Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Аналогова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам телескоп Celestron PowerSeeker 127 EQ
Автор: leopard   
Дата:   06-07-09 22:28

Телескопа е закупен от Дани (astronom-bg) преди 3 години.Използван е около 5-6 пъти.От 2 години си стой тихо в кутията под леглото.През него се виждат:Юпитер и някои от спътниците му;Сатурн и Луната.Друго не съм гледал.Телескопа е като нов.Запазена е и оргиналната кутия,както и малките кутии за всеки отделен елемент,поради което може да се купи и за подарък.
Нямам снимки които да кача,а и не мога да го снимам,защото е на 450 км от мен.Това е телескопа:http://www.celestron.com/c3/product.php?ProdID=7 .
Комплекта включва:телескоп,EQ-монтировка,два окуляра 4mm(x250) и 20mm(x50),търсач 5x24,инструкции,диск със софтуер.
Цена 250 лева
Телескопа ще бъде във Варна след 12.07.09г. ,който има желание може да го види.
Телефон 0878/199 579 Лъчо
Да допълня само,че на 12.07.09 г. ще пътувам от Мездра до Варна.Маршрута е следния Мездра-Ботевград след което продължавам по Автомагистрала - Хемус до Варна.Телескопа ще бъде в мен,ако иска някой може да го види.Оставям си и пощата но на телефона винаги може да ме намерите: leopardars@abv.bg.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам телескоп Celestron PowerSeeker 127 EQ
Автор: Паралакс   
Дата:   07-07-09 10:36

[smilie24]

Re: Продавам телескоп Celestron PowerSeeker 127 EQ
Автор: leopard   
Дата:   16-07-09 20:55

Телескопа е продаден.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР