Автор: Eurex60
Дата: 18-12-08 23:14
Не се бийте за перфектния апарат със сменяем визьор (ако си купите друг; шахтов препоръчвам), спот, 3д, централно мерене, ръчно вдигане на огледалото, 7.5 кадъра в секунда... безшумен режим (не че е шумен,но...), Изключително бърз автофокус,бла бла, направо не ми се продава, тялото е на 1000-2000 кадъра, направо си е ново. При желание може да изщракате един филм за около 4 секунди, а за горе долу толкова и да го върнете в касетката, съвместим е с всички обективи на F байонет, Афс, Д, Аи, АиС, абе и онези от 1962, след малко преработка или поставяне на зъб, като при всичките имате мерене, ако му махнете батериите спокойно може да поставите вътре един GSM апарат и ето ти първият GSM апарат с обГРАДЕНА аналогова камера.
Предимства... по-малък е от лаптоп, по-лек е от 70-200/2.8, май!? Апарата е супер.
Защо го продавам...
Аз не просто го продавам. Искам му висока цена. 2-3 години преди да се сдобия с него в ампарел струваше 5000лв. Луди хора нали. Такива бяха цените. 50/1.4 беше 1000лв. Мисля че е 2002 година производство или и 3-та.
|
|