14:43

За съжаление отново некоректен продавач - sil714 (Димитър). Имахме уговорка за покупка в Четвъртък, но днес Сряда продавача се отметна и отказа. Просто имайте предвид този некоректен колега за в бъдеще..

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=47&i=3729&t=3729&phorum_uriauth=

Отговори на това съобщение
 Re: Отново некоректен продавач !
Автор: kornox   
Дата:   14-03-07 15:00

Така, мястото на тази тема не е в базара. Но нека админите ако могат да я преместят където трябва.
Аз пък точно преди малко си мислех за продавачи, които пускат обява и след това, ни вест, ни кост от тях. Също така, поне за мен, изглежда малко съмнително от гледна точка на крадена техника, когато продавачът е регистриран в деня на пускане на обявата.
Мисля, че не е лоша идея да се направи някаква статистика с похвали и оплаквания за купувачи/продавачи. Хайде със здраве [beer]

Автор: guciguci   
Дата:   14-03-07 15:31

Защо да не е в базара. Не всички влизат във форума

Дата:   14-03-07 15:37

Ами защото тук е място за търсене и предлагане, не за обсъждане. Утре някой може да напише "не купувайте еди кой си обектив, скапан е", друг ще се изкаже за апарат и т.н., и базарът ще се превърне във форум. Все пак има някаква идея в предварителното резделяне на двете. А това кой къде влиза ... е то не може на всеки да се угоди [smilie5]

Дата:   14-03-07 17:46

kornox, принципно си прав, но по този начин много повече форумци ще прочетат предупреждението, пък и то е достатъчно ясно още с заглавието си, и който не желае да влиза вътре и да чете може, направо да си продължи с другите обяви, без да губи време. Свидетели сме на много заглавия, от типа "продавам нещо", които ни губят времето с неинформативност и принуда задължително да влезеш в темата и да се разочароваш от пренебреженито на продавача... Както и да е, мисля че е по-важно взаимно да се пазим от некоректните люде във форума ![beer]

Дата:   14-03-07 17:55

Именно, точно заради това не съм първият, коъто предлага система за рейтинг на потребителите като купувачи и продавачи. След сделка всеки ще може да даде оценка на ответната страна. Само трябва да се ограничи злоупотребяването от странични, трети лица. [beer]

Дата:   14-03-07 17:59

Предложението ти е хубаво, но ме съмнява дали трябва да се товарят админите с писане на код и за такива работи.. За сега се пазим както можем [smilie2]

Автор: itilien   
Дата:   14-03-07 18:49

уговорка за продажба е далеч от самата продажба. Не си загубил нищо от тая работа.

Дата:   14-03-07 19:39

itilien, личи си, че си още момчорляк и си далеч от понятието "мъжка дума". Ако питаш някой юрист, ще ти обясни (учи се още в 1-ви курс), че устната уговорка е истински договор и формално и теоритично, което идва още от времето на Рим, продължава да важи и сега. И ако някой се опитва да внушава изкривяване на понятието уговорка, чрез суфистични спамове толкова по-зле за него и тези като него. Уговорката си е уговорка особено между мъже, а не п.... !

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР