Автор: uri64
Дата: 24-02-09 15:14
Продавам въпросния апарат. Състояние 9/10 от 10. Кожен калъф /има охлузвания/ без ремък/аз съм му сложил един, но не си го давам/, няма капачка на обектива - сложил съм му УВ филтър /виж по-долу за филтъра/.
Предишният му собсвеник ме увери, че уплътненията му са сменени.
Инфо за апарата:
http://www.photoethnography.com/ClassicCameras/index-frameset.html?YashicaElectro35GSN.html~mainFrame
Довечера ще гледам да кача снимки, правени с апарата /джипег скан във фото с ниска резолюция/. Намира се в София, предпочитам да се продаде тук, но пращам и с Еконт. Поради служебна заетост до петък вечерта може да се оглежда в района на НДК, около и след 7 вечерта - след това по договорка. Мога да го дам за тестово снимане за ден два /Предпочитам в София, но пък какво толкоз може и извън/.
Цена /ТВЪРДА/ 100 лв без и 130 с 58 мм филтър Хоя /на два месеца, купуван от Павилиона за над 60 лв/
Причина за продажбата - принципно много ми харесва, но намирам фиксирания твърд обектив за лимитиращ /субективно до немай-къде мнение/.
Срок на офертата - ограничен - ако до неделя няма заявен сериозен интерес се сваля/
Бонуси - няма.
|
|