Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 продавам светещ (течащ)рекламен панел на търг-продаден
Автор: gerimo2   
Дата:   24-01-08 06:55

Панелът е маде ин УСА и има собствена клавиатура за въвеждане на надписи.Работи на Кирилица и на латиница,Има няколко шрифта,наклонени надписи,падащи от ляво , от дясно и т.н. Трицветен(зелен, червен, оранжев).В комплект със захранване.Има буферно захранване(3 батерии ААА), на което помни с дни.Могат да се запомнят мисля, че до 9 надписа и да се сменят.Могат да се вкарват и готови графични символи от вътрешната памет.Става за реклама на фотоателие и прочее.Програмира се за минути от чове с образование 6 клас.Цялата информация за програмирането я има в/у капака на клавиатурата.Снимка в профила ми.В София е. Доста е ефектен и с малки размери.Начална цена 100 лева.Мин. стъпка 10 лева.Търгът започва сега и завършва на 31 .01 в 20:00 тукашно време.Оферти в 20:01 не се зачитат.Успех!

Отговори на това съобщение
 Re: продавам светещ (течащ)рекламен панел на търг
Автор: da.fo   
Дата:   24-01-08 09:23

Изписал си 8 реда да обясняваш как се програмира ама поне едни размери да беше драснал [smilie11] как да го купи човек като не знае колко е голямо това чудо. . .

Дата:   24-01-08 19:00

размери: ширина 30 см,височина(дебелина) 4 см, дълбочина 10 см.т.е. размерът на активната част е около 28/3,5 см.има общо 336 светодиода.[smilie5] [beer]

Дата:   25-01-08 19:01

голяма гъзария е тоз панел,уверявам в[smilie21] и!

Дата:   25-01-08 22:08

малка ми идва по размер [smilie2]

Дата:   26-01-08 18:51

[smilie24] [beer]

Дата:   27-01-08 14:58

За 50 лв. мога да я отнеса тази рекламка макар и малка по размер + 1 [beer]

Дата:   27-01-08 19:07

Сори, ама аз съм я купувал за 100 ДОЛОРЕС и беше на голяма далавера(миналата година) и доларът бе с друг курс.Под началната цена на търга дума да не става.Иначе си я слагам отзад в колата(може да работи на 12 волта , като се шунтира греца,и като видя в огледалото някоя Убава мацка-хоп изписвам си телефона и я каня на среща...оп , замалко да си съборя скоча...[smilie21] [smilie25] .Поздрави![beer]

Дата:   27-01-08 19:17

da.fo -надписите се четат от повече от 20-25 метра.Имам голямо табло 160/25 см и цената му е като на Dx2 и се програмира през ПЦ и не е преносим (тежи към 25 кила).Все пак решението си е твое, а предложението си е мое...[smilie7]

Автор: asahi   
Дата:   27-01-08 19:37

това нещо и супер-яко да е от твоето описание не става никак ясно. Пусни линк с данните при производителя, картинка. И наздраве на скоча [beer]

Дата:   28-01-08 06:35

innovative Sign Technology , model :CC610-M-те тАва са данните.Снимка имам в профила ми.Друго в момента нямам.Питайте чичо Гугъл, че сега излитам в командировка.Поздрави!

Дата:   29-01-08 21:00

тъй като няма печеливш, а отправените редложения са меко казано смешни-засега панелът запазва старият си собственик.[beer]

Re: продавам светещ (течащ)рекламен панел на търг-приключен
Дата:   30-01-08 09:36

хайде със здраве [beer]

Re: продавам светещ (течащ)рекламен панел на търг-приключен
Дата:   31-01-08 15:37

днес панелът го продадох...на фирма за рециклаж на касети.Незнайни са пътищата божии!Амин!

Re: продавам светещ (течащ)рекламен панел на търг-продаден
Дата:   31-01-08 19:14

И да почерпиш дето ти бутахме темата [beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР