Автор: d256h
Дата: 22-01-08 20:41
niki_niki, споко! Не е особено приятно човек да влезне във форум за продажба на фото-принадлежности и да види, как се продава нещо друго, силно косвено свързано с фотографията!
==============================================
Компетенциите ми са такива, каквито съм успял да ги направя, да инвестирам в себе си, да загубя време, да чета, да ме изпитват, да се квалифицирам...
Ако не знаеш 'Втори закон на Кирхов", "Закон на Ом за част от веригата", "Закон на Бернули" и "Първи закон за отражението" имаш право да ме ползваш за консултант, това е привилегия и не всеки може да я ползва !
==========================================
Интернет няма нищо общо с фотографията! Това е физическа съвкупност от пасивна преносна среда, активни мрежови устройства и различни логически дефиниции накратко наричани стандарти и протоколи! За повече информация може да направиш справка със сайта ми, скцията за мрежи
================================
Формално погледнато ти си нарушил правилата на форума, но понеже не си само ти може, снисходително да махнем с ръка и да кажем "ох, още един.."
Това е мрежата, има 'секви хора, като на улицата, но 'кво от това добре, че повечето не са хитрушковци .... трябва да ги напътстваме и да им прощаваме!
|
|