Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна
 За София - фотобазар 'на живо' - 14 Ноември от 9 до 14 часа
Автор: d256h   
Дата:   18-09-09 14:59

Колеги, няма ли да си спретнем за София една разпродажба на истински сергийки, в някоя градина или кафене? Шляпваме по една постелка и подреждаме отгоре к'вото има за предлагане. ... че аз продължавам да имам два големи плика за продаване с какви ли не джаджи, ама да тръгна да ги пускам през базара... ше го задръстя?

Как мислите, някоя Ноемврийска събота или неделя?

Отговори на това съобщение
 Re:
Автор: dimoro   
Дата:   18-09-09 15:10

хубаво предложение!на обществени места май се иска разрешение от общината,иначе полицията ще развали мероприятието.най-добре е частен двор или кафенето в подлеза при разкопките.хем ще се направи оборот на заведението!

Re:
Автор: asenr   
Дата:   18-09-09 15:27

Съгласен [smilie24]

Re:
Автор: FANTAZIA   
Дата:   18-09-09 15:33

[smilie24]

Re:
Автор: lizaastar   
Дата:   18-09-09 15:50

супер идея, ако стане и всеки месец - ще е перфектно[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Re:
Автор: d_ave   
Дата:   18-09-09 16:04

айде да взема и аз да съм съгласен, че и аз понатрупах бая неща:) пък може и една обмяна да спретнем:)

Re:
Дата:   18-09-09 16:04

Вехтошарите веднага налазихме темата [smilie18]

Re:
Дата:   18-09-09 16:10

Гледам календара за месец Ноември. Съботите и неделите са както следва:

7,8,14,15,21,22,28,29

Какви са предложенията? Аз бих опитал на 14-ти или 28-ми !

Публикацията е редактирана (18-09-09 16:36)

Re:
Автор: exo99   
Дата:   18-09-09 16:43

Имам идея къде в центъра на София може да проведем подобна сбирка - разпродажба при прилични условия.
Но всеки от нас трябва да се бръкне с 5 лева за наем за маса и трябва да сме поне 10 човека.
Иначе капацитетът е за до 32 продавачи.
Много приятно място, има и барче.
И ако има навити, аз съм готов да правя организация и да преговарям с ръководителите на този клуб.
Мисля, че ще има доста голям интерес, като заковем ТОЧНА дата за месец ноември. Не пречи да повторим нещата и през декември.

Ако сте съгласни за да речем втората събота на ноември, например от 9 до 14 часа, пишете в темата .

Всеки има различни неща за продаване или размяна, доста хора биха посетили мероприятието даже и само да разгледат.

Re:
Дата:   18-09-09 16:55

ми до тук сме 7, а за още няколко дни мисля, че ще надхвърлим бройката 10...

Re:
Дата:   18-09-09 16:56

по 5 лева наем за маса [smile]

Re:
Дата:   18-09-09 16:59

[smilie24]

Re:
Автор: d_ave   
Дата:   18-09-09 17:01

хайде ако има успех подобно начинание да вземем да го превърнем в традиционно, примерно всяка х-та събота/неделя от месеца или на два месеца. мисля не сме малко вехтошарите:) ама как ще се опазим от трампа предимно между себе си?:))))

Re:
Дата:   18-09-09 17:05

нещо като в Търново сбирките на нумизматите, само че за фотография и оптика, браво на d256h- гениалните неща са най-прости[smilie24]

Re:
Дата:   18-09-09 17:08

Явно ще се съберем над 10 човека.
Поемам ангажимент да говоря с ръководителите на този клуб и до няколко дни да кажа какво сме се разбрали.
Ще преговарям за втората събота на ноември или ако не може тогава, за третата събота.
Предлагам да е в събота за да могат да дойдат и колеги от провинцията.
Знам, че от този клуб правят и едни други подобни срещи за продажба и размяна всяка последна събота на месеца.
Та там събират и по 1 лев вход от всеки посетител.
Ще преговарям за нас поне за първата среща това да отпадне.

Ако се навият, ще го огласиме по фото форумите.
Ще говоря и какви са възможностите някои от съфорумците да подредят изложба в този клуб.
Обстановката е доста прилична и е на 50 метра от площад "Славейков".

Re:
Дата:   18-09-09 17:11

Гледам тук и други хора са ходили на сбирките в Търново [smile]

Да, за подобни срещи става въпрос, но при нас ще са само фотографски неща - апарати, обективи, аксесоари, книги.
Ако ни разрешат да ползуваме помещението, всеки преди да си извади стоката на масата, ще трябва да подпише една типова бланка, в която да декларира, че нещата са лична собственост и ръководството на клуба не носи отговорност, ако са обект на престъпление.

Re:
Автор: micron1   
Дата:   18-09-09 17:32

[smilie24]

Re:
Автор: madbiker   
Дата:   18-09-09 18:17

Привет на всички,
подкрепям добрата идея, крайно време е това да стане практика и в България, ще дойда с удоволствие.
[shtrak]

Re:
Автор: fotorafi   
Дата:   18-09-09 18:19

ОК!Навит съм, ДА ПОМИСЛИМ -НЕКА ДА БЪДЕ ЗАКОВАНА ДАТАТА ЗА ВСЕКИ МЕСЕЦ. И да потърсим място, където и обикновенни хора, "нормални", не като нас да идват и да минават случаино...
Разни колекционери имат базар в ИСИ всеки месец....толкова народ се извървява там.[beer]

Re:
Автор: FANTAZIA   
Дата:   18-09-09 18:34

на битака

Re:
Дата:   18-09-09 21:08

Фоторафи,
Същите хора с които ще уреждаме тази среща организират базара във ВИАС.
Но там нещата са други - доста голям е наема на помещението, имат договор с ВИАС, но Ректорът иска да го разваля.
Затова ако направим срещата в техния клуб, ще е по-добре.

Re:
Дата:   18-09-09 21:31

[smile]

Публикацията е редактирана (19-09-09 23:08)

Re:
Дата:   18-09-09 22:18

Има бира, значи става [beer] [smile]

Re:
Автор: nacho1   
Дата:   19-09-09 13:20

Само да наспамя малко темата и аз [smilie25] ... аз не съм запален "вехтошар" и едва ли бих дошъл от Пловдив за сбирката [smilie6] , но идеята и колегиалността в темата е показателна за истинските ценители на фотографията .. кой професионално, кой като хоби ... [smilie24] Това е една от най-ценните теми във форума за мен независимо дали бих могъл да дойда [beer] Достатъчно ми е да знам, че един път в месеца някъде в България има подобно място за посещение. [beer]

Re:
Автор: lakosta   
Дата:   19-09-09 14:52

[shtrak] с удоволствие бих дал 1лев куверт да разгледам и да пийна бира в обстановка...[beer]

първа  назад  1  2  3  4     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР