Автор: gerimo2
Дата: 02-11-08 14:27
Продавам следната фототехника на РАЗПРОДАЖНИ ЦЕНИ:
1.апарат Зенит 11 в идеално състояние както на тялото, така и на обектива Хелиос МЦ 44М4 58/2 .Без горна част на калъфа. Цена субминимална- 29.90 лева(като само на обектива).
2.апарат ЗЕНИТ ЕТ с обектив Хелиос 44М-5 58/2.Всичко е идеално с изключение на таймерът-бутончето след едно от натисканията спря да работи-не съм го пипал изобщо.Без горна част на калъфа.Цена-29.90 лева!!!
3.апарат СМЕНА 35-сравнително рядък апарат.Перфектен без калъф. Цена-13 лева.
4.апарат ПЕНТИ(на Пентакон) с широкоъгълен обектив с калъф в идеално състояние!! Цена 22 лева.
5.апарат СМЕНА 7- в идеално състояние с калъф.Цена 12 лева.
6.апарат ФЕД произведен 1952 година. В почти идеално състояние с калъф. Цена 69 лева и нито стотинка по-малко!!!
7.апарат ФЕД 5В в идеално състояние с калъф Цена 24.90 лева
8.апарат Зорки 4 с юбилеен печат отзад за 50 години от ВОСР, демек сделан в 1967 година.С калъф и отличен технически. Много леко чукнато чело на обектива,което почти не личи и изобщо не пречи.Цена-34.90 лева
9.апарат СМЕНА 1 в идеално за годините състояние с калъф.Цена 17.90 лева
10.светкавици АИМЕКС(Тайван), ЕЛГАВА(ГДР), Данко(УССР).Работещи със съответните цени(стават за Смените и др.) : 19.90 ; 12.90 ; 9.90 лева
11.светкавица голяма Електроника ФЕ 14 АУ със фото-клетка за синхрон май.Работеща на 220 волта. Цена 29.90 лева
12.апарат ВИЛИЯ-в идеакно техническо състояние ив. Вид. С Калъф. Цена 9.90 лв
13.бакелитов апарат среден формат ПЕРФЕКТА 2 в идеално техническо състояние и в. Вид -2 броя по 24.90 лева с калъфите.
14.апарат ЛОМО 135 ВС-руски култов и супер рядък... ама не му работи нещо пружината.Веднъж при навиване изщрака и... дотам.Цена 49 лева.
15.апарат Кодак КОЛОРСНАП 35 само май с долната част на калъфа в идеално техн. Състояние.Цена: 19.90 лева
16.апарат ЧЕРТО-ФОТ –средноформатна камера като нова.Цена 22.90 лева.
17.кинокамера Кварц 1*8Ц-2 напълно нова и никога неизползвана в оригинална опаковка със всичките му салтанати.Имам и ленти за нея,. Цена 49.90 лева
18.кинокамера QUARZ ZOOM DS8-3 – 2 броя с варио обекриви МЕТЕОР 8М 9-38/1,8 в идеално състояние с калъфи , но без кутиите чяк като горната.Цена за брой-34.90 лева Имам и ленти СВЕМА нови за тях.
Засега стига, че се уморих.Имам още малко неща , но тях след известно време.
Цените съм ги мислил доста и не вярвам да сваля под тях. Изключение мога да направя само за повече бройки или на някой стар мой клиент- ей тъй , за кеф.
Ако не ви харесва стоката или ВИЕ не ме харесвата-моля не ми спамвайте( ! ) темата и просто не я следете, за което от сега ви благодаря!!!
Запитвания и заявки-САМО на ЛС, моляяяяяя!Ако някой иска снимки-да остави мейл и ще му пратя всички снимки.Сега качвам в профила ми само 3.
Производителите си запазват правото да внасят изменения в устройствата, без това да ги прави по-умни.(плоска шегичка).![[ezik]](https://photo-forum.net/forum/smileys/tongue.gif)
|
|