Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фото-раница Lowepro Slingshot 200AW (продавам)
Автор: BLADO   
Дата:   27-02-07 22:06

Продавам фото-раница Lowepro Slingshot 200AW.

https://photo-forum.net/static/forum/2007-02/dcqh4255.JPG
http://img338.imageshack.us/img338/9797/lowe200uz3.jpg

Състояние: много запазена, без особени следи от употреба, напълно функционираща.

Накратко за раницата: не напразно известен и доста сполучлив модел на фирма Lowepro. Носи се на гръб и позволява вадене на фотоапарат и смяна на обективи без да се сваля на земята - дърпа се отстрани, при което се озовава пред корема. Позволява бърза реакция.

Събира 3-4 обектива и светкавица, има специални отделения за карти и(или) батериики и други. Има покривало против дъжд/сняг, специална вградена кърпичка за да не се драска дисплея на апарата и др. дребни детайли. За повече информация - интернет.

Цена: 93лв

Доставка
В момента не съм в България. При интерес, пращам раницата по приятелка, която скоро се прибира. Вие си я взимате от нея - Ст. Загора, или тя я изпраща по куриер за сметка на купувача.

За да съм сигурен, че сте сериозен и да не пращам напразно раницата до БГ, желая капаро - превод на БГ-сметка (безплатен е, ако се прави от същата банка, от която е сметката) на стойност 30лв.

Не продавам за пръв път тук, не мамя и се старая да съм макс. коректен.

Контакт: лично съобщение или vdforenМАЙМУНКАarcorTOЧКАde

Отговори на това съобщение
 Re: Фото-раница Lowepro Slingshot 200AW (продавам)
Дата:   28-02-07 19:30

[smilie24]

Автор: daosa   
Дата:   28-02-07 20:39

Имаш ЛС[beer]

Автор: samara   
Дата:   28-02-07 20:55

...нова от павилиона е 120 лв. за един ден идва [smilie21]

Дата:   28-02-07 22:36

samara, сериозно? Аз да не знам.

Мисля, че 22,5% от цената (=27лв) не са никак малко за стока, която е като нова.

Който не може да чака, няма да купува. Толкова е просто. За всеки влак си има пътник.

Дата:   01-03-07 06:52

...няма проблем, хубава е чантата, само процедурата ти малко сложна [smilie24] [smilie5]

Дата:   01-03-07 14:01

В днешно време за повечето хора не е сложно да направят банков превод, както и да си получат стоката удома или да отидат и да си я вземат [smilie3] .

Поради тази причина не мисля, че процедурата е особено сложна, по-скоро отнема малко време, ако се ходи до банка и не се прави on-line-превод.

Ти, samara, кое намираш за сложно?

Държа на капаро поради простата причина, че съм се сблъсквал и се сблъсквам постоянно с несериозни хора.

Дата:   01-03-07 14:17

...прав си разбира се, успех ![smilie24]
...имам същата чанта, супер е...бих я продал само заради слингшот 300, дето гледам се е появила сега [smilie5]

Автор: kornox   
Дата:   01-03-07 14:36

Прощавай за спама, не се интересувам от раницата, защото си имам същата - супер е.
Само да се включа относно схемата на продажбата. Владо, в немско, ясно че не виждаш какъв е проблема. Там ти е ежедневие, улеснено е да болка. Тук за съжаление не е така, масово хората имат само дебитни, но не и разплащателни сметки, да не говорим за таксите при превод. Просто да имаш предвид, че тези 30лв могат да откажат много хора, само защото трябва да 'се занимават с банки'.
Успех с продажбата [smilie24]

Дата:   01-03-07 14:54

...ух, май и аз това се бях опитал да кажа [smilie24]

Дата:   01-03-07 18:53

Благодаря, ще го имам впредвид. [beer]

Засега не ми идва наум друг по-лесен начин да си подсигуря "гащите". Единствено, ако купувачът е форумец с име, може да се кара що-годе на доверие и дадена дума.

В този ред на мисли, щеше да е яко, да има система за оценяване на продавачи и купувачи, подобно на ибей примерно.

Поздрави,

ВЛАДО

Дата:   04-03-07 14:15

Продадена [smilie24] !

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР