Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аксесоари
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ADSL - промоция - НЕ СЕ ПРОДАВА ВЕЧЕ
Автор: niki_niki   
Дата:   01-01-08 19:43

продавам едногодишен абонамент за БТК-ADSL 1Mbit цена на БТК за целииа период (11месеца по 30.99 + 1 месец безплатно) 340.89лв. цана от мен 300лв.
мойе да се ползва както и за нови абонати така и за такива които триабва да преподписват договорите си.

за контакти ЛС или 0899 899 866 - Ники
[beer]

Отговори на това съобщение
 Re: ADSL - Нова цена
Дата:   03-01-08 21:32

цена 0 лв

Публикацията е редактирана (22-01-08 11:35)

Re: ADSL - промоция - плащаш 9 получаваш 12
Дата:   06-01-08 16:54

[smilie24]

Re: ADSL - промоция - 20%
Дата:   08-01-08 16:19

хаиде де .. никои ли не ползва БТК

Автор: nati   
Дата:   08-01-08 18:25

явно ги притеснява,че не могат да свалят от торент сайтове през бтк.

Автор: fisk   
Дата:   08-01-08 18:37

кви торент сайтове, ха-ха..

тези дни бях в едно офисче да фиксвам мрежичката, разбрах че ползвали БТК, та от любопитство тествах "слуховете" за тяхната "услуга", до дир.бг дефолтния пакет стигаше за ~150ms [smilie19] , до гугъл забравих кво беше, щото бех у шок!

Re: ADSL - промоция -20лв.
Дата:   10-01-08 22:56

[smilie24]

Re: ADSL - промоция -270 лв за една година
Автор: exo99   
Дата:   11-01-08 02:04

Извинявай но не ми е ясно как точно го продаваш този пакет ?
Нали се подписва договор с БТК, който е поименен ?

Re: ADSL - промоция -270 лв за една година
Дата:   11-01-08 10:57

пакета ми е награда от един конкурс. има договор които триабва да подпища НО не съм подписал още. застото при подписването триабва да се посочи телефона на които триабва да пуснат интернета.

Дата:   14-01-08 18:39

[smilie24]

Дата:   17-01-08 11:48

нова цена

Re: ADSL - промоция -плащаш 8 месеца получаваш 1 година
Дата:   18-01-08 09:01

[smilie24]

Дата:   22-01-08 09:11

0 лв.

Публикацията е редактирана (22-01-08 11:35)

Re: ADSL - промоция - 100 лв по-евтино от БТК
Автор: d256h   
Дата:   22-01-08 09:39

А след, като тук е сайт и форум за фотография, защо пускаш обява за интернет? Ми тогава тези дето продават дамски превръзки и часовници също могат спокойно да правят продажби тука, но не, те уважават правилата на форума, а ти 'колега' не ги(ни) уважаваш...
[smilie19]

Re: ADSL - промоция - 100 лв по-евтино от БТК
Дата:   22-01-08 11:33

d256h
ако не ти харесва обявата ми не я чети .. но мисля че всеки има право да продава каквото иска. сестам се за доста лаптопи ( без вградени веб камери ) които се продадоха тук.. както и за харддискове.. а ако се разровя ще намериа и още неща.. но сега на вапроса.. продавам адсл-а тук .. застото мислиа це му искам една доста прилична цена и чесно казано сега поразмислих .. и мисля да не го продавам повече.. или поне не тук.. стом коелгите съфорумци неискат да им правя отстапки .. а и незнам... за уважението ... мисля че доста често се заяждаш в базара.. което си е неуважение...

Re: ADSL - промоция - НЕ СЕ ПРОДАВА ВЕЧЕ
Дата:   22-01-08 14:44

Към нарушителите винаги ще се държа удоволственно, преобладаващо и заяждащо нравоучително!
==========================================
[smilie21]

Дата:   22-01-08 19:42

нарушител ??? яко .. сега остава и глоба да ми сложиш.[ezik] според мен това което пордавах е аксесоар за цифрова фотография (средство за връзка на домашния компютър с интернет пространството в което се намира ФФ) затова немисля че съм нарушик някое правило .. а и ако бях нарушил нещо админите щяха да са го изрязали одавна ..
а тоноснотвоята компетенция.. поразгледах .. виждам че си компетентен почти във всяка област.. ако е удобно може ли да ти се обаждам за кансултации за цени ????[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   22-01-08 20:41

niki_niki, споко! Не е особено приятно човек да влезне във форум за продажба на фото-принадлежности и да види, как се продава нещо друго, силно косвено свързано с фотографията!
==============================================
Компетенциите ми са такива, каквито съм успял да ги направя, да инвестирам в себе си, да загубя време, да чета, да ме изпитват, да се квалифицирам...
Ако не знаеш 'Втори закон на Кирхов", "Закон на Ом за част от веригата", "Закон на Бернули" и "Първи закон за отражението" имаш право да ме ползваш за консултант, това е привилегия и не всеки може да я ползва !

==========================================
Интернет няма нищо общо с фотографията! Това е физическа съвкупност от пасивна преносна среда, активни мрежови устройства и различни логически дефиниции накратко наричани стандарти и протоколи! За повече информация може да направиш справка със сайта ми, скцията за мрежи
================================
Формално погледнато ти си нарушил правилата на форума, но понеже не си само ти може, снисходително да махнем с ръка и да кажем "ох, още един.."
Това е мрежата, има 'секви хора, като на улицата, но 'кво от това добре, че повечето не са хитрушковци .... трябва да ги напътстваме и да им прощаваме!

Автор: mirkata   
Дата:   26-01-08 15:47

d256h[smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР